8pcs Soprán Saxofón Náustok Škvrny Podložky, Vankúše 0,5 mm Číre

Nový produkt

Skladom

€4.40

Pridať do obľúbených

* Hrúbka: 0,5 mm

* Farba:Čierna

* Balík v cene:1 x Saxofón Náustok Škvrny Podložky, Vankúše

1 Prepravné Podmienky

Colné dane a daň z pridanej hodnoty, nie sú zahrnuté v položke cena a poštovné zdarma. Zvyčajne posielame von tovar vám DHL,UPS,TNT,FEDEX,EMS, aj keď nie sú zadarmo, ale môže mať veľmi dobré zľavy. Ak chcete uskutočniť objednávku,prosím, zvoľte spôsob dopravy, ktoré chcete na náš web shop

2 spätnú Väzbu

sme milý a poctivý dodávateľa. a dúfam, že každý náš zákazník si ich nákupné z môjho www.haix.sk obchodu . ideme prostredníctvom spätnej väzby súbor v bežnom období, a opustí pozitívnu spätnú väzbu pre všetkých našich druh zákazníkov. Ak ste spokojní s nákupy, tu, 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva, ktoré by ocenili. a ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa akejkoľvek transakcie, prosím neváhajte a kontaktujte ma pred odchodom žiadne ohlasy. Ďakujem. Dúfam, že každý si zákazníci môžu opustiť 5 hviezdičiek hodnotenie pozitíva spätnú väzbu.,ďakujeme!

3 Zákaznícky Servis

Beacause vaša spokojnosť je náš cieľ.Prosím nemajú opustiť žiadne negatívne alebo netural spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.haix.sk, bez komunikácie,ďakujem. Veríme, že naša komunikácia bude slove problém pre vás.a je zvyknutý nechať dole.Viete, že akékoľvek negatívne alebo netural alebo spor bude bolieť bothsides,a zvyknutý nechať problém byť naozaj sloved. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás na (Vzhľadom k rozdielu časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď na vašu správu bude v omeškaní s 6-10 hodín.Sme reagovať na správy pondelok-piatok počas riadneho pracovného času, a väčšina správy sú odpovedal do 1-2 pracovných dní. Prosím, buďte trpezliví! Ďakujeme!

4 Návrat Politiky

Sme vám plnú náhradu, ak položku, ktorú ste dostali, je odlišný od popis. Vrátenie bude venovať po tom, čo sme dostali späť položka kvality v poriadku. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, všetky položky späť. Odosielateľ prepravné náklady nie vrátiť, a späť prepravné náklady, ktoré by zaplatil na vašej strane. Vďaka za vašu zvážiť nás.

5 O Nás

Sme vždy ponúka najlepšiu kvalitu produktov a služieb pre našich zákazníkov. Dúfam, že každý zákazníci spokojní nakupovanie v našom obchode. Ďakujeme!

Štítky: Saxofón Náustok, soprán saxofón náustok, Soprán Saxofón, Lacné saxofón náustok, Vysoká Kvalita soprán saxofón náustok, Čína soprán saxofón Dodávateľov.

Vedúci Materiál Náustok Záplaty
Tón Bb
Materiál Telesa Náustok Záplaty
Druh Náustok Záplaty
Číslo Modelu 0,5 mm
Povrchový Materiál Náustok Záplaty
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

8pcs Soprán Saxofón Náustok Škvrny Podložky, Vankúše 0,5 mm Číre

8pcs Soprán Saxofón Náustok Škvrny Podložky, Vankúše 0,5 mm Číre

Súvisiace produkty

Porovnať