5 Ks 1/2 palca plastové Nastaviteľné atomizáciu micro sprej zavlažovanie tryska Poľnohospodárskej strechy chladenie

Nový produkt

Skladom

€1.29

Pridať do obľúbených

Prezentácia: Vyrobené z vysoko kvalitného plastu, môže byť použitý s odrôd konektorov. Špecifikácia výrobku: Pripojenie veľkosť: vonkajší priemer 1/2 " závit Práce Tlak: 75-250Kpa Sprej okruh: cca. 0.8-5m Prietok: 140-740L/H Sprej smer: 360 stupňov Platné rozsah: Široko používaný pre zavlažovanie trávnika,škôlka,dvore,kvety,stromy,orchard,záhrada, skleník ect. Vody atomizáciu, tvorba vodnej hmly, potom sa teplota zníži.

Doprava ◆ Sme zvyčajne lode von objednávky do 48 hodín po prijímať platby. ◆ Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.haix.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). ◆ Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: ◆ Sme sa vyhlásiť malú hodnotu, aby sa zabránilo colné daň, Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. ◆ Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky. 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím všemocné a zanechajte nám positiver spätnú väzbu s 5 hviezdami. 2. Keď máte akýkoľvek problém,prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: tryska chladenie, chladiaca tryska, závlahové poľnohospodárstvo, Lacné tryska chladenie, Vysoká Kvalita chladiacej trysky, Čína závlahové poľnohospodárstvo Dodávateľov.

Práca tlak 75-250Kpa
Sprej Polomer Cca. 0.8-5m
Plastové Typ PP
Postrekovač, Typ Čerpadlo
Sprej smer 360 stupňov
Druh Postrekovače
Číslo Modelu tryska
Názov Značky Talk-Splnené
Pripojenie veľkosť Vonkajší priemer 1/2"
Prietok 140-740L/H
Materiál Plastové
Veľkosť Balenia 12cm x 10cm x 5cm (4.72in x 3.94in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.032kg (0.07lb.)
Typ Jednotky veľa (5 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

5 Ks 1/2 palca plastové Nastaviteľné atomizáciu micro sprej zavlažovanie tryska Poľnohospodárskej strechy chladenie

5 Ks 1/2 palca plastové Nastaviteľné atomizáciu micro sprej zavlažovanie tryska Poľnohospodárskej strechy chladenie

Súvisiace produkty

Porovnať