155CM Široký Tmavo Červené Žakárové Tkaniny pre Jesenné a Zimné Oblečenie Bunda, Kabát

Nový produkt

Skladom

€27.15

Pridať do obľúbených

Textílie popis

Pretože takmer našich tkanina je špeciálne pre Európskych a Amerických top triedy na trhu,tak je to s vysokou kvalitou a najnovšie módne.Ceny oblečenia, v ktorom vyrobené z týchto tkanina je veľmi vysoká,ale tu si ich môžete kúpiť v rozumnú cenu.Nebudete ľutovať, aby si ju kúpili.Môžete výrobu odevov nájdete na obrázok alebo len aby to vás.

Zásielky

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok,no poštovné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane.Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.

Vezmite prosím na vedomie, že vy ste zodpovední za všetky dodatočnú colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Podľa objednávky,máme právo na zmenu lepší spôsob dopravy,ako sú USA vyššia ako $300, alebo ťažšie ako 2 kg sa zmení na UPS,ruskej Federácie ťažšie ako 2 kg sa zmení na EMS.

Vráti

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Ak existuje akékoľvek kvality problém s položku,vrátime vám ak ste vrátiť vec do 7 dní od prijatia položky.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte posibive spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: Žakárové tkaniny, textílie pre, červená žakárové tkaniny, Lacné žakárové tkaniny, Vysoko Kvalitné textílie, Čína červená žakárové tkaniny Dodávateľov.

Typ Produktu Ostatné Textílie
Hmotnosť 320g/m
Materiál polyester & viskózy a kovová line
Funkcia Iné
Druh Iné
Vzor Farbená Priadza
Technics Tkané
šírka 155cm
Použitie oblečenie materiálu
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky Meter
Veľkosť Balenia 27cm x 17cm x 5cm (10.63in x 6.69in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

155CM Široký Tmavo Červené Žakárové Tkaniny pre Jesenné a Zimné Oblečenie Bunda, Kabát

155CM Široký Tmavo Červené Žakárové Tkaniny pre Jesenné a Zimné Oblečenie Bunda, Kabát

Súvisiace produkty

Porovnať