Iffo Európskom a Americkom štýle high-end vlastné nevesta šperky crystal ruke drží kvetiny ženícha šperky corsage DIY zariadených izbách

Nový produkt

Skladom

€16.48

Pridať do obľúbených

Nevesta svadobné Brošňa Kytice vyrobené na objednávku. Sme sa prispôsobiť rôznych štýlov, brošňa kytice, výrobný cyklus: 7-14 dní, vlastné kytice, aby zodpovedali vašej svadobný motív, farby a štýly, náš kytica kytice je absolútne úžasné, publikum, ktorý deň v týždni. Veľkosť: Priemer:20 cm Vysoká: 33 cm Manipulácia Čas: 7-14Days

Vysoká kvalita a perfektný dizajn je sú naše silné stránky!

Táto kytica nesklame a je najlepšie ceny za kvalitu. Som si vlastný dizajn kyticu, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám a rozpočtu.

Kytice rukoväte sú custom design, aby sa zmestili na jednotlivých nevesta. Vezmite prosím na vedomie svoj páse s nástrojmi výber farieb pri check-out. Všetky páse farby k dispozícii.

Farebné akcenty môžu byť zmenené, aby sa zmestili vaše svadobné tému.

Ak budete mať víziu, v mysli, správy mi a ja budem robiť moje najlepšie, aby sa vaše vízie do reality.

Táto vôňa trvá 1--2 týždňov dizajn. Prosím kontaktuj ma s akýmikoľvek otázkami/vlastné príkazy.

Tento jedinečný štýl kytice nájde svoju výnimočnosť cez rôzne akcenty v krásne svadobné farebnú schému. Príslušenstvo/ks nájsť v kytici sú rôzne brošne a šperkov pripojené na centrálne stonky. Vonku je twirly biela nylon nasleduje satin bielou obrubou. Podstavec je zabalený v bielej farbe satin s krištáľovo vešať. Táto vôňa prichádza hotové, alebo môžu byť vyrobené na objednávku. To môže byť vzatý od seba a nosiť ako samostatné kusy, alebo môže byť vedený ako osobné udržať záujme zo vaše špeciálne deň.

- Prečo si Vybrať Brošňa Kytice? -

A brošňa kytice vám umožní byť naozaj jedinečné a nech sa vaša osobnosť lesk. Poďme sa inšpirovať nielen vášmu vkusu a preferencií, ale podľa vašich záujmov. Potrebujete viac dôvodov? Je to skutočne trvalú súčasť váš veľký deň a okamžitý dedičstvo. Šaty si zložil a zastrčený v skrini... Topánky sa dať na policu a len zriedka vidieť svetlo sveta... A brošňa kyticu môžete nájsť domov mnohých miestach a pripomenúť si, každodenné vaše špeciálne deň. Na Ritzy Rose je prvá vôňa je pripomienkou na nás, ako šťastie sme a sedí viditeľne na mieste, ktoré pre nás budú neustále pripomínať. Už musieť rozlúčiť, aby vaše svadobné kvety po ich wilt, sa budú teraz v minulom živote a môže byť odovzdaná na vaše deti a vnúčatá.

Ďakujeme!

Fascinujúce Nevesta

iffo svadbu

Platby:

1.Akceptujeme Escrow & kreditných kariet & Western union.

2.Prosím, uistite sa, potvrdiť objednávku keď dostanete položky v dobrom stave, pretože keď ste objednávku, vaše peniaze, je prenos do Úschovy z www.haix.sk, nie náš účet.

Doprava:

1.Dodávame náš tovar DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX/ EMS a Čína Post/ Hongkong Post/Singapur Post/Swiss Post a syn na.

2.DHL/ UPS/ TNT/ FEDEX express lodnej dopravy obvykle trvá 3-7 pracovných dní.

3.EMS expresná doprava zvyčajne 3-15 pracovných dní, ktoré závisia od krajiny.

4.Pls pochopiť, že nemôžeme kontrolovať tranzitný čas, najmä počas sviatkov, meškanie letu a poveternostných podmienok.

Vrátenie a vrátenie peňazí:

1.100% na všetky dodávané výrobky budú testované pred poštovné a zaručujeme, že všetky naše výrobky môžete získať bude pracovať v poriadku.

2.Výmena alebo vrátenie bude akceptovaná za chybné položky.

Kupujúci by mal kontaktujte nás do 7 dní po obdržaní položky ,tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave a balenie.

3.Po obdržaní vráteného tovaru, prosím, dovoľte nám do 4 pracovných dní na kontrolu vrátené položky a usporiadať ich výmenu alebo vrátenie peňazí. Poštovné a odovzdanie poplatky nie sú refundovateľné.

Služby zákazníkom:

prosím, neváhajte a kontaktujte nás e-mailom alebo Ali trademanager, pomôžeme vám v žiadnom prípade možné a cieľom je odpovedať na všetky e-maily do 12 hodín.

Spätná väzba politiky:

1.Spokojnosť zákazníka je veľmi dôležité.

2.Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať Pozitívnu spätnú väzbu.

3.Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Štítky: podržte kvet, ruku drží kvetiny, nevesta drží kvetiny, Lacné podržte kvet, Vysoká Kvalita ruke drží kvetiny, Čína nevesta drží kvetiny Dodávateľov.

Materiál Hodváb
Názov Značky IFFO
Položka Hmotnosť 1.5kg
Položka Šírka 20cm
Položka Dĺžka 20cm
Položka Výška 28cm
Položka Druh Svadobné Kytice
Číslo Modelu 17sph8
Veľkosť Balenia 28cm x 25cm x 20cm (11.02in x 9.84in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Iffo Európskom a Americkom štýle high-end vlastné nevesta šperky crystal ruke drží kvetiny ženícha šperky corsage DIY zariadených izbách

Iffo Európskom a Americkom štýle high-end vlastné nevesta šperky crystal ruke drží kvetiny ženícha šperky corsage DIY zariadených izbách

Súvisiace produkty

Porovnať