20m tryskami Drip Systém Zavlažovania Micro Drip Systém Zavlažovania Micro Zavlažovanie Striekacie Trysky & Postrekovačov

Nový produkt

Skladom

€14.61

Pridať do obľúbených

Tryskami systém kvapkovej závlahy v záhrade a emisií skleníkových plynov,

Výhody a Benefity z Kvapkové Závlahové Systémy

V tomto čase vody a ochrany zdrojov, domov zavlažovanie systém dáva zmysel. Domov zavlažovanie systém je vo všeobecnosti lacnejšie inštalovať ako konvenčné podpovrchovej PVC zavlažovacích systémov a zavlažovanie používa oveľa menej vody.

Ochrana vody - zavlažovanie systémy umožňujú efektívne závlahový systém, zásobovanie vodou, ak je to potrebné - na veľmi korene rastlín. Výsledkom je, že voda nie je zbytočný na listoch alebo v pôde. Odkvapkávacia závlahový systém je navrhnutý tak, aby výrazne znižujú šance na odparovanie a run-off. Oba sú spoločné s tradičným závlahové systémy, kde voda je často dodáva rýchlosťou väčšou ako pôdy môže absorbovať ho.

Znížiť Rast Burín - Keď voda sa aplikuje pomocou konvenčných závlahový systém zavlažovania, všetko sa dostane do kontaktu s vodou. Keďže domov zavlažovanie systém sa uplatňuje vody koreňovej zóny rastlín, priestory medzi rastliny zostanú suché. Tým sa výrazne potláča burinu semená na klíčenie. Ak je pôda zostáva suché, väčšina semien nebude klíči. Udržiavanie krajiny trvá menej času s domácim zavlažovanie systému.

Znížiť Stres Rastlín - Keď rastliny získať hlboké, v súlade zalievanie, sa im darí. Neefektívne, plytké zavlažovanie môže prispieť k rastline stres. Podporu zdravého rastu a choroby odolnosť rastlín vo vašej domácej záhrade s drip systém zavlažovania.

Extrémne Flexibilné použitie - Máte veľa zavlažovanie možnosti inštalácie s kvapkovacie hadice, armatúry a žiaričov. Zavlažovanie je všestranný zavlažovacie systém, ktorý možno ľahko nainštalovať na svahy alebo ploché terénoch. Odkvapkávacia závlahový systém je ideálny závlahového systému pre zvláštne tvarované krajiny a veterných oblastiach. Existujúce sprinklerové systémy môžu byť retrofit s kvapkovej závlahy s veľmi malým úsilím.

Šetríte Peniaze - Raz zavlažovanie je nainštalovaný systém, vám bude používať menej vody na zavlažovanie. Ak je váš domov je na dobre, môžete si všimnúť, vážny pokles čerpania nákladov. S kvapkové závlahové systému, už nebudete musieť ručné zavlažovanie vašej záhrady. Automatizáciu vášho domova zavlažovanie systém s zavlažovacej radič a eliminovať musieť zaplatiť niekoho, kto na vodu vašej krajiny, keď ste na dovolenke. Zníženie rastlín choroby a nežiaducich burín, vaše záhradnícke práce a náklady na údržbu tiež klesne podstatne.

Poštovné 1) Naše proces doba je 1-3 dni po Platba Potvrdená. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte nás. 2) zvyčajne Sme poznámka svoj pozemok ako Dar na nižšiu hodnotu. 3) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravné poplatky. 4) doprava Zadarmo cez Čína príspevok leteckou poštou alebo, ak chcete mať rýchlejší spôsob, ako by ste mohli vybrať aj iné alternatívy. Veľkoobchod 1) Veľký veľkoobchodné objednávky je prijateľné a cena je dohodou, prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti. 2) Niektoré predmety tiež poskytujú OEM service. V prípade, že máte takéto požiadavky, neváhajte a dajte nám vedieť. Spätná väzba 1) Milí kupujúci, vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Snažíme sa o 100%, že. 2) Ak ste spokojní s položkami, prosím, láskavo nechajte pozitívne ohlasy. 3) Ak nie ste spokojní, prosím, kontaktujte nás pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa everyting hladko. Vďaka za vašu pozornosť a návštevu!

Štítky: striekacie trysky, postrekovač systémy, mikro dýza, Lacné striekacie trysky, Vysoká Kvalita postrekovač systémy, Čína mikro dýza Dodávateľov.

Materiál Plastové
Číslo Modelu DI008
Hmotnosť 4 Grams
Druh Postrekovače
Názov Značky ZY
Hadica veľkosť 4/7'' Palca
Plastové Typ ABS
Postrekovač, Typ Čerpadlo
Hmotnosť Balenia 0.412kg (0.91lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20m tryskami Drip Systém Zavlažovania Micro Drip Systém Zavlažovania Micro Zavlažovanie Striekacie Trysky & Postrekovačov

20m tryskami Drip Systém Zavlažovania Micro Drip Systém Zavlažovania Micro Zavlažovanie Striekacie Trysky & Postrekovačov

Súvisiace produkty

Porovnať