Čistý Morských Rias Riasa Maska V Prášku Riasy Maska Na Akné, Škvrny Odstrániť Hyrdating Zubov&Hydratačná Pleťová Maska Tvárová Maska

Nový produkt

Skladom

€5.54

Pridať do obľúbených

1 Fľašu Čistej Morských Rias Riasa Maska V Prášku Riasy Maska Na Akné, Škvrny Odstrániť Hyrdating Zubov&Hydratačná Pleťová Maska

Špecifikácia:

1. Čas použiteľnosti: 3 roky

2. Netto Obsahom: 200 g

3. Brutto Hmotnosť: 243 g

Funkcia:

1. S prírodné výťažky z morských rias, poskytuje intenzívnu hydratáciu vašej pleti a znižuje známky starnutia.

2. To pomáha redukovať opuchy tváre, tiene a nerovnomerné odtiene pokožky, zanecháva vašu tvár pocit poškvrny zadarmo, mäkké a hladké.

Package Zahrnuté:

1 fľaša masku na tvár

Objednávky Info

Platby

1: akceptujeme Alipay, Western Union, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2: Platba musí byť uskutočnená do 3 dní u objednávok. 3: Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte, kým druhý a skúste znova.

Zásielky

1: tovar zasielame do celého sveta. 2: podporujeme zásielky ePacket, Čína Príspevok Air Mail, EMS, Fedex a DHL, neváhajte a vyberte si spôsob, ktorý vám radšej lepšie. 3: Všetky objednávky bude dodaný von do 3 až 5 pracovných dní po vaša platba prišla. 4: dodacia lehota môže byť pestrý a niekedy to môže trvať až 10 do 60 dní. 5: tovar bude označený ako "Dar" a vyhlásil za nižšiu hodnotu pre prepravné účely. 6: Ak adresa nie je správna, pls, aby striedanie pred zaplatíte, nepresné adresu spôsobí mail stratí. Nároky na vrátenie tovaru nebudú akceptované pre tento prípad. 7: Sledovanie Nie. bude poskytovať raz sme lode von tovaru.

Návrat

1: z nejakého dôvodu si\\\\\\'re nie je spokojný s položkami, budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady. Spracujeme vašu žiadosť v priebehu 2 až 5 dní po obdržaní vrátenej položky. 2: Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite nahradenie alebo opravu. Ak výmena nie je vailable, potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Spätná väzba

1: Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, pls láskavo sa chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2: Prosím, neváhajte aontact nás a získajte lepšie riešenie pred odchodom negatívna spätná väzba. Sme\\\\\\'re vždy sa v našich silách.

Ak ste spokojní, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek pochvalu !

Ako presne bol popis produktu?

Ako boli ste spokojní s predávajúcim\\ \ 's komunikáciou?

Ako rýchlo si predávajúci loď položky?

Zdieľanie

Štítky: pleťová maska, riasy maska, Masku Na Tvár, Lacné pleťové masky, Vysoká Kvalita riasy maska, Čína masku na tvár Dodávateľov.

Feature4 starostlivosť o tvár
NET WT 243g
Feature2 Morské Riasy Riasa Maska
Funkcia Oil-control,Liečba Akné,Bielenie,Anti-Aging
GZZZ YGZWBZ
Pohlavie Unisex
Použitie Celá Tvár
Feature3 Hydratačná Pleťová Maska
Feature1 Masku Na Tvár
Zložka bahenné masky
Krajina/Región Výroby Čína
Číslo Modelu BU780
Certifikácia GZZZ
Položka Druh Liečba A Masky
Príprava Bahno
Číslo Certifikátu GBASF
Druh Umývateľný Maska
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Čistý Morských Rias Riasa Maska V Prášku Riasy Maska Na Akné, Škvrny Odstrániť Hyrdating Zubov&Hydratačná Pleťová Maska Tvárová Maska

Čistý Morských Rias Riasa Maska V Prášku Riasy Maska Na Akné, Škvrny Odstrániť Hyrdating Zubov&Hydratačná Pleťová Maska Tvárová Maska

Súvisiace produkty

Porovnať