Zobrazujú 4 Gitary z Veci/kúzelnícke Triky/ Štádiu Magic

Nový produkt

Skladom

€155.03

Pridať do obľúbených

Zobrazujú 4 Gitary od Prípade gitary sú vyrobené z dreva. Sú ako skutočné gitary. Všetky praktický kufor pre jednoduchú prepravu. Táto položka je tak krásna, s osobitným čistota & má vysokú kvalitu. Zobrazujú gitara zo vak je veľmi úžasné. Má zvláštne vzrušenie pre vaše publikum na javisku. Absolútne zarážajúce, nachádzajúce sa konajú na miestach, kde sa vám zobrazia nie JEDEN, ale ŠTYRIA plnej veľkosti gitary z kufra. UPOZORNENIE: AKTUÁLNY ŠTÝL JE ČERVENÁ FARBA, ROVNAKÝ OBRÁZOK, AKO JE UVEDENÉ NIŽŠIE: AJ PUZDRO JE V ČIERNEJ NAMIESTO STRIEBORNÉ POLE. Služby:

Garantujeme, že budete spokojní s našimi službami a prodcuts. Budeme nikdy nedovoľte, aby sa niektorý z našich zákazníkov trpieť žiadne straty. V prípade, že ste nedostali chybné položky z nás, prosím informujte nás immediatedly po prijatí príslušnej položke. A nám ponúkajú poškodený fotografiu alebo video. Potom sme sa určite budú niesť zodpovednosť prijať vrátiť podľa našich vrátiť a vrátenie peňazí.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Ak dostanete tovar, ktorý je poškodený alebo nefunkčný, prosím, informujte nás do 7 dní na získanie povolenia pre návrat. Prosím, všimnite si, že kupujúci by mal byť zodpovedný za vrátený prepravné náklady, a poškodený/vadný tovar musí byť vrátený, na nás bezpečne zabalené a zabalené.

Po tom, čo sme dostali produktu preskúmame a test chybné položky. Ak zistíme chyby popísané v správe,

budeme loď, ktorú výmenou za chybný položky v ďalšej objednávke LEN. Alebo kupujúci môže zaplatiť za odoslať prepravné náklady a požiadať o nový produkt. Inak, vám vrátenie peňazí.

Poznámky: pre man-made poškodený, kupujúci by mal prevziať na seba plnú zodpovednosť

Štítky: Magické Triky, Etapa Magic, magický trik, Lacné magické triky, Vysoká Kvalita fáze magic, Čína trik magic Dodávateľov.

Výkon Formulár Etapa Magic
Názov Značky Kráľ Magic
Materiál Drevo
Funkcie Kúzelníci,Profesionálne,Etapa
Veľkosť One Size
Vekové Rozpätie Grownups
farba Červená,Čokoláda
Pohlavie Unisex
Je Návod Súčasťou Áno
Druh Veľké Prop
Hmotnosť Balenia 8.5kg (18.74lb.)
Veľkosť Balenia 54cm x 45cm x 22cm (21.26in x 17.72in x 8.66in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Zobrazujú 4 Gitary z Veci/kúzelnícke Triky/ Štádiu Magic

Zobrazujú 4 Gitary z Veci/kúzelnícke Triky/ Štádiu Magic

Súvisiace produkty

Porovnať