0,3 MM HD nevýbušnom Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Retail Box na Tlačidlo Domov Nálepky

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Vitajte v našom obchode!

0,3 MM HD nevýbušnom Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Retail Box na Tlačidlo Domov Nálepky 1.Vlastnosti: Povrch je anti-spracovanie ropy (Oleophobic povlak), tak odtlačky prstov a olej nie je ľahké zostať povrch, ľahko sa čistí. Plné väzby, automatické adsorpcie sa môže opakovať lepené Plne transparentné: veľmi tenké, chemicky ošetrené transparentné, tvrdené sklo. Povrchovú tvrdosť: povrch má tvrdosť 8-9h,To je 9-krát pevnejší ako bežné okuliare. Nástroje a klávesy nie sú rezy, Jemná na dotyk: chrbát silný lepidlá, jednoduchá inštalácia, v blízkosti obrazovky, a preto nemá vplyv na citlivosť na dotyk dotykovej obrazovky. V nevýbušnom, nerozbitné sklo rozbije na malé kus pre ostré, bezpečnejšie ako iné výrobky zo skla. Ultra-tenké sklo(T≈0,3 mm) môže byť liečená toughening pod vysokou teplotou 420 2.Vhodné pre: Samsung Galaxy S3 Mini, Pričom iphone5 ako príklad (Tvrdené Sklo Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190)

Spôsob Platby

Akceptujeme alipay tu.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Prepravné Podmienky

Máme loď v pondelok - nedeľa, okrem sviatkov. Prosím, pošlite nám e-mail PRED platby v prípade, ak si želáte zmeniť adresu doručenia.

Štandardná Služba je Čína Príspevok Air Mail.

Štandardná Služba trvá asi 15-25 pracovných dní (s Výnimkou Talianska, Ruska, Izraela, Argentína, Brazília, Lotyšsko, Ukrajina, Kazachstan, Východná Európa, Južná Amerika, ktorá bude mať 30-45 dní). Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo Čína EMS webovej stránke.

Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 40 pracovných dní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a tie sú zodpovedné za ciel.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, ktorú má do 15 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

Tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania. Prosím e - mail nás.

Servis A Spätná Väzba

Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti.

Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu a 5-star Podrobné Hodnotenia Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na vás.

Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy vo váš prospech. Vaša spokojnosť je veľmi dôležité pre nás a my hodnotu vášho podnikania.

Nezáleží na tom, kto ste, Bez ohľadu na to, kde ste, ty si môj Boh, budem vám pomôže vyriešiť všetky problémy.

Štítky: Tvrdené Sklo Screen Protector, Sklo Screen Protector, Screen Protector, Lacné tvrdeného skla screen protector, Vysoko Kvalitné sklo screen protector, Čína screen protector Dodávateľov.

Názov Značky wierss
Použitie Mobilný Telefón
Package Áno
Kompatibilný Model Samsung Galaxy S III
Edge-to-edge Pokrytie Áno
S Maloobchodných Balíkov No
Funkcie Ultra-tenký,Poškriabaniu Dôkaz,Jednoduchá Inštalácia
Kompatibilný Telefón Značky Samsung
Druh Predné Film
Tvrdené Sklo Screen Protector Tvrdené Sklo Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190
Tvrdené Sklo Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190
Veľkosť Balenia 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

0,3 MM HD nevýbušnom Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Retail Box na Tlačidlo Domov Nálepky

0,3 MM HD nevýbušnom Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Samsung Galaxy S3 Mini i8190 Retail Box na Tlačidlo Domov Nálepky

Porovnať