1pcs Športové Bandáže Fyzioterapeut Svalové Napätie Zranenia Podpora Športu Pásky Kineziológia Svaly Starostlivosti Popruh Nálepky 5M*4,5 CM

Nový produkt

Skladom

€1.57

Pridať do obľúbených

【Výhod] vyzýva použitie vysoko kvalitnej netkanej textílie, mäkké, priedušné, rozšírenie kurzu o 200% alebo viac, môžu sa ručne prierezové, na podporu, ochranu a umiestnenie pevné. Samostatné balenie, bohaté farby. 1. Samolepiace: využitie prírodného latexu vlastnosti produkovať trvalé samolepiace účinok. Produkt sa automaticky palice, ale nelepí sa na pokožku a vlasy, vystavuje bezbolestné. 2. Priepustnosť vzduchu: dizajn svetlo základného materiálu mäkkou textúrou, vynikajúcou tuhosťou. Po obliekanie, pleť môže byť v plnom kontakte so vzduchom, potu a vode ľahko odparí, vysoké pohodlie. 3. Vysoká pružnosť: viac ako 200% svojej dĺžky, rozšírené obväz výkon. 4. Pohodlie: jednoduché ručné trhať, úplne bez nožnice alebo iné pomocné nástroje. 5. Vodotesný: voda nie je ľahké spadnúť, pevne chrániť obviazanú časti, dobré vetranie a pohodlie, v ľahko spadne, je ideálny obviazanú produkty.

Package zahrnuté:1* Športové bandáže Pls Poznámky:

Potrebujeme plný názov na odoslanie do Ruska ,inak je ťažké získať tovar z ruštiny Ciel .

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 50 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: šport pásky kineziológia, Šport Pásky, Šport obväz, Lacné športové pásky kineziológia, Vysoko Kvalitné športové pásky, Čína šport obväz Dodávateľov.

Číslo Modelu Lekárničky
Vek Univerzálny
Názov Značky Povit
Materiál Športové bandáže
Veľkosť Balenia 15cm x 4cm x 4cm (5.91in x 1.57in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1pcs Športové Bandáže Fyzioterapeut Svalové Napätie Zranenia Podpora Športu Pásky Kineziológia Svaly Starostlivosti Popruh Nálepky 5M*4,5 CM

1pcs Športové Bandáže Fyzioterapeut Svalové Napätie Zranenia Podpora Športu Pásky Kineziológia Svaly Starostlivosti Popruh Nálepky 5M*4,5 CM

Súvisiace produkty

Porovnať