Čisté Krátke plyšové 45x45cm/17.7x17.7" bavlna Vankúš Sofa Hodiť vankúš Domov Hotel Party, Narodeniny, Svadobné Gauč Dekor Sedáku

Nový produkt

Skladom

€3.12

Pridať do obľúbených

Vezmite prosím na vedomie:

Minimálne objednávacie množstvo: 1

Vzhľadom na displeji, filmovanie, osvetlenie a iných dôvodov, farba produktu sa môže existovať farby.

Budeme sa snažiť preukázať v súlade s fyzikálnymi farby.

Tento tovar je dva druhy vankúš s/bez vnútorná výplň

Unikátny a módny dizajn vankúš je vyrobený z hrubé oblečenie, ktoré je veľmi mäkké a pohodlné Komfortné textúra pre vás k spánku a odpočinku Vhodné pre: doma, v hoteli, dekorácie, operadlo, a tiež môžu byť použité v aute Ako darček pre vašich priateľov alebo seba

Špecifikácia: Materiál: Mäkké Plyšové Náplň: PP Bavlna Veľkosť: (H) 43 cm / 17.11" (cca.) Farba: Ako na obrázku zobraziť Množstvo:1 ks

Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 1 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Máme loď po celom svete Čína air mail cez Čína Príspevok . Tovar vám bude odoslaný na vašu adresu uvedenú na www.haix.sk. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a psč je správne. Bude vám oznámené, s sledovacie číslo raz zásielka podaná.

Kupujúci` Informácie: snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na kuriérskej spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Sme schopní prijať akúkoľvek zodpovednosť za Vlastné

oneskorenie alebo dane. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo

dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

O Položky:

Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s našimi

väčšina svedomitosť na našej strane.

Avšak na to, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym oversights, som zdvorilo požiadať vašu pomoc a pomáhajú nám, aby sa to vzájomne uspokojivé transakcie tým, DÔKLADNE preskúmanie položka opis a fotografie, a pýtať sa na všetky otázky PRED KÚPOU.

Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. Prosím, napíšte pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akýkoľvek spor o ali-express

Návrat:

Ak položka DOA(Dead Príchodu),Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní,Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí DOA položky.Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť

Záruka:

Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka,ak je položka chybné v 3 Mesiaci,poskytneme vám náhradné withour extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace,môže Kupujúci stále odoslať ju späť,Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci bude Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Zákazník Uspokojivé:

Neváhajte a kontaktujte nás s prípadnými otázkami, alebo sa týka kedykoľvek pred a po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemný nákup u nás.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich

Štítky: gauč vankúš materiál, Gauč, vankúš notebook, Lacné sedacie podušky materiál, Vysoká Kvalita gauč, Čína vankúš notebook Dodávateľov.

Špecifikácia No Filling, With Filling
Použitie Auto,Vianoce, Doma, Hoteli, Dekoratívne, Stoličky, Svadobné
Veková Skupina Dospelí
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Platné Gauč Sectional Sofa
Vzor Mozaika
Štýl Moderné
Vzor Typ Čistá farba
Názov Značky Shahnameh
Package Zahrnuté 1 ks vankúš s/bez vnútorné naplnenie
Materiál krátke plyšové textílie
Veľkosť 45x45cm/17.7x17.7''
farba Varity farba
Spôsob Kúrenia uncapable
Číslo Modelu čistá bavlna mieste
Druh 45X45CM Vankúš
Technics Tkané
Náplň Bavlna
Tvar Námestie
Veľkosť Balenia 35cm x 20cm x 12cm (13.78in x 7.87in x 4.72in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Čisté Krátke plyšové 45x45cm/17.7x17.7

Čisté Krátke plyšové 45x45cm/17.7x17.7" bavlna Vankúš Sofa Hodiť vankúš Domov Hotel Party, Narodeniny, Svadobné Gauč Dekor Sedáku

Súvisiace produkty

Porovnať