A Ausuky Elektronické anti-theft zariadenie Jednotlivé proti strate budenia Pripomínať/ Mobilný Telefón batožiny deti pet -20

Nový produkt

Skladom

€18.40

Pridať do obľúbených

Členenie Položka Opis

100% Zbrusu Nový & Vysoko kvalitný anti-stratil alarm

Vysielač+ stiahnuť mobile phone

Dokonalú ochranu pre dieťa, pet, pes a batožiny

Použitím low-power Bluetooth 4 technológie do dizajnu inteligentné objekty, v kombinácii s aplikáciou, mobilný telefón, inteligentné zariadenia s cieľom pomôcť používateľom rýchlo nájsť položky. Používa sofistikované počítačové metódy na zobrazenie vzdialenosti medzi objektmi a mobilný telefón používateľov v percentách a pomáha používateľom nájsť objekty cez stroj zvuky. Zároveň má aj Bluetooth odpojenie mobilného telefónu alarm, bezdrôtový samospúšť, konečne stratil pozíciu zobrazenie mapy a ďalšie funkcie, je multifunkčné inteligentné zariadenie

Hlavné funkcie produktu úvod:

Inteligentné vyhľadávacie funkcie : presnosť výpočtovej techniky, digitálne zobrazenie objektov blízko a ďaleko, môžete tiež stlačte tlačidlo hovor tlačidlo finder hlas.

T on anti stratené funkcie alarmu : keď vyhľadávanie s mobilným telefónom po odpojenie, mobilný telefón, alarm bude znieť na výzvu užívateľa s finder viazaný položky neprenášajú. Finder nebude zvuk budíka, ak chcete znížiť spotrebu energie finder.

Bezdrôtové samospúšť funkcia : Tento produkt používa Bluetooth 4 low-power chip, môžete fotiť z diaľky, fotografovanie veľmi rýchlo. Môže zlepšiť používateľa samostatne skúsenosti.

Hľadá mobilného telefónu vyhľadávanie funkcia : opakovane stláčajte tlačidlo fotoaparátu, mobilného telefónu alarm bude znieť. To vám môže pomôcť nájsť váš mobilný telefón.

Mapy zobrazenie položiek na stratené pozície finder f unction : keď je mobilný telefón s Bluetooth odpojenie, APLIKÁCIA zobrazí strata články o polohe na mape, môže pomôcť užívateľom čo najviac nájsť chýbajúce položky. Zobrazenie mapy je iba hrubý mieste, a to nie je možné, aby sa presné určenie polohy. Používatelia môžu nájsť stratené predmety podľa ich polohu na mape a svoje vlastné skladby.

Účinná vzdialenosť: 0-10m

Package Zahrnuté

1x Elektronické osobné pripomienky larm nastaviť (1 vysielač )

Obrázok Zobraziť

Platba Popis 1.Akceptujeme všetky platobné prostriedky www.haix.sk schválené.

2.Budeme písať nižšiu hodnotu na obale, aby sa zabránilo vyrábať tarify. Každá krajina má rôzne tarify politiky. Nebudeme účtovať žiadne dane z predaja a manipulačné poplatky. V každom prípade, nie sme zodpovední za daň (DPH)/Dovozného Cla alebo inej ekvivalentnej vzniká od doručenia transakcie. Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

Prepravné Podmienky:

Pošleme na objednávku do 7days po tom, čo sme dostali vašu platbu. Prosím vyberte poštovné chcete.Za prepravu, by sme chceli predstaviť podrobnosti pre vás tu:

1. Doprava zadarmo pre Čínu Post Air Mail ( pre väčšinu krajiny) . Ak ste ochotní použiť expresná doprava, Ktorú je potrebné zaplatiť príplatok.

2. E-balík je len pre NÁS, zákazníkov, To trvá asi 12days, aby sa dospelo .

3. Čína Príspevok Vzduchu je e-Mail odoslaný na väčšine krajín, To trvá asi 30-60days, aby sa dospelo, závisí to od krajiny.

4. Ak sa rozhodnete EMS/DHL/UPS shipping, trvá 5-8Days, aby sa dospelo. Pre tento produkt, ktoré obsahujú batérie, odporúčame vám vybrať Hongkong Post Air Mail. DHL a UPS má prísne politiky pre batériu objednávky.

Zákazník Vzdialenosť:

1.Budeme písať Nižšiu Hodnotu Na obale, aby sa Zabránilo Vyrábať Tarify. Každá Krajina Má Rôzne Tarify Politiky, Prepáč, že Nie Sme Zodpovední Za Zákazník Odbavenia a Tarify. Láskavo Si Všimnú! Skontrolujte prosím váš miestny vlastné právne predpisy a navštívte miestne colné oddelenie webovej stránke pred nákupy.

2.Ak sa Chcete nám Napísať Detaily Produktu na obale, ako Chcete, Prosím, Poslať Správu, aby nám V Prvom Čas vykonania Objednávky.

Po-Predajný Servis:

1.Sme Profesionálna Obchodná Spoločnosť. Ponúkame Dobré Po-predajný Servis Pre Vás. Ak Máte Akékoľvek Otázky O Našich Produkt Alebo Službu, Prosím Poslať Správu NÁM. Odpovieme Vám Hneď AKO to bude Možné.

2.Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady.

3.Ak sa chcete vrátiť tovar, kontaktujte nás prosím do 30 dní po package prijaté .Návrat výrobky musia byť aj v pôvodnom stave: vrátane krabice, obaly a všetky ostatné príslušenstvo. Výnosy, ktoré sú výsledkom zákazník chyba bude predmetom skutočné prepravné zrážky z vrátenie peňazí.

4.Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).Prosím, kontaktujte nás pred vrátiť vec, ponúkneme vám správnu spiatočnú adresu.

Spätná väzba :

1.Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre NÁS. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

2.Kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom žiadne Negatívne pripomienky alebo zvyšovanie sporu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém, tak budete spokojní !

Štítky: pet pet, alarm stratil, pet mobil, Lacné pet pet, Vysoko Kvalitný alarm stratil, Čína pet mobil Dodávateľov.

Druh Elektronické anti-theft zariadenia
Max Rýchlosť /
Názov Značky A AUSUKY
Rozsahu 1
Číslo Modelu B052611
Funkcie Diaľkové Ovládanie
GYRO /
Ovládanie Kanálov 3.5 Kanálov
Štát Montáž Ready-to-Go
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

A Ausuky Elektronické anti-theft zariadenie Jednotlivé proti strate budenia Pripomínať/ Mobilný Telefón batožiny deti pet -20

A Ausuky Elektronické anti-theft zariadenie Jednotlivé proti strate budenia Pripomínať/ Mobilný Telefón batožiny deti pet -20

Súvisiace produkty

Porovnať