PC218 Fáze Tester Polarity Checker Detektor Audio, Reproduktor, Mikrofón, Zvuk Testovanie

Nový produkt

Skladom

€109.49

Pridať do obľúbených

PC218 Fáze Tester Polarity Checker Detektor Audio, Reproduktor, Mikrofón, Zvuk Testovanie

Popis:

1. PC218 je pokročilý profesionálne a sofistikované zvukové inžinierstvo inštaláciu a uvedenie do prevádzky testovacieho prístroja,ktorý je najlepší malý testovací nástroj pre test zvuku projektu,môže To presne vyskúšať rôzne fázy rozdiely audio zvukové pole systému.čo je potrebné nástroje pre testovanie zvukových inžinierstva inštaláciu a uvedenie do prevádzky. Tento nástroj môže priniesť jednoduchý a pohodlný, šetrí čas, šetrí úsilie, efektívnosť a ozvučovaciu techniku inštaláciu a uvedenie do prevádzky.Keď sú dve alebo viac reproduktorov v jednom systéme,budete musieť uistite sa, že rovnaké veľmi operačného smere basov ý reproduktor reproduktory,ktoré je veľmi dôležité. v tom čase,stereo reproduktorová jednotka fáze tester môžu hrať dôležitú úlohu.

2. Prístroj používa 9V batériu, vymeňte batériu je jednoduché a ľahké použitie,vykonávať a prevádzkovať.a môže byť použitý pre fáze presnosť testu akéhokoľvek Zvukového Systému.Obzvlášť vhodná na testovanie populárne public radio, sound systému,Profesionálne audio kombinovaným systémom Line array zvuk systém,Line zdroj podvalov, ozvučenie,HIFI stereo systémy, car audio systémy, domáce kino a niektoré v kombinácii zvuku príležitosti.Systém sa skladá z dvoch ručné jednotiek, PC218-impulz môže produkovať svoje vlastné zvukový signál a potom výstupný zvukový signál 1Hz 1 sekundu cez XLR pre PC218-B testovanie.

Špecifikácie:

- Srdcovej frekvencie: 1Hz

- Frekvenčné spektrum, elektrické : 1Hz až 20KHz

- Frekvenčné spektrum, akustické : 200Hz do 5KHz

- Úroveň výstupu, elektrické : 0-1V (Akustické úroveň je stanovená)

- Výstup zaťaženie impedancia : >1K?

- Výstup zdroja impedancia : 1K?

- Napájanie : 9V PP3 batérie (= cca 50 hodín)

- Spotrebu energie : 10mA

Prijímač:

- Frekvenčné spektrum, elektrické : 1Hz - 20KHz

- Frekvenčné spektrum, akustické : 10 hz - 1KHz

- Vstupná impedancia (Mic) : 1KOhm

- Vstupná impedancia (Line) : 10KOhm

- Vstupná úroveň (Mic) : 10mV - 1V

- Vstupná úroveň (Line) : 0.5 V 50VOutput úroveň : 0V až 1V

- Napájanie : 9V PP3 batérie (= cca 50 hodín)

- Spotrebu energie : 10mA

Fyzikálne Vlastnosti(Pre každú kolónku):

- Rozmery : 140mm šírka x 80mm D x H 50 mm

- Hmotnosť : 0,25 Kg

- Prepravná hmotnosť: 0.65 Kg

- Prevádzková teplota : 0 - 50 deg C

- Skladovacia teplota : -30 - 75 deg C

Package Vrátane:

- 1 x Tester

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) spracujeme najviac, aby do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie č. s každým sa Zaoberajú(www.haix.sk len môže naplniť sledovanie Nie po 24 hodín). 3) Podpora na celom SVETE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). 4) DHL/Fedex Sledovania No Možno Zmeniť po položka prísť Hongkong(napr.sme dodaní položky v piatok a vyplniť sledovanie Nie,ale sledovania Č môžu byť Zmena v pondelok, ak Zásielku prísť Hongkong). 5) SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6) Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás prvý(pls nechcem dať negatívnu spätnú väzbu pred obráťte sa na nás!). Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1) Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité ,prosíme, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. 2) nie je možné riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1) Pre ruský kupujúci,pls ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. 2) Na Kupujúceho z ruskej Federácie,Argentína,Ukrajina,Položka môže loď cez EMS, ak sa rozhodnete DHL/Fedex ako komplexná colná deklarácia procesu. 3) Na Kupujúceho Z Brazílie,pls ponúkajú Dane Nie je chcete loď cez DHL/Fedex,alebo položiek bude loď cez EMS keď sa rozhodnete DHL.

Štítky: Test, test mikrofón, Lacné test, Vysoko Kvalitný test mikrofón.

Funkcie Diaľkové Ovládanie
Názov Značky TZT
Veľkosť Balenia 10cm x 11cm x 12cm (3.94in x 4.33in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

PC218 Fáze Tester Polarity Checker Detektor Audio, Reproduktor, Mikrofón, Zvuk Testovanie

PC218 Fáze Tester Polarity Checker Detektor Audio, Reproduktor, Mikrofón, Zvuk Testovanie

Súvisiace produkty

Porovnať