30 mm 114 cm Široký Zriedkavé Hrubé moruša hodvábny Satén Textílie mimo biela farba 129 gsm Formálne Šaty Textílie 10 metrov na predaj

Nový produkt

Skladom

€418.04

Pridať do obľúbených

Materiál: Silk Satin Textílie 100% pure moruša hodváb

Farba: non farbené mimo bielej farby,

Hrubé: 30 mm

Gramov hmotnosť: 129 gsm

Šírka: 114 cm 45"

Použitie: Formálne Šaty, oblečenie

Táto cena je za 10 metrov dĺžky.

Poštovné a prepravné:

Radi by sme v našich silách, aby provied kvalitné, prírodné, non-jedovaté produkty, Náš účel je: "zaviazali Sme sa zabezpečiť ochrana životného prostredia, zdravie, produkty vysokej kvality!" ocenili by sme veľmi veľa, ak by ste nám dať 5 hviezd pozitívnu spätnú väzbu. nie sme vítaní ľudia, ktorí nikdy cíti spokojný na to, čo máme urobiť, ak máte nejaké otázky, ste vítaní, aby nám dať šancu vyriešiť, ak budete dávať negatívnej spätnej väzby, potom by nebolo možné zmeniť, ďakujem!!! Tu znovu oceňujem najviac priateľov, že tak podporte nás, našom obchode nemohli vyrásť bez vás, chlapci, ešte raz vďaka, drahí priatelia, boh vám žehnaj, vždy:)

Prepravné Náklady: Pretože rôzne prepravné náklady medzi inej krajine, tak som radšej dať skutočné pruduct cena nezahŕňa prepravné náklady ako doprava zadarmo, potom len platiť, koľko nákladov by byť viac reálna. Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa a psč je správne. Budete si všimol, s sledovacie číslo raz zásielka podaná.

Teplé pripomenúť, Prosím, na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Ak ste z Nemecka prosím, povedzte nám svoje EORI číslo( Ekonomický Subjekt Registrácia a Identifikácia ) ak ste sa rozhodli, TNT, ak ste z Brizel prosím, povedzte nám svoje CPF číslo ak ste sa rozhodli, UPS, Inak tovar nebude vôľa , alebo, že by nie lode, Vďaka za pochopenie.

Návrat politiky: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. My by sme to za vás a tiež vám viac zľavu pri ďalšej objednávke forsure. O prispôsobenie produktov a cutted textílie nie sú povolené mať vrátiť alebo meniť, dúfam, že ste pochopili. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu (under3 hviezdy), by Sme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Ďakujeme!

Štítky: textílie kvet, šaty sex, textílie nastaviť, Lacné textílie kvet, Vysoko Kvalitné šaty sex, Čína textílie nastaviť Dodávateľov.

Netkaných Technics Ostatné
Funkcie Eco-Friendly, zdravé, pohodlné
Technics Tkané
Druh krepové satén jednofarebný
Pletené Typ Ostatné
Hrubé 30 mm
farba biela, nebielenej
Predaj jednotky 10 m / bal.
Vzor Nebielenej
Semiš Textílie Typ 30 mm 114 cm
šírka 114 cm, 45''
Typ Produktu Organické Látky
Štýl Obyčajný
Gramov hmotnosť 129 g / ㎡
Materiál 100% moruša hodvábny Krep Satén Jednofarebný
Názov Značky RosySL
Funkcia Priedušná
Použitie formálne šaty, oblečenie, tričko
Typ Jednotky veľa (10 Meter/lot)
Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 20cm (7.87in x 5.91in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

30 mm 114 cm Široký Zriedkavé Hrubé moruša hodvábny Satén Textílie mimo biela farba 129 gsm Formálne Šaty Textílie 10 metrov na predaj

30 mm 114 cm Široký Zriedkavé Hrubé moruša hodvábny Satén Textílie mimo biela farba 129 gsm Formálne Šaty Textílie 10 metrov na predaj

Súvisiace produkty

Porovnať