0,3 mm tvrdené sklo Pre Alcatel One Touch Pop 4S / OneTouch Pop4S / 5.5 palcový displej chránič ochranné puzdro +čistenie súpravy

Nový produkt

Skladom

€1.33

Pridať do obľúbených

Položky Zahrnuté: - 1 x Tvrdené sklo - 1 x Toolkit - 1 x Bubble Box bez maloobchodných balíkov Poznámka: Ak Objednávky >=3ks, Navyše 2% ZĽAVU Zľavu. Vzhľadom na rôzne šarže výrobku bude mať rozdiel rezanie z obrázka.To nemá vplyv na funkciu. Prosím, poradí, ak myseľ situácie.

Tvrdosť:9H

3-krát ťažšie ako PET screen protector. na obrazovke sa nie poškriabať aj pomocou pevných objektov, ako sú nože a kľúče

Jemné dotyk:

Na zadnej strane sklo potiahnuté silnou silikónové vrstvy, aby sa inštalácia ľahko a pripojené obrazovke pevne tak, ako ovplyvniť citlivosť dotykového displeja

Oleophobic náter:

Nano technológia spracovania pre Oleophobic povlak, ktorý zabraňuje prst tlač zanecháva na povrchu obrazovky a nečistoty vec, ktorú možno veľmi ľahko čistiť

Anti-shatter:

Sklo screen protector budú rozdelené do malých kus s ostrými hranami.Je stále zachováva celý kus screen protector na ochranu displeja telefónu pred poškriabaním

Sprievodca Inštaláciou:

Krok 1 vyberte Prosím prachu-voľný priestor na pripojené, je najlepšie v kúpeľni.

Krok 2 Pomocou utierky na čistenie obrazovky prach alebo cudzie telesá.

Krok 3 Slza dolný ochranný film, ľahko pripojené zarovnanie telefón zrkadlo, nadol, doľava, doprava hranice.

Krok 4: Odstránenie hornej ochranný film.

Krok 5 zarovnané pripojené pozíciu znovu, potom sa trochu ťažšie na štyri hranice. Prosím, stlačte stred časť telefónu

Poznámka:

Nasledujúci popis sa opisujú iba materiál a vlastnosti tohto produktu, používame iné modely podobných produktov obrázkov opísať to, nie je to výrobky, obrázky,len pre referenčné účely.

Нижеследующее описание описывает только материал и характеристики этого продукта, мы используем другие модели, похожие на изображения продукта, чтобы описать его, а не изображения этих продуктов, только для справки.

Funkcia: *Celý transparentnosť: Realistický obraz a viac ako 99 % priehľadnosť Oveľa vyššiu priepustnosť ako PET screen protector. *Tvrdosť: 9H, 3-krát ťažšie ako PET screen protector. na obrazovke sa nie poškriabať aj pomocou pevných objektov, ako sú nože a kľúče. *Jemné dotyk: Na zadnej strane sklo potiahnuté silnou silikónové vrstvy, aby sa inštalácia ľahko a pripojené obrazovke pevne tak, ako ovplyvniť citlivosť dotykového displeja. *Oleophobic náter: Nano technológia spracovania pre Oleophobic povlak, nečistoty vec môže byť čistia veľmi ľahko. *Anti-shatter: sklo screen protector budú rozdelené do malých kus s ostrými hranami. Je stále zachováva celý kus screen protector chrániť váš telefón displej pred poškriabaním.

Platby:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy v rovnakom čase. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Prosím, poraďte sa vo vašej krajine colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú účtované pri nákupe položky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Doprava:

Máme loď v 1-2 pracovný deň po platby vymazané(okrem víkendu a sviatkov), uistite sa, že vaše dodaciu adresu je správne.

Vrátenie a Výmena Politiky:

Akceptujeme vrátenie a výmena ak má položka akejkoľvek vady. Prosím, kontaktujte nás do 30 dní o akejkoľvek záležitosti. My sa budeme snažiť poskytovať vám príjemné nakupovanie. Vždy sa snažíme naše najlepšie dosiahnuť vašu spokojnosť, či tam máte akékoľvek otázky, alebo obavy s nákupom, kontaktujte nás.

Poznámka:

Ak sú položky poškodený mail dopravcu, ponúkame vám výmenu alebo vrátenie časti podľa položky stave. Ak položka nie je, ako je popísané, môžeme urobiť vrátenie peňazí alebo výmenu za vás. Ak nie ste spokojní s položkami z nejakého dôvodu, nás môžete kontaktovať na výmenu alebo vrátenie a stačí zaplatiť za spiatočnú prepravu.

Spätná väzba :

Jeleň zákazník, prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi službami. Budete mať veľmi ocenil. Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím, láskavo kontaktujte nás. Budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

Kontaktujte NÁS:

Prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme reagovať do 24 hodín (s výnimkou víkendov a sviatkov).

Štítky: Tvrdené Sklo, sklo pre, Screen Protector, Lacné tvrdené sklo, Vysoko Kvalitné sklo pre, Čína screen protector Dodávateľov.

ransparence 99% Clear Screen protector
Funkcia V nevýbušnom Anti Otrasú
Funkcie Scratch Dôkaz,Ultra-tenké,Ľahké Nainštalovať
probuct farba Transparentné
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína
Použitie Mobilný Telefón
S Maloobchodných Balíkov No
Druh Predné Film
Package Áno
Štýl Jasných A Transparentných
Kompatibilný Telefón Značky Palm
Názov Značky VBNM
Model Pre Alcatel One Touch Pop 4S / OneTouch Pop4S / 5.5 palcový
Stav 100% zbrusu nový
Edge-to-edge Pokrytie No
Hrúbka 0,3 mm Tvrdené Sklo
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

0,3 mm tvrdené sklo Pre Alcatel One Touch Pop 4S / OneTouch Pop4S / 5.5 palcový displej chránič ochranné puzdro +čistenie súpravy

0,3 mm tvrdené sklo Pre Alcatel One Touch Pop 4S / OneTouch Pop4S / 5.5 palcový displej chránič ochranné puzdro +čistenie súpravy

Súvisiace produkty

Porovnať