1PCS Kolien Profesionálny Basketbal, Beh, Fitness Nohu Podporu Pantyhose Chránič Cyklistické UV Slnko Leg Warmers

Nový produkt

Skladom

€2.32

Pridať do obľúbených

1PCS Kolien Profesionálny Basketbal, Beh, Fitness Nohu Podporu Pantyhose Chránič Cyklistické UV Slnko Leg Warmers VÝROBKU ŠPECIFICKÉ PARAMETRE Patten farbou Model 441061 Materiál Nylon,Lycra Rodovej Unisex / Muži a Ženy môžu byť Farba Čierna, Biela, Modrá, Červená Veľkosť Balík obsahuje 1 x koleno podporu (1pcs,nie 1pair)

Poznámka: Drahý priateľ,cena je 1 ks,len na jednom kolene,ak si chcete kúpiť 1 pár,môžete objednávku 2 ks,máme zľavu 2 ks,ďakujem,pekný nakupovanie!!!

Funkcie: Táto bandáž je vyrobená z vysoko quility tkaniny,mäkké, priedušné a pohodlné je vhodný na rôzne druhy športov ako basketbal,futbal,cyklistika, golf, atď. Na sebe, si môžete vychutnať pocit bezpečia.

Spätná väzba

Sme milý a poctivý dodávateľa. A dúfam, že každý náš zákazník si ich nákupné z môjho www.haix.sk obchodu. Ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov. Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. A ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujem. Dúfam, že každý si zákazníci môžu opustiť 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva spätnú väzbu, ďakujem!

Služby Zákazníkom

Pretože vaša spokojnosť je náš cieľ. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk, bez komunikácie, ďakujem. Veríme, že naša komunikácia bude riešiť problém pre vás. A nebude vám nadol. Viete, negatívny alebo neutrálny, alebo spor bude bolieť oboch stranách, a nedovolí problém naozaj vyriešiť. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín. Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

Štítky: koleno podložky, podpera nôh, profesionálne kolien, Lacné kolien, Vysoká Kvalita nohu podporu, Čína profesionálne kolien Dodávateľov.

farba Čierna, Biela, Modrá, Červená, Tmavo Modrá, Žltá
Oblek pre Basketbal, Futbal, Posilňovňa,tenis, Volejbal, Bicykel, Beh
Číslo Modelu Štyri sto štyridsať jeden tisíc šesťdesiat jeden
Funkcia Priedušná a Pohodlné
Kategória Bandáž Na Koleno
Hmotnosť About 0.044kg
Appilcable veku Dospelý
Pohlavie Unisex
Vek Dospelý
Materiál 85% Polyester 15% Spandex
Veľkosť M, L, XL
Hmotnosť Balenia 0.075kg (0.17lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1PCS Kolien Profesionálny Basketbal, Beh, Fitness Nohu Podporu Pantyhose Chránič Cyklistické UV Slnko Leg Warmers

1PCS Kolien Profesionálny Basketbal, Beh, Fitness Nohu Podporu Pantyhose Chránič Cyklistické UV Slnko Leg Warmers

Súvisiace produkty

Porovnať