20PCS 4.33*4.33 cm Zlatej Fólie Maska List Spa 24K Gold Masku na Tvár Proti Vráskam Výťah Tváre Starostlivosť o Krásu

Nový produkt

Skladom

€15.66

Pridať do obľúbených

Veľkosť: 4.33 cm. x 4.33 cm. Balenie Obsahuje :4.33*4.33 cm gold leaf X 20sheets (Malá Veľkosť jednoduché na používanie) Množstvo :1,5,10,50,100,200,500,1000,2000,3000,4000,5000,10000,15000,20000,25000 a 30000Sheets/Pack Tohto gold výrobok je vyrobený ako špeciálne fólie zlatej farby, ktorá bola získaná odparovaním a potom nastavte znova.24K Zlatom 999/1000 sa pomaly prenikať po rupped to prstom a nakoniec zmizne z ruky. Použitie 1.Dekoračné predmety pre umenie a remeslá, sochárstvo, a multi-účely. 2.Jedlé potraviny, dekor - použitie pre akékoľvek jedlo dekorácie. Thajský Sladkosti s Gold List (Remeň Eak) 3. Kozmetika Podkladu alebo Zlatej Masky spa (40-60 Listy pre Maska spa) Upozornenie :buďte opatrní pri dotyku na zlato, ako to mohli držať, aby vaše ruky sa veľmi ľahko

: Zlato je asi najznámejší chemický prvok na celom svete. Ak sa pýtate, okolo, nie je veľa ľudí povie, že nikdy nepočul o nej.

Pre mnoho storočí, to bolo použité ako mena, pred vynálezom papierové peniaze (ktorý bol z dôvodu nedostatku zlata), v šperky, a v mnohých oblastiach priemyslu. Je to stále považované za základ pre menový štandard a je to všeobecne obchoduje po celom svete.

Okrem jej využitia v šperky, to je tiež rozšírený v zubnom lekárstve, v fotografovanie, nd jeho vysokú vodivosť s elektrinou má urobili to ešte cennejšie v elektronických komponentov, ako konektorov drahšie elektronika káble, ako sú napríklad audio, video a USB káble.

Najnovšie používanie tejto veľmi multivalent kov je v zdravotníctve. Čínsky beauty ošetrenie spoločnosti Umosen má rozvoja ošetrenia tváre, ktoré v podstate platí 24 karátovým zlatom na pacienta tvár.

"Pred niekoľkými rokmi, bol kaviár vo všetkom. Budúci rok, bude to zrejme šampanské," povedal Dr. Michele S. Zelená, dermatológ s praxou na Upper East Side, ktorý má uhradený ako konzultant vývoj a testovanie výrobkov pre mnohých kozmetických firiem.

Toto nie je prvý pokus o použitie zlata na lekárske účely, ako je zlato bolo kedysi bežne sa používa na liečenie nohu vredy. Výskum zverejnený v minulom roku podľa Americkej Chemickej Spoločnosti tiež naznačil, že nano-častice to (v kombinácii s žiarenia, okrem iných vecí) by mohlo pomôcť liečiť neurodegeneratívnych chorôb ako alzheimerova choroba.

To môže alebo nemusí stať trendy nový štýl, Dr. Zelená povedal. "Ale to neznie sexy povedať, že si trenie morských rias na tvári."

Sme hovorili o niektorých najpodivnejšie a trochu najviac znepokojujúce zložiek vedci majú zmiešané do nášho krémy na tvár, v nádeji, že jedného (alebo všetky) z nich bude konečne zastaviť starnutie a účinne bojovať mimo akéhokoľvek iného druhu poškodenia kože. Avšak, aj napriek tomu, že sme uvedenie všetko od viper venom na slimák slizu na našich tvárach, sme stále hľadáte magické anti-aging riešenia. Môže to znieť trochu ako hľadanie Fontány Mladosti, alebo Filozofi' Kameň, ktorý mýtické látky povedal zase všetko do zlata. Skutočným prekvapením je, že pokiaľ ide o zlato sa týka, môžeme byť v pre malé prekvapenie, ako drahých kovov, sa môže obrátiť sa, že je požehnaním pre naše tváre.

