Cartoon Crayon Shin Chan Dekoratívne Vankúše Hádzať Vankúš, obliečka na Vankúš Bielizeň Bavlna gauč autosedačky Dekor Cojines almofada 18"

Nový produkt

Skladom

€4.08

Pridať do obľúbených

Cartoon Crayon Shin Chan Dekoratívne Vankúše Hádzať Vankúš, obliečka na Vankúš Bielizeň Bavlna gauč autosedačky Dekor Cojines almofada 18" [Upozornenie]: Projekty patrí vyplní a nie je vyplniť dve možnosti. Vezmite prosím na vedomie, že pri nákupe.

[Materiál] :100% prírodné Nové Zahustiť Bielizeň, Bavlnená Tkanina . [Size] : Každý kryt opatrenia cca 17.7"x17.7" (45 x 45 cm) [Tlač] :Prednej strane vytlačené, zadná strana je čistá konope farby. [Zips] :Neviditeľný zips. [ Umývanie teplota ] : Pod 40°C. (menej ako 86 °F) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vezmite Prosím Na Vedomie 1.Mierne odchýlky farby môžu existovať v dôsledku rôznych počítač, monitor a svetlo. 2.Všetky vankúše sú vyrábané ručne, môže 1-2cm odchýlka existovať. 3.Tlač Description: biela plocha je béžová, nie čisto biele. 4.Ako snímku, ktorá sa zobrazí, nie je aktuálny projekt a je pre referenčné účely. 5.Vzor je tlačený na jednej strane,zadná strana je čistá konope farby. 6.Prosím, umývanie tieto kryty sepapately z iných oblečenie. S cieľom udržať farbu čerstvé,je lepšie pridať soľ do vody pre vašich prvom umytí. Fotografie Výrobkov

Štítky: hodiť vankúše, dekoratívne vankúše hádzať, obliečky na vankúš, Lacné hodiť vankúše, Kvalitné dekoračné vankúše hádzať, Čína obliečky na vankúš Dodávateľov.

Druh Vankúš/Vankúš
Náplň Bavlna
Tipy Vyhnúť predĺženie expozície slnečnému žiareniu
Údržba Zavesiť na suché, vyhnite sa treniu a vyžmýkajte
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Materiál Polyester / Bavlna
Tlač Popis biela plocha je béžová,nie čisto biele.
Vzor Typ Crayon Shin
Štýl Moderné
Číslo Modelu SMT0229ZT
Spôsob Kúrenia Teplej vody Taška Kúrenie
Vzor Tlačené
Špecifikácia No filling 45x45cm, With filling 45x45cm
Veková Skupina Dospelí
Použitie Doma, V Hoteli, Autosedačky, Dekoratívne, Stoličky, Podlahy
Názov Značky mestá psa
Tvar Námestie
Oblasť Tlače Prednej strane vytlačené, prázdne zadnej strane
Technics Tkané
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Cartoon Crayon Shin Chan Dekoratívne Vankúše Hádzať Vankúš, obliečka na Vankúš Bielizeň Bavlna gauč autosedačky Dekor Cojines almofada 18

Cartoon Crayon Shin Chan Dekoratívne Vankúše Hádzať Vankúš, obliečka na Vankúš Bielizeň Bavlna gauč autosedačky Dekor Cojines almofada 18"

Súvisiace produkty

Porovnať