Quantum Bender 2.0 John T. Listy - close-up mince magický Trik / veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€29.75

Pridať do obľúbených

Účinok

Divák píše jej iniciály na požičanej mince. Účinkujúci má na mince na jeho ruky. Jeho druhej strane je pomalý krútenie pohybu okolo mince...a mince VIDITEĽNE začína ohýbať. Podpísané, ohýbané minca spadne do divák je otvorené ruky pre kompletné vyšetrenie.

To je jej pôvodné mince.

To je ohnutá.

Určite ohnuté!

Ultimate Povesť Maker pre Kúzelník, Illusionist, Mentalist alebo psychické Zabávač.

Horná Línia Tajné Mince Ohýbanie Zariadenie.

Požičanej mince sa zdá, VIDITEĽNE sa ROZTOPIA!

Odborne a presne vyrobené z najvyššej kvality z nerezovej ocele pre celoživotné používanie.

Stav techniky a Patentu.

Quantum Bender 2.0 zákrutách halierov, nickels, dimes, štvrtiny a veľa cudzích mincí.

Práca je ukončená a vy ste čistí dlho pred účinnosťou dokonca sa zdá, začína!

Svetovej povesti maker. Vykonávať kdekoľvek a kedykoľvek, aj obklopený! Žiadne mince prepínače! Ich PODPÍSANÉ mince zdá sa VIDITEĽNE ohýbať! No jacket required. Žiadne rukávy potrebné. Žiadne špeciálne oblečenie nevyžaduje. Žiadne vleky. Č reset! Žiadne problémy. Navrhnuté pre použitie v reálnych situáciách. Necháva diváka s lucky suvenír budú mať navždy. Quantum Bender zmesi v perfektne s tým, čo už používate vo vašej zákona!

Top odborníci súhlasia s tým, že toto je najlepší mince ohýbanie zariadenia na planéte!

OBDOBIE!

Tu je niekoľko z nich povedať...

"Quantum Bender z nás robí maladjusted sociálne stratená existencia magic mágov vyzerať silný superhrdinov....cape nie je zahrnuté"

- Gregory Wilson

"John je bender je chorý! Dovoľte mi to vysvetliť...To zákrutách si POŽIČAL mincí v reálnom čase, pomocou zariadenia všetci nesú rovnako. Tento nástroj stojí TISÍCE dolárov na profesionálny umelec."

- Nathan Kranzo

"So všetkými novými NÁS mince dnes, môžete zabudnúť na mince ohýbanie, pokiaľ mince je podpísaná. Quantum Bender 2.0 funguje hladko a ľahko, a opustí svojho diváka s fyzickou pripomienku. Zakaždým, keď sa pozriete na to, či ukážete priateľom, sú pripomenul svoje magické schopnosti. Čo viac si akýkoľvek umelec žiadať?"

- Danny Archer

"Ak je to možné, Ján prijal víťaz (v pôvodnom Quantum Bender) a bolo lepšie. Návrh zmien v tomto novom modeli, aby pracovať aj viac istí, oheň a jednoduchšie ako kedykoľvek inokedy. Ak chcete mať možnosť prijímať všetky vypožičané mince a ohýbať právo podľa svojich divákov nosy, jednoducho neexistuje lepší spôsob, ako nové a vylepšené Quantum Bender."

- Mark Strivings

Nepleťte si tento efekt, alebo jeho metóda s všetky ostatné verzie sú dnes na trhu! Prepáč ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: mince softvér, bender futurama, bender nástroje, Lacné mince softvér, Vysoká Kvalita bender futurama, Čína bender nástroje Dodávateľov.

Kód Výrobku
Výkon Formulár Close-up Magic
Materiál kov
Názov Značky Hexahedron Magic
Hmotnosť (kg)
Upozornenie pol dolára veľkosť alebo štvrťrok veľkosť
Kategórie
Funkcie Začiatočník,Mágovia,Ulica,Miznú,Professional,Ľahké Robiť
Rozmery
Druh Perá
Veľkosť One Size
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Pohlavie Unisex
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,Grownups
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Quantum Bender 2.0 John T. Listy - close-up mince magický Trik / veľkoobchod

Quantum Bender 2.0 John T. Listy - close-up mince magický Trik / veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať