Broadlink TC2 3Gang Normy EÚ,mobil Diaľkové svetlo lampy vypínač cez Broadlink RM pro,Krištáľové Sklo,smart domotica

Nový produkt

Skladom

€22.17

Pridať do obľúbených

Broadlink TC2 3 gang Normy EÚ,mobil Diaľkové svetlo lampy vypínač cez Broadlink rm pro,Krištáľové Sklo,smart domotica

Poznámka: TC2 diaľkové ovládanie funkcie by mali byť použité kooperatívne s Broadlink RM Pro

Tento odkaz na predaj 3 Gang normy EÚ TC2 spínač 1 .Smart switch panel s sklenený dotykový panel

2. Toto inteligentné stenu dotyk bol nainštalovaný s RF signál, takže váš systém osvetlenia je možné ovládať prostredníctvom RF podporu zariadení.

3. Na TC2 robí osvetlenie zap /vyp panel vyzerá múdrejší pomocou "Dotyk" panel namiesto tradičných tlačidlo.

4. Veľkosť vypínač je rovnakej veľkosti ako tradičný nástenný spínač (86mm x 86mm), takže je veľmi ľahké "upgrade" váš panel.

6. O tento model TC2 factory stačí uvoľniť biela farba unitl teraz Mechanické Života: Ako 100 000 Krát Prevádzky Napätie:170V - 250V(Poznámka:výkon zaťaženie by malo byť menej ako 200W/GANG, ak je použitý pre LED alebo energeticky úsporné svetlo.) príkon: 5-200W/Gang Menovitá Frekvencia:50/60Hz RF Frekvencia:433Mhz Dosahu Bezdrôtového pripojenia:vnútorné≥8 m Veľkosť: 86mm*86mm*40 mm Typ: Nástenné svietidlo Diaľkové Ovládanie Spínač, Farba: biela Prevádzkové Prostredie: -30~70 Celzia; menej ako 95% RH Panel Materiál: Predný panel:Monokryštalické sklo Base:PC spomaľovač horenia plastové Obaly Podrobnosti: Papierové krabici

Zoznam Balíkov:

TC2 1gang *1

Používateľská Príručka *1

Kapacitné *1

Q1.To musí pracovať s konkrétnym bránou/controller? -Č. Využil Wi-Fi technológie,BroadLink produktov bude odkaz na váš domáci Wi-Fi router na prácu Užívateľov nie je potrebné zakúpiť osobitný brána -to šetrí vaše náklady a je prístroj fungujúci kdekoľvek. Q2.Ako stiahnuť e-Control APP? Pre iOS,prosím search "e-Control" v App Store. Pre Android telefóny, prosím search "e-Control" v službe Google Play vo vašom Android telefóne a klepnite na tlačidlo Prevziať APLIKÁCIU " stiahnuť a nainštalovať e-Control, môžete tiež skenovanie čiarových kódov na obale alebo v návode na stiahnutie APLIKÁCIE (pre oba iOS a Android). Vaše nastavenia v telefóne musí byť nastavená na " Povoliť inštaláciu aplikácií z neznámych zdrojov ". Q3.Ako chrániť svoj prístroj a vyhnúť sa vyhľadávať podľa iných? Iba osoba, ktorá pozná vašu Wi-Fi heslo a pripojené do rovnakej siete Wi-Fi je schopný vyhľadať zariadenia. Ponúkame tiež rozšíreného zabezpečenia, ktoré môžete prístroj zablokovať v e-Control APP, takže noví používatelia budú schopní nájsť zariadenie. Q4.Môžem ovládať BroadLink zariadenia, keď som ďaleko od domova? Áno. Všetky BroadLink zariadenia budú automaticky prepojený na Internet ak je domáca sieť Wi-Fi router má prístup na Internet. Môžete ovládať zariadenia, kdekoľvek a kedykoľvek z telefónu cez Internet. Q5.Bude nastavenia zariadenia sa stratia, keď môj telefón nemá pripojenie na sieť alebo je vypnutý? Č. Všetky akcie sú nastavenia uložené v zariadení trvalo, pokiaľ ste reset zariadenia. Po nastavení vlastností zariadenia môžu pracovať samostatne, bez APLIKÁCIE bežiace na telefóne.

Štítky: rm pro, prepínač broadlink, sklo sklo, Lacné rm pro, Vysoko Kvalitné prepínač broadlink, Čína sklo sklo Dodávateľov.

Ovládanie Kanálov 3 Kanály
Rozsahu 1
Názov Značky BroadLink
farba Biela
Štát Montáž Ready-to-Go
Číslo Modelu TC2 s UK štandardom
Funkcie Diaľkové Ovládanie,Solárne
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 13cm x 8cm x 7cm (5.12in x 3.15in x 2.76in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Broadlink TC2 3Gang Normy EÚ,mobil Diaľkové svetlo lampy vypínač cez Broadlink RM pro,Krištáľové Sklo,smart domotica

Broadlink TC2 3Gang Normy EÚ,mobil Diaľkové svetlo lampy vypínač cez Broadlink RM pro,Krištáľové Sklo,smart domotica

Súvisiace produkty

Porovnať