2 ks MDB-RS232 Podporu mdb bezhotovostné zariadenie,mince validator,bill acceptor a SDK pc program software zdrojový kód zahrnuté

Nový produkt

Skladom

€156.60

Pridať do obľúbených

Multi-drop autobusom do Počítača PC RS232 MDB-RS232 na MDB mince validator ,bill acceptor a čítačka kariet ,bezhotovostné zariadenia

Práca s mincovníka,bill acceptor, čítačka kariet,bezhotovostné defvice, pre automat,kiosk stroj,kiosk informácie stroj

PC program software zdrojový kód je v cene, bude vaša vyvíjať jednoduchšie a tiež vám pomôže urobiť rýchly rozvoj

OBLÁTKA technické online rýchly servis je k dispozícii pre databázy MDB protocal

V každej objednávke balíka vrátane:

1. Dve MDB-RS232 konvertor okno,a káble

2. Dva počítače, USB na RS232

3. Jedna sada SDK zdrojový kód softvéru pre pc , ( pre zámorské zákazník ,zašleme cez e-mail , ale mali by ste si dajte nám vedieť vaše číslo objednávky presne )

Automatu štandardné NAMA Multi-Drop Bus (MDB) môže byť teraz pripojením k PC pomocou MDB-RS232. V MDB-RS232 umožňuje Mince elektróny príjemcovi, Zmeniť Dávkovanie, smart card reader, magnetické prstom, kreditných kariet,bill acceptor a bill overenie všetkých riadený PC.Spĺňa všetky NAMA MDB špecifikácia a je kompatibilný s akýmkoľvek MDB v súlade predajné zariadenia. Hardvérového rozhrania prichádza s káblami,príručku používateľa a používateľ je protocal.

Až osem (8) MDB kompatibilné zariadenia môžu byť pripojené na jediný MDB-RS232. Programové rozhranie, je užívateľsky príjemný.

Toto Rozhranie Jednotka (MJ) je určený na konverziu databázy MDB Bill Acceptor (BA) a MDB mincovníka (CC) protokol RS-232 sériový protokol. V IE funkcie ako otrok master control system. Master môže byť akýkoľvek systém riadenia, ktorý podporuje RS-232 sériový komunikačný, napríklad PC.

POPIS

Toto Rozhranie Jednotka (MJ) je určený na konverziu databázy MDB Bill Acceptor (BA) a MDB Mince Meniča (CC) protokol RS-232 sériový protokol. V IE funkcie ako otrok master control system. Master môže byť akýkoľvek systém riadenia, ktorý podporuje RS-232 sériový komunikačný, napríklad PC.

PREVÁDZKA:

Master a slave komunikácia je založená na master žiadosti a slave odpovede. Master vyšle požiadavku o stave (alebo príkaz), ak IU a IE odpovede zaslaním jej aktuálny stav. V IE je typická reakcia na pána žiadosť (polling) pozostáva z hlavičky a bajtov. Ak nie je BA alebo CC činnosť, stav je jeden byte, hlavička len. Keď IE prijíma dáta z BA alebo CC, odošle hlavičky nasleduje bajtov v reakcii na magisterský stav žiadosti. Majster musí vždy anketa (query) na IE. Ak IU nedostane požiadavku od majstra v preddefinovaný čas, slot alebo IE nerozpozná master správy 10-krát v rade, bude brániť BA a CC prijatie. Na power up, prijatie BA a CC je potlačený.

Čo je MDB a Prečo potrebujem MDB-RS232 ?

MDB je skratka pre "Multi-Drop Autobus" a je protokol vyvinutý automat priemysel. "Multi-drop Bus" (MDB) protokol, ktorý nie je kompatibilný so štandardom RS-232 PC protokol a preto hardvérové a softvérové rozhranie je potrebné. V MDB-RS232 je mikroprocesorom riadená hardvérového rozhrania s vložené firmware, ktorý konvertuje MDB protokol na RS232, protokol a vykonáva tiež potrebné napätie konverzie. V MDB-RS232 tiež zmierňuje Volebných požiadavky, čím sa umožní istom POČÍTAČI vykonávať ďalšie úlohy.

V MDB-RS232 je potrebné rozhranie štandard MDB Automat protokol pre štandardné PC, pretože: The MDB používa 11 Bitov a deväť (9) bit, bajt. Dotazovanie požiadavky pre rôzne MDB zariadenia sú nadmerné (20-200 ms). Non-špecializovaný POČÍTAČ nemôže uspokojiť volebných požiadavky. V MDB-RS232, stará sa o volebných požiadavky a vygeneruje prerušenie na sériový port POČÍTAČA. Tejto metódy umožňuje POČÍTAČU vykonávať bežné operácie a reagovať na prerušenie riadený comm udalosti v UART buffer. Všetky údaje z databázy MDB zariadenie je k dispozícii na PC. Navyše, všetky príkazy, ktoré môžu byť odoslané na MDB zariadenie z POČÍTAČA (tj. dávkovanie, napíšte smart karty atď...)

V MDB-RS232 rozhrania akékoľvek MDB predajné zariadenie (6-pin molex/5pin MTA) k POČÍTAČU cez sériový port (DB-9). Budúcej podpory môžu zahŕňať (Universal Serial Bus). V MDB-RS232, protokol je kompatibilný s štandardu RS-232 Protokol.

Mince elektróny príjemcovi/Dávkovače a v Cudzej Mene:

Všetky MDB kompatibilný prístroj môže byť pripojením k PC. To teraz robí je možné prijať a vydávať všetky mince typov vrátane cudzej meny a Eura Dolár (ak je dostupná).

Karty Smart Card Reader

MDB v súlade čítačky kariet smart teraz môžu byť prístupné.

ŠPECIFIKÁCIA:

Komunikačný formát:

Prenosová rýchlosť

Štart bit

Data bits

Parita

Stop bit

9600 BPS

1

8

ŽIADNE

1

Načasovanie Špecifikácia:

Inter-byte (max.)

Odpoveď (max.)

Majster volebných každý krát

Čas IE čaká na magisterskom ankete pred blokovať prijatie BA a CC (max.)

1 ms

50 ms

150 – 300 ms

3 druhá

Hardvérové Špecifikácie.

Moc

Kábel

Rozmery

Hmotnosť

Min 20 VDC

Menovitý 24...34 VDC (alebo 24...30VAC)

Max 39 VDC

Spotrebuje nečinného prúd

Štandardné počítači, sériový kábel

Štandardné MDB kábel

cca. 100 x 50 x 30 mm

cca. 115 g

Nomral Zoznam Balíkov:

MDB-RS232 box, RS232 kábel, kábel MDB

Voliteľné Časti:

Napájací zdroj Pre MDB RS232 adaptér doska ( 24VDC 3A)

Štítky: mince validator, Mincovníka, mince bill acceptor, Lacné mince validator, Vysoká Kvalita mincovníka, Čína mince bill acceptor Dodávateľov.

Vek >8 Rokov
Príkon DC24V
Názov Značky cnkiosk
Pripojenie MDB Mince validator,bill acceptor,bezhotovostné zariadenia
Konektor Typu NÁS Plug
Druh PREDAJNÉ
Číslo Modelu MDB-RS232
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2 ks MDB-RS232 Podporu mdb bezhotovostné zariadenie,mince validator,bill acceptor a SDK pc program software zdrojový kód zahrnuté

2 ks MDB-RS232 Podporu mdb bezhotovostné zariadenie,mince validator,bill acceptor a SDK pc program software zdrojový kód zahrnuté

Súvisiace produkty

Porovnať