Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Skla Pre Yotaphone 2 Skla Chránič Prednej Ochranná Fólia pre Yota YotaPhone 2

Nový produkt

Skladom

€2.66

Pridať do obľúbených

USD 6.99-12.99 USD 6.39 USD 3.20 USD 5.80 USD 6.50-6.70 USD 3.20 USD 4.60-4.80 USD 3.20 USD 6.39-6.59 USD 6.59 USD 3.99 USD 7.20 USD 3.30 6.99 USD USD 6.99

Ruský Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie: ruská kupujúci sa musí použiť úplný názov podľa novej politiky z www.haix.sk. Prosím ruskej kupujúcich nám vaše celé meno, aby sme mohli poslať zásielku accratly. - Prosím, vyplňte príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej,inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne . - Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené tým, že klient neposkytuje dostatok informácií pri vytváraní objednávky. Kovový rám, shell, Prosím kliknite nižšie 1.Pls láskavo poznamenať, Č. Retail Balenie : 2 funkcie opp taška + 1 mokré utierky +1 čistiaca handrička+1 tvrdeného skla screen protector+ 1 späť jasný film (späť jasný film je Pet) .(Ale nebojte sa ,budeme pack je dobre , ak unluckly sklo je prestávka ,pls obrázky k nám ,my vám pošleme novú alebo vrátime vám peniaze ) 2.Prosím, Buďte Opatrní : prepravujeme tovar od Predávajúceho prepravu spôsobom acquiescently,nemôže to byť sledované. Ak si mysli,prosím, zvoľte Čína Príspevok Registrované Air Mail, ktoré môžu byť sledované , aj v prípade ak potrebujete rýchlejšie prepravu spôsoby, prosím, zvoľte ostatných alebo priamo kontaktujte nás prostredníctvom trademanager,vďaka.

3. O veľkosti: Ako pre Yotaphone 2, má málo zaoblené hrany, takže skutočná film veľkosti, je trochu menší, nevzťahuje sa na zakrivené hrany časť.

NOVINKY:Predám tvrdeného skla film si Jeden voľný chrbát jasný film ako darček

Časté otázky: OTÁZKA: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: Všetky Hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow. Otázka: Je nejaká zľava pre objemné objednávky? Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete prispôsobené produkty, e-mailom, môžete nám alebo nás kontaktujte Trademanager. Odpovieme vám do 24 hodín(s výnimkou sviatkov a víkendu). Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping? Odpoveď: Áno, podporujeme drop shipping. Necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.haix.sk, ak ste objednávku, potom budeme posielať balík podľa adresu, ktorú ste opustili. Otázka: Ako sa o kvalitu screen protector? Odpoveď: Milý, nemusíte sa obávať o kvalitu. Naša spoločnosť je jedným z najväčších screen protector výrobcu v Číne, naše výrobky sú vyvážané do viac ako sto krajinách po celom svete. Náš technický personál urobí prísne skúšky na všetky výrobky, uistite sa, že každý zákazník môže získať screen protector s vysokou kvalitou. Otázka: Čo ak som nespokojný s screen protector? A: Keď ste dostali screen protector, bez ohľadu na to, aké problémy máte, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť váš problém, až kým nebudete spokojní. Otázka: Prečo logistiky sú tak pomaly, aby niektoré krajiny? Odpoveď: Všetky naše produkty takmer mať niekoľko zisk, a máme loď ich zadarmo do väčšiny krajín, takže nemôžeme dovoliť drahé vyjadriť, ako DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS. My si relatívne priaznivé Čína Príspevok Air Mail alebo Hongkong Post, zvyčajne to trvá asi 15-39 dní vo väčšine regiónov sveta, len niekoľko vzdialených oblastiach, potrebujú viac času(viac ako 60 dní,Brazília je 90 dní) pre dodanie, prosím, trpezlivo čakať. Ak ste v naliehavú potrebu našich produktov, môžete si tiež vybrať, DHL,FedEx,UPS,TNT,EMS, ale mali by ste zaplatiť príslušné logistické poplatky. Dúfam, že sa vám môže porozumieť. Ďakujem.

USD 6.99-12.99 USD 6.39 USD 3.20 USD 5.80 USD 6.50-6.70 USD 3.20 USD 4.60-4.80 USD 3.20 USD 6.39-6.59 USD 6.59 USD 3.99 USD 7.20 USD 3.30 6.99 USD USD 6.99

Štítky: Screen Protector Sklo, Premium Tvrdené Sklo, premium tvrdené, Lacné screen protector sklo, Vysoká Kvalita premium tvrdené sklo, Čína premium tvrdeného Dodávateľov.

funkcia 2 Tvrdené Sklo,Temperament Sklo
Tvrdosť 9H
Názov Značky YIPI
Názov produktu Screen Protector Tvrdeného Skla Pre Yotaphone 2
funkcia 1 Ochranné Sklo Film
Materiál Tvrdené Sklo
S Maloobchodných Balíkov No
Druh Predné Film
Použitie Mobilný Telefón
Edge-to-edge Pokrytie Áno
Package No
Hrúbka 0.33 mm
Veľkosť Balenia 18cm x 10cm x 3cm (7.09in x 3.94in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Skla Pre Yotaphone 2 Skla Chránič Prednej Ochranná Fólia pre Yota YotaPhone 2

Premium Tvrdeného Skla Screen Protector Skla Pre Yotaphone 2 Skla Chránič Prednej Ochranná Fólia pre Yota YotaPhone 2

Súvisiace produkty

Porovnať