Sila úderu Power Gear 5 mm silový tréning crossfit koleno rukáv VPG-WL140201

Nový produkt

Skladom

€14.99

Pridať do obľúbených

Navrhnuté pre výkon zdvíhanie athelets, posilňovne, športové muž, strongman, silového trojboja, olympijské vzpieraní, crossfit, highland & kulturistike, športové milenca, silový tréning chlapci. 5 mm koleno rukáv veľkosť vyrobené z neoprénu materiál

Poznámka:

1. Pls zanechať odkaz, povedzte mi, ktorá veľkosť je vhodná pre u. Veľmi pekne ďakujem .

2. Výrobky sú novo vyrobené. Tak, tam je gumy vôňa po ich prijatí. Stačí dať produktov v blízkosti okna. Vôňa sa bude čoskoro zmizne. Vďaka za to, minding, že. Ak ste pamäti, že príliš veľa, prosím, úvahy pred nákupom.

3. Veľkosti zn. rehband značky koleno rukáv veľkosť. Ale tento materiál nie je rovnaký, presne ako Rehband značky.

4. Budeme poslať CPAM voľne na u. Dodacia lehota je o 20-35 dní. Ak chcete u viac rýchleho kuriéra, pls kontaktujte ma. Upravím cenu a potom rýchle kuriéra u.

Vážený Zákazník,

Naša spoločnosť je pomenovaný po sila úderu Moc Športové zariadenia Co., obmedzená. Venujte prosím atterntion, že iba naša spoločnosť predať" sila úderu Power Gear" tejto značky koleno rukáv. Nikdy sme sa umožniť iných obchodov v číne predávať to isté koleno rukáv. Takže, ak si zakúpite originálne značky, prosím, len nákup v našej spoločnosti. Sme vám pripomenúť, že prosím, nenechajte sa podvedený iní, ktorí ukradol naše obrázky predávať rovnaký tovar. Myslíme si, že nebudete mať originálny tovar, ak si kúpite. Popis: Položka č.: VPG-WL140201

1. Predáva sa v pároch.

2. 5 mm hrúbka neoprénu.

3. Farba: čierna

4. Veľkosti: M, L,XL

5. Značka: sila úderu power gear

6.ODM a OEM môžu byť dodané.

Sila úderu Power Gear 7 mm Neoprénová Koleno Rukávmi, ponúka veľké teplo a podporu pre vaše kolená počas tréningu a telesné cvičenie. Tento kolena wrap zachováva prirodzené telesné teplo pomôcť upokojiť boľavé svaly a udržiavať pružnosť, poskytuje firma jednotné kompresie na podporu oslabený kĺbov a ponúknuť miernu ochranu pred nárazmi a modriny. Účinnú pomoc, aby ste pohodlne aktívne! Strongman, silového trojboja, Olympijské vzpieraní, Crossfit, Highland & Kulturistike.

Tabuľka veľkostí

Spätná väzba od iných zákazníkov:

FAQ

KUPUJÚCI BY mal VEDIEŤ PRED PORADÍ: 1)Kvalita Factory vývozu štandardné qulity tovaru. Podporujeme OEM service. Tovar môže byť vyrobený vo veľkom množstve, ak potrebujete s vlastnou značkou. Ak chcete byť naša značka" sila úderu Power Gear" predajcu vo vašej krajine, obráťte sa na nás. 2)Platby akceptujeme platby cez Úschovy alebo Paypal, Western Union. Ak budete objednávať vo veľkom množstve, že je v poriadku platiť cez T/T k účtu našej spoločnosti. 3)Doprava tak Zadarmo doprava: Čína Príspevok leteckou Poštou alebo E-packet(iba niektoré krajiny podporujú túto prepravu spôsobom), E-packt je rýchlejší ako Čína Príspevok Air Mail. Pre dopravu zdarma spôsobom, dodacia lehota je 10 až 30 dní. Pre časť župy, to bude dlhšie ako 30 dní, a to aj 60 dní alebo 90 dní(Brizil) Ak by ste potrebovali tovar naliehavo a chcete vybrať rýchlu prepravu spôsobom, ako DHL, Fedex, UPS, Alebo iného rýchlu prepravu spôsobom. Dodacia lehota je 5~7 dní. Prosím zaplatiť extral nákladnej na nižšie uvedený odkaz. Prosím, kontaktujte nás skôr ako budete platiť, ak ste nie sú jasne. 4)sa Vráti, Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou keď sa zobrazí položky, ihneď nás prosím kontaktujte. Akceptujeme výmenu alebo vrátenie peňazí do 14 dní po obdržaní. Budeme vrátenie kúpnej ceny, nie však poštovné a balné náklady a uistite sa, že je tovar vrátený v NOVÝCH a DOBROM stave. 5), Kontaktujte nás Sme podporu veľkoobchod a OEM. Vďaka za posielanie e-mailov, alebo zanechať správu on-line. Ešte raz vďaka. 6)Kŕmenie späť notice(DÔLEŽITÉ) Prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu. Ďakujem za pozitívne komentáre. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred. Ak by ste mohli dodanie vedi pomocou nášho tovaru, alebo vykazujú niektoré obrázky. Budeme vám nechcem impulz na otvorenie spor, keď máte niektoré problémy. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Vďaka.

Štítky: crossfit koleno rukávy, koleno rukáv, sila úderu moc, Lacné crossfit koleno rukávy, Vysoká Kvalita koleno rukáv, Čína sila úderu moc Dodávateľov.

Materiál Neoprénová
Veľkosť L, M, S, XL, XS
Vek Dospelý
Názov Značky Sila Úderu Power Gear
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sila úderu Power Gear 5 mm silový tréning crossfit koleno rukáv VPG-WL140201

Sila úderu Power Gear 5 mm silový tréning crossfit koleno rukáv VPG-WL140201

Súvisiace produkty

Porovnať