Hodváb Hydratačné Podstate Plnú Tvár, Pleťové Masky List pre Hydratáciu Leštenie a Bielenie Pokožky, Starostlivosť, Maska 30ml/ 1PCS

Nový produkt

Skladom

€0.84

Pridať do obľúbených

Milí Kupujúci, budeme loď out tým, Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ak vyberiete Doprava Zadarmo,bez sledovania informácie on-line, potom, čo expedície a vo všeobecnosti je to bezpečné, a na čas,ale málo sa stratia počas prepravy, nebudeme NIESŤ ŽIADNU ZODPOVEDNOSŤ a NIE PRIJAŤ SPOR raz svoj pozemok stratil vzhľadom na naše nízke ceny položky, ak nemôžete prijímať naše pravidlo,prosím, láskavo vyberte Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo iné účtované poštovné spôsobom, alebo vyberte položku ďalšie položky kúpiť. Vďaka za vašu spoluprácu.Vďaka.

Hodváb Hydratačné Podstate Plnú Tvár, Pleťové Masky List

O Produkte:

Odstrániť celkovú malátnosť, tmavé škvrny a tmavé kruhy. Táto maska sa bude aj zlepšenie vašej pleti pružnosť a minimalizuje vzhľad pórov pre mladistvý a bezchybný žiara

* Výrazne hydratuje agentov,a čistiace zložky,hlboko hydratuje a čistí pokožku, ktorá vám zdravého vzhľadu a zníženie vzhľadu škvrny, jemné linky a vrásky

* Leštenie a bielenie arbutin podstate sa dá účinne brániť vzniku pokožky pigment, melanín, postupne zvýšenie belosti a tvorby kože sálavé

* Naše hodváb masky obsahujú iba 100% prírodné ingrediencie pre mäkké, hladké & hladkú pokožku

Výhody:

* Bezpečné a non-podráždenie

* Silný bieliaci Maska rozjasní, osviežuje a ľahkosť prirodzene zanecháva pleť svetla a žiarivé hľadá

* Bežné typy pleti, zvlášť odporúčané pre matnej pleti a na dosiahnutie ohybný a whitened pokožky

* Veľmi jednoduché použitie a veľmi pohodlné masku na tvár list

Smerom na Použitie:

1. Po čistení,aplikovať masky na tvár,biela vláknité membrány smerom von

2. Kôra bielej vláknité membrány

3. Jemne pat masky a aby to úplne pripevnené na tvár

4. Relaxovať a vychutnať si 15-20 minút,nechajte pokožku plne absorbovať živiny

5. Sňať masku po 15-20 minút,jemne masírujte so zostatkovou podstate absorbovať competely,potom očistite s vodou

6. Pre najlepší výsledok na kontinuálne použitie 7pcs,3 krát týždenne, pri bežnej starostlivosti

* Navrhol, aby si kožný test za ucho pred použitím nových starostlivosť o pleť,ak boli spôsobené žiadne nepohodlie alebo alergie,prosím, prestaňte používať a poraďte sa s lekárom.

TIANZICAI bola založená v roku 2000.To je prvá značka, ktorá je polohy korporátnej identity ako vedúci značka Krása Pokožky.Dnes TIANZICAI má 5 vlastných značiek.Tým, že je "ľahko prístupné" značka so bežné predajné miesta,TIANZICAI pokračuje svojej značky concept s istí kroky,flexibilné služby a konkurencieschopné ceny politiky.Značka vedci sú pomocou Kanadských a nemeckú Technológiu na vytvorenie vysoko kvalitné a bezpečné kozmetické výrobky, ktoré spĺňa posledné požiadavky Krása Pokožky.

* Ak máte nejaké otázky o platbu,prosím, neváhajte nás kontaktovať.

1. Doprava zadarmo tovar bude dodaný Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo Epacket závisia od rôznych krajín,poskytneme vám sledovacie číslo potom, čo dodanie.

2. Dodacia lehota:Čína Príspevok Registrované Air Mail bude trvať asi 20-40 dní;Epacket bude trvať približne 15-20 dní,to môže trvať dlhý čas na dovolenku.

3. Každá položka by byť dodané úspešne,ale približne 0,5% parciel dodáva sa môže stratiť počas prepravy,kontaktujte nás, ak nechcete prijímať položky v 60 dní.

4. Doprava poplatok položky budú odoslané prostredníctvom EMS,DHL,FedEx,doba dodania je približne 7-20 dní väčšine krajín.

Nechajte nám svoj názor na nás raz dostanete tovar.Vďaka!

1. Negatívna spätná väzba nie je možné vyriešiť akýkoľvek problém,prosím kontaktujte nás e-mailom alebo TradeManager ak máte problémy,budeme respone čo najrýchlejšie a snažiť vyriešiť to.

2. Pre ďalšie nekontrolovateľné problémy,položky môžu byť poškodené alebo stratené počas prepravy,kontaktujte nás prosím v prvom rade,budeme vyšetrovať a nahradiť.

1. Otázka: Ako môžete zaplatiť za moju nákup?

Odpoveď: Alipay alebo kreditné karty sú akceptované,prosím, kontaktujte nás, ak neviete, ako zaplatiť.

2. Otázka: Je doprava zdarma do mojej krajiny?

Odpoveď: Áno,väčšina krajín doprava zadarmo, ak parcely menej ako 1 kg,prosím, kliknite na tlačidlo "moja loď, aby sa krajiny" vidieť, že je to zadarmo, alebo nie je zadarmo.

3. Otázka: Je tam s sledovacie číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno,každý pozemok s sledovacie číslo,budeme aktualizovať stav doručenia každú noc

4. Otázka: máte zľavu, keď som si kúpiť veľké množstvo?

Odpoveď: Uistite,vo všeobecnosti sa môžete dostať zľavu okolo 5-10%, ak si kúpite viac ako 3 častí. Fuether viac,sme tiež továreň,prosím, kontaktujte nás priamo, ak ste predajca alebo distribútor.

Štítky: pleťová maska list, maska list, pleťová maska, Lacné pleťová maska list, Vysoko Kvalitné masky list, Čína pleťová maska Dodávateľov.

Certifikácia GZZZ
Zložka Prírodné,Ostatné
Príprava Kvapalina
Typ Modelu Trhanie-typ masky
Položka Druh Liečba A Masky
Číslo Modelu FM078
Druh Zabalené Maska
Funkcia 6 Citlivé
Názov Značky Tianzicai
GZZZ YGZWBZ
Funkcia Hydratačný
Pohlavie Unisex
Použitie Celá Tvár
Typ Pleti Všetky Typy Pleti
funkcia 3 Zubov
Krajina/Región Výroby Čína
Funkcia 5 Hydratačné
funkcia 4 Antioxidant
NET WT 30ml
funkcia 2 Liečba Akné
funkcia 1 Anti-Aging
Hmotnosť Balenia 0.035kg (0.08lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 6cm x 10cm (3.15in x 2.36in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hodváb Hydratačné Podstate Plnú Tvár, Pleťové Masky List pre Hydratáciu Leštenie a Bielenie Pokožky, Starostlivosť, Maska 30ml/ 1PCS

Hodváb Hydratačné Podstate Plnú Tvár, Pleťové Masky List pre Hydratáciu Leštenie a Bielenie Pokožky, Starostlivosť, Maska 30ml/ 1PCS

Súvisiace produkty

Porovnať