Reyann Červená 10pcs/veľa 34cm Arkádovej Hry LED Tlačidlá Uhlové Námestie Osvetlené Farba Tela Svetla Zatlačte Tlačidlo Pre Video Herné Konzoly

Nový produkt

Skladom

€19.77

Pridať do obľúbených

Reyann Červená 10pcs/veľa 34cm Arkádovej Hry LED Tlačidlá Uhlové Námestie Osvetlené Farba Tela Svetla Zatlačte Tlačidlo Pre Video Herné Konzoly

Popis produktu

Tento zoznam je pre 10 kus 5V Nové Červené Reyann LED Svetlo, stlačte tlačidlo. My môžeme dodať Červená,Žltá,Modrá,Zelená a Biela 5 farieb pre váš výber; lampy a držiteľ zahrnuté Ak potrebujete zmeniť farbu na tlačidlo.Keď urobíte nákup môžete nám zanechať správu a povedzte nám, akú farbu chceš alebo môžete nám zaslať správu, a povedzte nám svoj výber (Pred máme loď tovaru sa samozrejme). Tlačidlo je najviac vysokej kvality arcade tlačidlá.Je možné použiť pre viac ako 1 000 000 cyklov.Môžete ich použiť na DIY váš projekt a môžete ho použiť ak chcete nahradiť tlačidlo v, stroj. Každé tlačidlo príde s microswitch.Môžete ho použiť priamo, keď sa dostanete tovar. Čo je v balení? 10 x Reyann LED Tlačidlo 10 x Držiak 11 x 5V LED Lampou ( 1 LED Lampa ako darček) 11 x Microswitch ( 1 Microswitch ako darček) Medzinárodné Kupujúcich – vezmite Prosím na Vedomie:

a) Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

b) Prosím poraďte sa so svojím krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

c) Väčšinou sme len napísať celková hodnota nižšia ako $20.00 na visačku a ak si kúpite viac ako 1 súpravy prosím, dajte nám vedieť, akú hodnotu by sme mali písať.Ďakujeme za spoluprácu! Doprava

Po platba bola overená ako platné, položky, ktoré budú zaslané do 1-2 pracovných dní.

Sme ponúknuté tri možnosti prepravy. Keď vyberiete Singapur Poštou doporučene,

to je bezplatne a hradí predávajúci. Bude to trvať asi 7 až 15 pracovných dní na loď do veľkých krajín ako USA, Západná Európa,Austrália atď.

Avšak, sme nemôže zaručiť dodacia lehota ako tranzitný čas je adaptovaný na Poštové služby.

Sme tiež ponúka poštová Singapur EMS a Fedex express service, ktorá platí kupujúci.

Singapur EMS trvá asi 5-8 pracovných dní. Fedex trvá asi 2-5 pracovných dní.

Upozornenie: zobrazené Ceny zahŕňajú palivové príplatky. Dovozné clá, dane a iné zvyky súvisiace poplatky nie sú zahrnuté.

Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Návrat Politiky

Všetky položky, ak sa vrátil z akýchkoľvek dôvodov, musí byť sprevádzané Return Merchandise Authorization (RMA) Počet,

prosím, kontaktujte nás pred vrátiť. Položky vrátený bez RMA# budú spomaliť proces, alebo ignorovať.

Pre sady batérií batériu alebo súvisiace produkty, záruka sa nevzťahuje v prípade, ak batéria bola nesprávne účtované,

inštalované alebo zneužité v žiadnom prípade, alebo v prípade, etiketu a/alebo čiarový kód etiketa boli odstránené alebo sfalšovaná.

Na vrátenie tovaru zákazník je povinný zaplatiť vrátiť nákladnej dopravy.

Kontaktujte Nás

Udržujeme vysokú úroveň dokonalosti a, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, Neutrálny alebo Negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Prosím, Kontaktujte nás s on-Line Obchodu, Správca alebo nám pošlite e-mail, ak sme sa off-line.

Spätná väzba

Ceníme si váš názor a pripomienky.

Ak nie ste spokojní z akéhokoľvek dôvodu, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom neutrálne spätnú väzbu, negatívnu spätnú väzbu alebo otvoriť prípad! Budeme riešiť všetky problémy, ktoré by mohli mať, ak by ste prosím, dovoľte nám príležitosť!

Ak ste 100% spokojní, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

Ďakujeme za vašu návštevu !!! Majú radi nakupovanie!!!!!

Štítky: arkádová hra, led arcade tlačidlá, Arcade Tlačidlo, Lacné arkádovej hry, Vysoko Kvalitné led, tlačidlá arcade, Čína arcade tlačidlo Dodávateľov.

Druh Arkádová Hra,MAME,Raspberry PI Retropie Projektu
Vek >8 Rokov
Číslo Modelu 34*34cm LED Tlačidlo
farba Červená
Množstvo 10pcs
Názov Značky Reyann
Veľkosť 34*34mm
Hmotnosť Balenia 0.32kg (0.71lb.)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 8cm (3.94in x 3.15in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Reyann Červená 10pcs/veľa 34cm Arkádovej Hry LED Tlačidlá Uhlové Námestie Osvetlené Farba Tela Svetla Zatlačte Tlačidlo Pre Video Herné Konzoly

Reyann Červená 10pcs/veľa 34cm Arkádovej Hry LED Tlačidlá Uhlové Námestie Osvetlené Farba Tela Svetla Zatlačte Tlačidlo Pre Video Herné Konzoly

Súvisiace produkty

Porovnať