SUPER OTVOR pomocou Mickael Chatelain (Trik+on-line poučí) zblízka kúzla,ilúzie,kartové kúzla,zábavu,ulica,bar trik

Nový produkt

Skladom

€11.13

Pridať do obľúbených

Popis: "výlet do 4. dimenzie, priamo v prednej časti vašich divákov," Čierne diery majú vlastnosť absorbovať všetko, čo príde do kontaktu s nimi. Niektorí hovoria, že sú dvere v priestore a čase, ktoré umožňujú prechod z jedného miesta na druhé. Počas svojho zblízka rutinná a po niektoré karty triky s palube, odporúčame, aby ste si vyskúšať niečo k veci. Karty, ktoré budú použité v tomto zmysle - môžete ich nechať bokom. So prípade uzavretá, budete mať malý čierny disk z vlastného vrecka - disk o veľkosti 2 euro mince. "Tu je čierna diera," si vysvetliť. "Čierne diery sú tajné dvere medzi reálneho sveta a 4. dimenzie. Aj keď sa zdá, že kmeňové, táto čierna diera umožňuje priechod do inej dimenzie, na iné miesto. To umožňuje ohľadu na to, prejsť cez veci." Vaše divákov bude zaujalo. "Máte pochybnosti? Pozor...!" Ste na mieste, tajomná čierna diera na prípade. Môžete pozvať svojich divákov sledovať, čo sa bude diať ďalej... že to nebude veriť! Váš ukazovák prístupy čierna diera. Akonáhle sa dotkne diery, zdá sa, ak chcete prejsť do inej dimenzie! Áno! Prst drezy v, ako keby pohltí čierna diera! Všetko, čo sa deje v palcov vašich divákov! Máš to vidieť, aby ste uverili! Budete ťahať prst von a opakovať sa! Po niekoľkých sekúnd vám navrhnúť niečo ešte viac neuveriteľné! Pozvete diváka požičiavať za mince. Diváka známky, mince, aby sa zabránilo všetky podozrenia na všetky možné prepínať. Drží ho na tipy palec a ukazovák, môžete priniesť mince smerom k čiernej diery. Ako pred prstom, mince sa zdá byť absorbované v čiernej diery - je záhadný ilúzie! Opäť, mince zdá sa rozpínajú do čiernej diery! Nechať ho ísť, a to zmizne úplne! Vidieť je veriť! Môžete vysvetliť, že minca má prešiel do inej dimenzie, iný svet. Ste shake prípade; niečo hrkálky vo vnútri! Môžete opatrne otvoriť prípad a nechajte obsah padať na svojho diváka je dlaň. Mince! Veľmi mince diváka podpísané! Odstránenie čiernej diery od prípadu. NIE je ZNAKOM každého otvoru! Má priechod ohľadu na to, cez ohľadu na to, v súčasnosti je to možné? Dovoľte mi niekoľko slov o tejto neuveriteľné experiment: VŠETKO, čo sa stane, tak ako je popísané! Trik je zázrak konštrukcie, ako uvidíte. Všetko je 100% automatická! Váš prst, alebo dokonca DIVÁK prstom zdá úplne vstrebáva! Je to šialené, ale je to PRAVDA! Musíš to vyskúšať! Podpísané mince je naozaj nachádzajú v prípade, o tom niet sporu. Pred a po experimente prípade sa zobrazuje na všetkých stranách. NIE je viditeľné diery! Pocit absolvovanie ohľadu na to, cez ohľadu na to, je JEDINEČNÝ pre tento účel! Budete oklamať sami seba, tak klamné je ilúzia!

Poštovné Všetky položky sú skladom a bude zaslaný na vás do 48 hodín po tom, čo sme dostali vašu platbu. Upozorňujeme, že položky zakúpené počas víkendov a Sviatkov sú expedované nasledujúci pondelok alebo pracovný deň. Prosím, vezmite na vedomie, že dodania tovaru je predmetom odkladu, ako sme na milosť a nemilosť Čína príspevok a vagaries zlého počasia. Doprava zadarmo položiek poslať www.haix.sk Štandardná Doprava. Ak nutne potrebujete tento trik,prosím, zvoľte prepravu spôsobom vyjadriť(DHL/FedEX/EMS) - Dodacia lehota www.haix.sk Štandardné Shippinng,bude to trvať asi 15-60 dni dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) pre DHL/FedEX/EMS Poštovné,bude to trvať asi 7 až 15 dní dodávky,ale nie sú zaručené.(s aktualizáciou na sledovanie informácií) Počas China shipping vrchol sezóny, poštovné podľa www.haix.sk Štandardné Shippinng bude meškanie niekoľko dní. Ak ste nedostali pozemok v tieto plánované dní po rozošleme vašej objednávky, prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť pomôcť vám, aby ste si skontrolujte dodacie informácie a vyriešiť problém za vás. Spätná väzba Vaše postive spätná väzba je pre nás VEĽMI dôležité.Máme pocit, ako keby ste nám môže dať 5 hviezd služby a budeme naozaj greatfully. Sme vždy vrátiť pozitívnej spätnej väzby aj pre vás. Ak nie ste spokojní s našimi trik, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu,aby sme mohli problém vyriešiť za vás.

5065587508344041 Hot USA $ 20.00 /kus USA $ 14.89 /kus $ 15.00 usd /kus USA $ 9.00 /kus NÁS 22,99 dolárov /kus USA $ 10.80 /kus USA $ 12.50 /kus USA $ 29.99 /kus USA $ 8.20 /kus $ 15.00 usd /kus USA $ 9.20 /kus USA $ 13.98 /kus

Štítky: zblízka magic, bar triky, zblízka magické triky, Lacné zblízka magic, Vysoká Kvalita bar triky, Čína zblízka kúzla Dodávateľov.

Je Návod Súčasťou Áno
Veľkosť One Size
Funkcie Plávajúce,Blikajúce,Miznú,Učiť Sa,Ľahké,Začiatočník,Etapa
Názov Značky ZQION
Materiál Papier
Pohlavie Unisex
Výkon Formulár Close-up Magic
Upozornenie don't jesť
Číslo Modelu s20039
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov,Grownups
Druh Karty
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.18kg (0.40lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SUPER OTVOR pomocou Mickael Chatelain (Trik+on-line poučí) zblízka kúzla,ilúzie,kartové kúzla,zábavu,ulica,bar trik

SUPER OTVOR pomocou Mickael Chatelain (Trik+on-line poučí) zblízka kúzla,ilúzie,kartové kúzla,zábavu,ulica,bar trik

Súvisiace produkty

Porovnať