Blesing francúzskej čipky textílie s korálkami african blue tylu šnúrky tkaniny vysokej kvality čistý čipky, výšivky pre ženy party šaty

Nový produkt

Skladom

€41.82

Pridať do obľúbených

Produkty Odporúčané:

Popis Výrobku:

1)Materiál: Polyester

2)Šírka:120-130 cm

3)1 Lot= 5Yards

Poznámka: 1. Všetky textílie sú zdobené ručne. Položka môže opustiť surové okraja a môže mať 1-2 cm odchýlka existovať. 2. Vzhľadom na rozdiely v počítačové monitory, aktuálne farby sa môžu mierne líšiť od tých, ktoré sa zobrazuje. Blesing francúzskej čipky textílie s korálkami african blue tylu šnúrky tkaniny vysokej kvality čistý čipky, výšivky pre ženy party šaty

Milí kupujúci, prosím, prečítajte si ich predtým, než ste, aby:

Colné daň: · Niektoré krajiny možno budú nabíjať niektoré import dane v colnej oblasti.Najmä v Európe, ak sa colné daň sa žiada,kupujúci sú zodpovední za to . Ak kupujúci sa nemusíte prejednanie a nechať zásielku vrátiť ,sme schopní na vrátenie platby.

Prepravné: · Po zadať objednávku ,musíme 1-3 dni na prípravu objednávky potom môžeme lode sa na to.Budeme používať DHL,UPS,Fedex,TNT na prepravu,budeme vybrať jednu, ako potrebujeme.Zvyčajne to bude trvať 4-7 dni prijatia,ak potrebujete iné spôsoby doručenia to,prosím, dajte mi vedieť.

Spätná Väzba & Return :

· Ak sa vám páči náš produkt, prosím, nechajte ma všetci 5 hviezd spätnú väzbu (Položka, ako je Popísané 5 hviezd, Komunikácia 5 hviezd a dodacia lehota 5 hviezdičiek) a fotografie na podporu nás ocenia, že si môžete zdieľať so svojimi priateľmi na VK, ru.itao, Facebook, alebo Twitter.

· Ak nie ste tak spokojný v každom vzťahu, prosím, bez váhania nás kontaktujte v prvom rade pred odchodom nás negatívnu spätnú väzbu, som vyrieši všetky problémy za vás. Majte prosím na pamäti, aby sa skončila, ale naša služba nie je ešte ukončená. :).

Môžeme urobiť, veľkoobchod a drop shipping, vitajte hovoriť o spoluprácu ! Ak sa vám páči náš položky, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Ak sa vám nepáči to, dávajú nám rady, aby sme mohli zlepšiť naše výrobkov a našich Služieb. Vďaka!

Štítky: textílie s korálkami, textílie textílie, vysoko kvalitné textílie, Lacné textílie s korálkami, Vysoko Kvalitnej tkaniny tkaniny, Čína vysoko kvalitnej tkaniny Dodávateľov.

Produkt Francúzsky čipky textílie
Technics perlové čipky textílie
Materiál Polyester
Itam meno Africké čipky textílie
Použitie šaty, svadobné, strana odev a šitie odevov
Typ Produktu Africké čipky
Funkciu krajky textílie Priedušná francúzskej čipky
Textílie Typ nigérijský Čipky Textílie
veľkosť čipky textílie 5yard čipky textílie
Názov Značky Blesing
Vzor Vyšívané
Funkcia Priedušná
Netkaných Technics Tepelne Lepené
Dekorácie čistý čipky, výšivky
Druh Čipky Textílie
šírka 51''52
Pletené Typ Osnova
Veľkosť Balenia 12cm x 11cm x 10cm (4.72in x 4.33in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 1.5kg (3.31lb.)
Typ Jednotky veľa (5 Metrov/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Blesing francúzskej čipky textílie s korálkami african blue tylu šnúrky tkaniny vysokej kvality čistý čipky, výšivky pre ženy party šaty

Blesing francúzskej čipky textílie s korálkami african blue tylu šnúrky tkaniny vysokej kvality čistý čipky, výšivky pre ženy party šaty

Súvisiace produkty

Porovnať