V-Air Mickael Chatelain / close-up karty magický trik / veľkoobchod

Nový produkt

Skladom

€12.91

Pridať do obľúbených

Účinok

Štyri karty sú vybrané a prezentované lícom nadol. Jedna karta sa položí lícom dole na stôl. Len uistite sa, že sú tam len 3 zostávajúce karty, účinkujúci sa počíta nich. Karty sú zoradení v ruke a obrátil zobraziť 3 rôznych kariet. Štvrtá karta na stole, je otočený na tvoriť pár. Pohybom zápästia a pár sa stane 4-z-za-druhu priamo pred divákmi " oči!

Prichádza s trik Požičovňa karty a stavebný návod. Prepáč ,Teraz Čína Vlastné bezpečnostná kontrola nemôže prejsť DVD,takže teraz nemôžeme post DVD zahraničných, vám dá pokyn online Poštovné a balné: Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 1-7 pracovných dní po potvrdení platby. Ekonomické air mail veľmi pomaly a možno stratili na pošte ,ak sa vám starostlivosť o to , nenechajte si to Čína Príspevok Letecky alebo www.haix.sk Štandardná Doprava. To bude trvať asi 10-60 dni, aby sa dospelo v závislosti od vašej polohy. Skutočná doba prepravy sa môžu líšiť, a je najlepšie odhadnúť, ale nie sú zaručené. Ak sa nemôžete dostať príspevok po uplynutí 60 dní odo dňa, kedy nám poslal k vám ,môžete otvoriť sporu bude plnú náhradu pre vás(s výnimkou hospodárskeho leteckou poštou). Prosím, dôverujte nám, budeme poskytovať najlepšie služby s úprimný postoj. Kupujúci musieť zaplatiť náklady na Dopravu opäť pre reshipping položky (okrem zlej kupujúci adresa je napísali o nás) Jemné Pripomenutie: Prosím, nezabudnite na nás nechať POZITÍVNU spätnú VÄZBU A VŠETKÝCH PÄŤ HVIEZDIČKOVÝ SADZBY, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami. A sme radi, že nechať pozitívnu spätnú väzbu príliš! Ak nie ste spokojní so svojím nákupom,kontaktujte nás na prvom a budeme reagovať na vaše problémy čo najskôr! Pozitívne Ohlasy a Všetkých Päť Hviezdičkový za sekundu, sú pre nás veľmi dôležité, kontaktujte náš problém vyriešiť pred odchodom nám neutrálne alebo negatívne ohlasy. Vždy môžeme usadiť žiadny problém priateľským spôsobom, súkromne. Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: trik box, karty express, karta trik ilúzie, Lacný trik box, Vysoko Kvalitné karty express, Čína karty trik ilúzie Dodávateľov.

Názov Značky Hexahedron Magic
Hmotnosť (kg)
Vekové Rozpätie 8-11 Rokov,12-15 Rokov,Grownups
Kategórie
Pohlavie Unisex
Kód Výrobku
Upozornenie INAIR
Výkon Formulár Close-up Magic
Druh Karty
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Materiál Papier
Funkcie Začiatočník,Mágovia,Ulica,Professional,Ľahké Robiť
Rozmery
Číslo Modelu INAIR
Veľkosť One Size
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.102kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 3cm (7.87in x 5.91in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

V-Air Mickael Chatelain / close-up karty magický trik / veľkoobchod

V-Air Mickael Chatelain / close-up karty magický trik / veľkoobchod

Súvisiace produkty

Porovnať