E238 Ratchet Rúry Rezačka Plumbimg Nástroj pre PVC Nylon Vzduchu, Vody Trubica, Hadica SK5 Čepeľ

Nový produkt

Skladom

€6.01

Pridať do obľúbených

Vysoká kvalita misting postrekovač Popis Produktu Kapacita rezu: 16-25 mm Materiál: 65# Mangán(Čepeľ)+Hliník(Telo) Aplikácia Pôsobnosti : Hliníkové Plastové Kompozitné Rúrky z PVC Potrubia PE Rúrky PE-RT ostatných plastových rúr

Platby

Akceptujeme platobné podmienky VISA, Mater karty, Webmoney, Boleto a kreditnú kartu, najlepší spôsob je priame platby on-line,môžete vybrať sami . Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám konw predtým, keď ste objednávku.

Plný paymnet musí byť podaná do 7 dní od zadania objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v sitem.

Sme honsetly si vážený klient mohol poskytnú podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby, adresa, psč a telefónne číslo, ak ste objednávku.

Doprava

Čína Príspevok Leteckej Pošty trvá 15 až 30 dní na lodi na celom svete zvyčajne, ak máte splniť nakupovanie obsadené sezóny,dodacia lehota sa omešká o 10-25 dní.

My vám Tovar poslať do 5-7 pracovných dní po tom, čo sme dostali paymnet, ak platba nie je dostupné, vaša objednávka bude automaticky.

Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem toho, že kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov.

Ak sa rozhodnete Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, tovar nemôže byť stopy po tovar opustí Číne. Ale v skutočnosti, to je na prenášať.

Môžete sledovať na celom svete.cainiao.co m (mali by Ste si uvedomiť, že to je 'kom' nie 'co m")

Vrátenie peňazí

Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (5stars)pre nás,ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

Prosím, kontaktujte nás predtým, než idete na dovolenku žiadne negatívne alebo neutrálne spätnej väzby(1-3stars), kiež by ste mohli kontaktovať na prvýkrát, keď to urobíte, Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: Nástroje pre, nástroj nástroj, nástroje pre rúry, Lacné nástroje pre, Vysoko Kvalitný nástroj nástroj, Čína nástroje pre rúry Dodávateľov.

Postrekovač, Typ Čerpadlo
Obyčajný Druh Nožnice Pre Domácnosť
DIY Dodávky Inštalatérske práce
Číslo Modelu PI-MNt
Materiál Uhlíkovej Ocele
Druh Uhlopriečka Kliešte
Plastové Typ ABS
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

E238 Ratchet Rúry Rezačka Plumbimg Nástroj pre PVC Nylon Vzduchu, Vody Trubica, Hadica SK5 Čepeľ

E238 Ratchet Rúry Rezačka Plumbimg Nástroj pre PVC Nylon Vzduchu, Vody Trubica, Hadica SK5 Čepeľ

Súvisiace produkty

Porovnať