Soprán Saxofón Bb strunový Nástroj Sax Západných Nástrojov Black saxofone saxofon Soprán Hudobné Nástroje black saxofon

Nový produkt

Skladom

€317.65

Pridať do obľúbených

Black Bb Pádu Naladiť B Soparano Sax strunový Nástroj Saxofón Profesionálne Saxe Hudobné Nástroje pre Začiatočníkov, Študentov a profesionálnych hráčov

Poznámka: 1. Ceny neobsahujú DPH, Colných vo vašej krajine. 2.pretože mazací olej, patriace do leteckej embargo(zakázané produkt Vzduchu), takže budete musieť kúpiť mazací olej vo vašej krajine, alebo nás kontaktujte na loď, spolu ostatné post spôsobom. vďaka za vaše porozumenie.

Na sax je ľahké študovať a hrať, vhodná pre začiatočníkov, starých ľudí, zábavu a profesionálny hudobník hrať....

Produkt Výhody:

1, potrubia tela všetky z Taiwanu.

2, Meď materiál je z Francúzska.

3, Montáž výrobná linka je z Taiwanu.

4,Leathe mat a Ihla na jar sú všetky z Ameriky Originál.

5, Drevený konektor: mäkké drevo, dobré vzduchotesnosť a odolné...

Zárukou kvality: Sme profesionálne QC tím s cieľom zabezpečiť vysoko kvalitné produkty a správne balenie v každej zásielky.Sme si istí, že naše hudobné nástroje, ktoré majú presné tón,atraktívne zvuk,hladký výkon a elegantný vzhľad.Každý výrobok bude kontrolované a testované pred doprava,tak budeme vám ponúkajú produkt dobrej kvality, ale nízka cena,ja si myslím, dostanete spokojní produkt z nás. Colného odbavenia(Menej alebo žiadne Colné poplatky Za Svoj Tovar!) Budeme loď položku a prehľad tovaru hodnota USD 5 alebo 10.Možno budete musieť platiť žiadne clo.Ale colné sa otvoriť balíček a preceniť produkty niekedy,Máme dostatok skúseností, aby vám pomohol dostať produkt, prostredníctvom bezpečne. Vracia: vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok .Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti ,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Spätná väzba: Sme výrazne hodnota vaše názory a návrhy, ako kupujúci,a my sa budeme snažiť získať čo najviac pozitívnej spätnej väzby k dispozícii.ak sa vám nepáči naše produkty na akýkoľvek z dôvodu,prosím, neváhajte a pošlite nám svoj názor,my to ocenia moc!Prosím, kontaktujte ma priamo pred odchodom neutrálny alebo negatívny názor!

Štítky: saxofone soprán, Soprán Saxofón, nástroj sax, Lacné saxofone soprán, Vysoká Kvalita soprán saxofón, Čína nástroj sax Dodávateľov.

Názov Značky SevenAngel
Povrchový Materiál Black Nikel-Zlato
Tón Bb
Vedúci Materiál Bakelite
Číslo Modelu MSS-300 METROV
pad/mat dovezené z USA
Materiál Mosadz
Technológiu zvárania zadarmo zváranie
Druh Padajúce Ladenie B (C)
Ihla jar dovezené z USA
Materiál Telesa Mosadz
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 60cm x 40cm x 30cm (23.62in x 15.75in x 11.81in)
Hmotnosť Balenia 6.0kg (13.23lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Soprán Saxofón Bb strunový Nástroj Sax Západných Nástrojov Black saxofone saxofon Soprán Hudobné Nástroje black saxofon

Soprán Saxofón Bb strunový Nástroj Sax Západných Nástrojov Black saxofone saxofon Soprán Hudobné Nástroje black saxofon

Súvisiace produkty

Porovnať