Pôvodný Xiao Dvere, Okno, Senzor Vrecku Veľkosť xiao Smart Domácej Zostavy poplašného Systému práce s Bránou mijia mi domov app

Nový produkt

Skladom

€9.31

Pridať do obľúbených

Pôvodný Xiao Dvere, Okno, Senzor Vrecku Veľkosť Smart Domácej Zostavy poplašného Systému práce

s Bránou mijia mi domov app

Funkcie a Vlastnosti

1. Pôvodný Xiao inteligentné mini senzor dverí a okien senzor, funkčné a denne home security guard.

2. Malé vrecko veľkosti, veľmi ľahko nainštalovať a používať: najprv vložiť dvere senzor na dvere a okno, senzor na okno, Potom otvorte Xiao Smart Home APLIKÁCIU, kliknite na tlačidlo "+" v pravom hornom rohu telefónu a pridajte Xiao inteligentné mini dvere, okno, senzor, a úder do vynulovania z mini dvere, okno, senzor podľa hlasových pokynov.

3. Mini dvere, okno, senzor pomáha zistiť, či dvere & okno je otvorené, alebo nie v reálnom čase. Ak niekto rozbil do vášho domova, výstrahy budú pripomínať a prevziať video, udržať vás "a váš propertys" bezpečnosť.

4. Kombinácia dvere windows senzor a Xiao Yi kamera, vzdialená push vedi funkcie, keď niekto vtrhli do vášho domova, kedy sa vám zostať mimo, Xiao Yi, fotoaparát sa vystríhať vedi, ktoré trvá 6 druhej automaticky a zatlačte ho do svojich telefónov.

5. Vložiť dvere a okná, senzor na okno a pripojiť Xiao Čistička Vzduchu v telefóne, a potom otvorte okno, aby sa vetrať, skoro ráno, čistička, auto standby.

6. Po nastavení Prepojenie scény na váš telefón, zvonček zazvoní, keď niekto otvorí dvere. Kombinuje inteligentné zásuvky a nastavenie Prepojenie scény na telefóne, lampy, svetlá automaticky po otvorení dverí.

7. Plášť je vyrobený z vysoko kvalitnej UV materiál, módne vzhľad a trvanlivé.

8. Nízka spotreba energie, tak vo všeobecnosti platí, že nie je potrebné meniť batérie v 2 rokov.

Obsah Balenia

1. 1 x Dvere Snímače,

2. 1 x Window Snímače,

3. 1 x Príručka pre Používateľa.

Www.goclever.com

Táto položka tvorí komplet so pôvodný xiao

Zásielky: 1)Väčšina pozemkov bude dodaný prostredníctvom www.haix.sk Štandardná Doprava a Čína Príspevok. Expresná doprava je lacnejšie pre veľké objednávky, uveďte číslo objednávky a www.haix.sk vyberie najlacnejší spôsob dopravy pre vás. 2)Môžeme nie uistite sa, že dodacia lehota,ako existuje mnoho faktorov, ktoré sú mimo našej kontroly na prepravu, dúfam, že by ste mohli láskavo pochopiť. Za normálnych okolností, to bude trvať okolo 15-60 dni leteckou poštou, 5-20 dní od expresnej prepravy. 3)Všetky položky sú posielame do 5 dní po platobný proces je dokončený, a takmer položky canbiando vyslať s 48 hodín. Záruka: 1)Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave. Pripomienky: 1)Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba bude v našich silách, vrátiť slúžiace pre vás. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu. Váš názor bude veľmi ocenil a nám pomôže, aby sme vám lepšie slúžili. 2)Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, kontaktujte nás pred odoslaním negatívna spätná väzba. Raz je problém uviesť, že všetky naše štáby budú snažiť čo najlepšie, aby vám pomohol von z vyskytol problém. Ďakujeme za pochopenie. 3) skontrolujte si Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez hovorí k nám , budeme odpovedať všetkým našim zákazníkom a vyriešiť problém, ktorý máte, sa stretol.

Štítky: Práce, práce, Lacné práce, Vysoká Kvalita práce.

Funkcie Diaľkové Ovládanie,Slot
GYRO xiao samrt domov
Názov Značky xiao
Rozsahu 1
Ovládanie Kanálov 2 Kanálov
Štát Montáž Ready-to-Go
Max Rýchlosť Xiao mijia Dvere, Okno, Senzor
Číslo Modelu Xiao Dvere, Okno, Senzor
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Pôvodný Xiao Dvere, Okno, Senzor Vrecku Veľkosť xiao Smart Domácej Zostavy poplašného Systému práce s Bránou mijia mi domov app

Pôvodný Xiao Dvere, Okno, Senzor Vrecku Veľkosť xiao Smart Domácej Zostavy poplašného Systému práce s Bránou mijia mi domov app

Súvisiace produkty

Porovnať