5x Anti Scratch HD LCD Screen Protector Film Kryt Fólia Pre Huawei Y5 II Y3 II Y6 II Y6 Pro Y600 Y3 Y5 2017 Obrazovke Ochrany

Nový produkt

Skladom

€2.72

Pridať do obľúbených

5x Anti Scratch HD LCD Screen Protector Film Kryt Fólia Pre Huawei Y5 II Y3 II Y6 II Y6 Pro Y600 Y3 Y5 2017 Obrazovke Ochrany

Pozornosť pls: Ak obrazovka telefónu je zakrivený, potom obrazovky film nebude úplne pokryť celý displej telefónu, ale iba sa môžu vzťahovať na rovnej ploche!

Zľava: Ak si kúpite 2 častí, 20% zľava !!!

Máme radi našich mobilných telefónov. Vyzerajú úplne úžasné, ale to im môže zabezpečiť náchylné na nevzhľadné škrabance a poškodenie povrchu. Teraz môžete zachovať nový vzhľad telefónu a predviesť svoje slúchadlá fantastický dizajn s naše vlastné fit krištáľovo jasný film obrazovky chrániče.

Tieto obrazovky chrániče sú vyrobené z high-tech optické triedy polyméru; zaručené, aby sa zmestili vaše telefónne dokonale. Sú bezpečné a ľahko použiteľné alebo odstrániť a nechá nie známky alebo rezíduí na telefóne.

Chráni proti poškriabaniu & odreniny

Prakticky neviditeľné & 100% jasné

Odolné voči prst & mazivo značky

Nepremokavé a ľahko čistiť

Ochrana pred UV žiarením

Jednoduché aplikačné a odstránenie

Package zahrnuté :

5 x CLEAR SCREEN PROTECTOR

5 x HANDRIČKOU(TKANINY FARBA JE NÁHODNÉ)

Aby ste boli šťastný nákup skúsenosti, Pozor prosím:

1, položky bude dodaný prostredníctvom HongKong Post Air Mail alebo Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus bez sledovacie číslo . Vo všeobecnosti, to dorazí vo väčšine krajín v priebehu 1 mesiaca. Ak ste si nie si to do 2 mesiacov, prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme nový alebo vrátenie peňazí vás.

2,Ak potrebujete sledovacie číslo, a chcete sledovať svoje objednávky, včasné, potom by ste lepšie vybrať Čína Príspevok Air Mail / ruská Vzduchu(Iba Rusko).

3, neakceptujeme žiadne spory za žiadne stopy číslo. Môžeme poskytnúť pozemok foto, aby ste potom, čo expedície sa v prípade potreby kedykoľvek .

Ak si myslíte, že môžete prijať ich, potom vitajte na objednávku z nás!

Ak ste spokojní so svojím nákupom, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 star recenzie!

Ak nie ste spokojní s našimi službami z AKÉHOKOĽVEK dôvodu, prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu, a my w chorých riešenie problému okamžite. Ďakujeme!

Kto je ACC4MOBILES?

Sme veľmi mladý tím, ktorý sa špecializuje na Mobilný telefón a Digitálny Príslušenstvo pre mnoho rokov. Sme profesionálny tím predaja, kúpy tím, expedície tím, po-predajný tím, atď, všetky, ktoré môžu zaručiť, budete mať šťastný nákup skúsenosti.

Naše ciele: konkurenčná cena, vysoká kvalita a rýchle doručenie & dobré po-predajný servis.

Nakoniec, ak ste veľkoobchod, alebo boli predajcu, prosím neváhajte a kontaktujte nás, a my vám ponúkame veľké prekvapenie!

Štítky: displej ochrana, Screen Protector film, Chránič Film, Lacné obrazovke ochrany, Vysoká Kvalita screen protector film, Čína chránič film Dodávateľov.

Kompatibilný Telefón Značky Huawei
Použitie Mobilný Telefón
S Maloobchodných Balíkov No
Package 1 poradí, v 1 balík
farba Pre Huawei Y6 II, Pre Huawei Y6, Pre Huawei Y6 Pro, Pre Huawei Y600, Pre Huawei Y5 II, Pre Huawei Y3 II, Pre Huawei Y5, Pre Huawei Y3, Pre Huawei Y5 2017, Pre Huawei Y3 2017
Funkcie Jednoduchá Inštalácia,Poškriabaniu Dôkaz,Ultra-tenké
Edge-to-edge Pokrytie No
Druh Predné Film
Materiál PET
Kompatibilné pre huawei
Film Anti-Scratch & HD Jasné
Názov Značky Leebote
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 2cm (3.94in x 3.15in x 0.79in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5x Anti Scratch HD LCD Screen Protector Film Kryt Fólia Pre Huawei Y5 II Y3 II Y6 II Y6 Pro Y600 Y3 Y5 2017 Obrazovke Ochrany

5x Anti Scratch HD LCD Screen Protector Film Kryt Fólia Pre Huawei Y5 II Y3 II Y6 II Y6 Pro Y600 Y3 Y5 2017 Obrazovke Ochrany

Súvisiace produkty

Porovnať