Zlato je už dlho známy pre svoje mnohé prospešné vlastnosti, a najmä jej antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Každý z starých Egypťanov, aby Rimania ho používali ako pre čisto na lekárske účely a pre kozmetické procedúry. V dnešnej dobe, moderné vedci sú opäť pomocou zlata vrátiť čas, na našej koži a urobiť ju vyzerať mladšie a zdravšie. Existuje niekoľko konkrétnych vedecké štúdie, ktoré podporujú tento teórie, hoci zlato má mnoho veriacich ľudí, ktorí chválu jeho legendárny právomoci liečenie a omladenie.

"Zlato sa zobrazí na spomalenie kolagénu vyčerpania a členenie elastínu, aby sa zabránilo ovisnuté kože", tvrdí Kathryn Danzey, ktorý sa rozhodol živiť z import zlata ošetrenia tváre pôvodne vyvinutý v Japonsku do Západných krajín. "Stimuluje bunkové rastu najhlbšej vrstvy pokožky, regeneráciu zdravé, pevné buniek pokožky a poskytujú tightening efekt. Jeho anti-poburujúce vlastnosti sú tiež myslel znížiť zápal kože a zdá sa, že spomaliť melanínu sekréciu a tým znížiť starecké škvrny. Pleť vyzerá nádherné potom", hovorí.

A ak nie ste spokojní s len uvedenie zlato na vašu pokožku, môžete sa rozhodnúť pre výraznejší postup názvom Zlatá Niť, Výťah omladenie pleti ošetrenie. To znamená, že v lokálnej anestézii, zlaté vlákna "vnútorný" v koži vytvoriť sieť-ako štruktúra podľa jeho povrchu. Jeden z mála kozmetických chirurgov v Európe na poskytnutie tejto liečby, vysvetľuje základné zásady. "Táto sieť poskytuje mechanickú podporu prekryje pokožky a aktivuje produkciu kolagénu a elastínu vlákna okolo niť", hovorí Dr. Alexandra Komory. "Nové krvné cievy, ktoré sa objavujú v oblasti, pokožka sa stáva pevnejšia a silnejšia lepšie prekrvenie. To môže byť účinná až desať rokov", dodáva s odkazom na postup, ktoré môžu byť použité na tvári, krku, d colletage, ruky, nohy a brucho.

Odporúčané Použitie :

- Platí sa priamo na kožu pomocou prstov alebo štetcom.

- Nechajte uschnúť na jednu minútu, ak chcete nastaviť.

Ako Používať :

1. Čistí a dôkladne osušte tvár.

2. Čistiť tvár s teplé, vlhké uteráky asi 1 až 2 minúty.

3. Aplikujte sérum alebo váš obľúbený starostlivosti o pleť pomocou nahor, krúživými pohybmi na tvár. Nie opláchnite.

4. Uplatňovať 24k zlata, pleťové masky, ako je uvedené, hladké maska jemne, aby sa zabezpečil dobrý kontakt s pokožkou.

Štítky: 24k gold masku na tvár, maska list, zlaté masky, Lacné 24k gold masku na tvár, Vysoko Kvalitné masky list, Čína zlatú masku na tvár Dodávateľov.

NET WT 20sheets
Zložka Zlatá fólia
Funkcia Anti-Aging
Použitie Celá Tvár
Druh Umývateľný Maska
Číslo Modelu Iné
Pohlavie Unisex
Položka Druh Liečba A Masky
Príprava Bahno
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 2cm (5.91in x 5.91in x 0.79in)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

20PCS 4.33*4.33 cm Zlatej Fólie Maska List Spa 24K Gold Masku na Tvár Proti Vráskam Výťah Tváre Starostlivosť o Krásu

20PCS 4.33*4.33 cm Zlatej Fólie Maska List Spa 24K Gold Masku na Tvár Proti Vráskam Výťah Tváre Starostlivosť o Krásu

Súvisiace produkty

Porovnať