Rozšírené CPU Porovnateľné Predné Záznam Jednej Mince Výber TW-131 mincovníka pre Automaty Arcade MAME Hra Skrine

Nový produkt

Skladom

€15.65

Pridať do obľúbených

Arcade Časti Rozšírené CPU Porovnateľné Mince Výber TW-131 mincovníka, mince Validator, mince mech pre Mechanizmus Predajné automaty, Arkádovej Hry, Správu stoličky, a iné self–riadiace systémy

Funkcia: Oblek pre všetky druhy známky a mince CPU ovládanie programu a skóre správne Špeciálne LED Indikátor na panel Špeciálny dizajn pre boj proti elektromagnetickému rušeniu Analyzovať mince veľkosť vstavanými program Self-test pri zapnutí, LED svetlo, anti rybolovu a rušenia mince poruchy Špeciálny dizajn: presný/normálny prepínač, aby mince vloženie viac hladko Späť otvorený dizajn, bez rušenia mincí a zasunutím mince

Špecifikácia: Položka TW-131 mincovníka Mince s Priemerom 22~28 mm Hrúbka Mince 1.7~2.2 mm Napätie DC 12V ±10% Aktuálnej 65mA ±5% Presnosť mieru identifikácie 99% Teplota: -15°C~+75°C a Atmosférickom tlaku 86Kpa—106Kpa Signál Výstupný Impulz Pluse Witdth 20ms/40ms/100ms Rýchlosť ≤0.6 s

Veľkosť:

Rozmery sú znázornené pomocou manuálneho merania, prosím, aby toleranciou ±0,5 mm rozdiel všetky rozmery.

Inštrukcie:

DOPYT:

Oblasť Použitia :

Naše mincovníka široko používané v minca kiosk, mince mechanizmus, mince zariadenie, auto, práčka, TV, masážne kreslo, handričku na vlasy, cyber káva, Práčovňa, čistiareň,počítač ,zábavný stroj , arcade machine atď.

Tento Výpis Vrátane:

Jeden ks/veľa Plastový Predný Vstup Jednej Mince TW-131 mincovníka

Doprava

www.haix.sk Doprava je oficiálne logistických služieb ponúkaných spoločnosťou Sos logistických služieb "CaiNiao". Táto služba sa vzťahuje na zásielky z Číny na celom svete.

www.haix.sk Poštovného vám pomôže sledovať vaše package celú cestu od odoslania oznámenia na dodanie.

Akonáhle ste objednávku, www.haix.sk Doprava bude zbierať tovaru od nás ako prvý, a odoslania tejto objednávky lodná spoločnosť. www.haix.sk môžete uistiť, že váš balík je poštovné na čas a poskytovať s end-to-end sledovania. A môžete si prezrieť informácie o sledovaní vo vašej stránke podrobnosti objednávky tak, že môžete sledovať váš balík kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť. Ak balík stratil počas prepravy, www.haix.sk pomôže nájsť alebo vrátime vám priamo.

Ak vyberiete možnosť " www.haix.sk Štandardná Doprava ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky prepravným spoločnostiam, ako Singapur post, OMNIVA-Estónsko Post, Correos, Posti Fínsko atď., všetky tieto lodné spoločnosti majú špeciálne leteckých liniek pre oveľa rýchlejšie dodanie, než je obvyklé airmails( dorazí väčšine krajín v 3 týždne ), spoľahlivejšie, ktoré môžu ponúknuť lepšie colné odbavenie .

Ak vyberiete možnosť " www.haix.sk Premium Dopravu ", CaiNiao bude odoslania tejto objednávky prepravným spoločnostiam, ako HK DHL, PONY atď, Odhadovaný Čas Doručenia sú 3-10 pracovných dní . Ale v niektorých krajinách musieť zaplatiť za colné poplatky alebo dane.

Sme zvyčajne nižšie hodnoty produktu pre jednoduché colné odbavenie , ak si mysli, alebo potrebujete skutočnú hodnotu, prosím informujte nás. Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane.

Poznámka: neváhajte a kontaktujte nás, ak nejaké problémy počas pôrodu, sme radi, že môžeme vyriešiť za vás.

***Prosím, uistite sa, že prijímač je celé meno a kontakt, číslo je správne pre lepšie dodanie. Vďaka!*** Záruka A Údržba

Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 3 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr. Spätná väzba

Prosím, zanechajte nám svoje pozitívne feedbac k a 5-star rating ak ste spokojní s našimi položky a služby. Ak nie satified, prosím kontaktujte nás pred odchodom ohlasy. 100% Komunikácia, 100% Náhrada, 100% Vrátenie Peňazí. Prosím, dajte nám šancu, aby sa veci priamo pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava. A tí, ktorí opustiť zlé spätnú väzbu, bez komunikácie nie sú vítaní na všetkých. Pretože sme sa vždy: Služby

Ponúkame všetky druhy arcade časti, súčasti a príslušenstvo. Ak potrebujete niektoré nemáme v zozname, prosím, prosím informujte nás. Môžeme cenovú ponuku na základe vašich množstvo a vyžaduje.

Sme tiež urobiť OEM služby, ktoré môžu mať svoje vlastné značky na produkty.

Ak potrebujete naše položiek vo veľkom množstve, prosím, kontaktujte nás. My vám ponúkame špeciálne veľkoobchodné ceny pre našich položky.

Vitajte na informujte nás. Vďaka.

O NÁS

Sinoarcade je medzinárodné veľkoobchod priamy výrobca a distribútor pre arkádovej časti, súčasti a príslušenstvo pre zábavný stroj skrine , o ffering mince oka elektróny príjemcovi, bill acceptor validators, časovač ovládanie dosky, mince počítadlo merača, I-PAC hra dosky, arkády joystick a tlačítka, gama postroj, trackball, prepínač napájania, MAME DIY sady a iné arkádovej hry, príslušenstvo. Sme tiež zažili zábavu obsluhy strojov.

Štítky: acceptor, Mincovníka, mincovníka softvér, Lacné acceptor, Vysoká Kvalita mincovníka, Čína mincovníka Dodávateľom softvéru.

Druh Predný Vstup
Hrúbka Mince 1.7~2.2 mm
Model TW-131 mincovníka
mince Jednej Mince, Jedno Mince
Aktuálna 65mA ±5%
Priemer mince 22~28 mm
Panel Materiál Plastové
Vek >8 Rokov
Hmotnosť 450g
Napätie DC 12V ±10%
Signál výstup Impulz
Číslo Modelu TW-131
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.45kg (0.99lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Rozšírené CPU Porovnateľné Predné Záznam Jednej Mince Výber TW-131 mincovníka pre Automaty Arcade MAME Hra Skrine

Rozšírené CPU Porovnateľné Predné Záznam Jednej Mince Výber TW-131 mincovníka pre Automaty Arcade MAME Hra Skrine

Súvisiace produkty

Porovnať