Roztomilá Mačička CHI JE SWEET HOME tlače, Námestie Bielizeň Bavlna Vankúš Roztomilý Vankúš na Gauči Dekoratívne obliečka na Vankúš

Nový produkt

Skladom

€3.72

Pridať do obľúbených

Roztomilý Chi je Mačička CHI JE SWEET HOME Tlač Vankúš Bavlnená posteľná Bielizeň Hodiť Vankúš Case Domov Dekoratívne som tem:Chi je Sweet Home Farby: Ako obrázky Veľkosť: 45 x 45 cm ( o 17,5 palca x 17.5 palca) Prosím, aby 1-2cm rozdiel,vzhľadom na ručné meranie. Štýl: Teplý farebný tón, Roztomilý Materiál: Obliečky Bavlna (práčke) Zips: Neviditeľný Zips Package: 1x vankúš (Č vankúš vnútorné súčasťou balenia) Poznámky: 1.Cena je tu len pre vankúš, nie zahŕňa vnútorné. 2.Skutočné farby sa môžu mierne odlišná v dôsledku nastavenia počítača. Všetky obrázky sú skutočné stock fotografie 3.Doprava zdarma sa vzťahuje len na "Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus",to len možné sledovať balík v Číne regióne, ale nie z Číny.Zvyčajne to trvá 60 dní. Ak nemôžete prijať to, prosím, vyberte si iný spôsob dopravy. 4.Prispôsobenie a wholesaling sú k dispozícii. Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii na www.haix.sk tak ďaleko.Víza, kreditné karty,okamžité bankovým prevodom a offline platby( moneygram alebo western union).Môžete si vybrať najvhodnejší jeden. Na ochranu vašich záujmov, www.haix.sk nebude realease platby, až dostanete balíček a sú spokojní s tým.

Budeme dodaní položky na dodaciu adresu, ktorú opustil v www.haix.sk.Aby ste mohli získať vašu objednávku normálne,vyplňte, prosím, svoj doručovaciu adresu opatrne.

Ruský kupujúci prosím vložte vaše meno a priezvisko ( meno, stredné meno, priezvisko) a podrobné adresu( Byt Č. Ulica, Mesto,Región a Krajina) Inak, váš balík pravdepodobne budú vrátené.

Budeme dodať váš balíček po uskutočniť úhradu do 5 dní. To môže trvať dlhší čas, ak potrebujete prispôsobiť svoj tovar.

Všeobecne , väčšina krajín, dodacie lehoty sú uvedené nižšie , vzhľadom na rozdiely poštových serivce v rôznych oblastiach , v niektorých oblastiach môže trvať dlhšie. Ak balík neviem dovolať, na čas, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme riešiť problém spoločne.

Doručenie do ruskej Federácie, zvyčajne trvá asi 45-60 dní.Prosím, uvedomte si, dlhý prípravný čas pred tým, než si objednáte.

Ak ste spokojný s mojou položky a služby, urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu. Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.

Veľkoobchodníci, budú srdečne vítaní! Máme vlastnú továreň,mnoho veľkoobchodníci boli kúpiť veľa položku z našej továrne.Budeme vám dobrú cenu a potom bude kvalita guarance.Ak sa chystáte urobiť nákup veľké množstvo, prosím, neváhajte nás kontaktovať ohľadne dopravy, platby a špeciálna zľava!

Štítky: Vankúš, bavlna vankúš, chi sladká, Lacné vankúš, Vysoko Kvalitný bavlnený vankúš, Čína chi sladká Dodávateľov.

Zadné farby
Technics Tkané
Vzor Typ Karikatúra
Tvar Námestie
Použitie Gauč
Štýl roztomilý
Názov Značky moodcome
Materiál Bielizeň / Bavlna
Vzor Obyčajný Farbená
Veľkosť 450mm*450mm
Číslo Modelu Chi's Sweet Home
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 23cm x 16cm x 3cm (9.06in x 6.30in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Roztomilá Mačička CHI JE SWEET HOME tlače, Námestie Bielizeň Bavlna Vankúš Roztomilý Vankúš na Gauči Dekoratívne obliečka na Vankúš

Roztomilá Mačička CHI JE SWEET HOME tlače, Námestie Bielizeň Bavlna Vankúš Roztomilý Vankúš na Gauči Dekoratívne obliečka na Vankúš

Súvisiace produkty

Porovnať