Bezdrôtové HD 7" LCD Farebný TFT RV Nákladných Prívesov Autobus Zadné View Monitor+ Nočné Videnie Infračervené Poveternostným vplyvom Spätného Záložný Fotoaparát

Nový produkt

Skladom

€49.39

Pridať do obľúbených

Popis:

1. 7-Palcový TFT LCD, širokouhlý bezdrôtový monitor--S vysokým rozlíšením obrazu, farebný displej a nízku spotrebu energie.

2. Dva Bezdrôtové Infračervené Nočné Videnie Nepremokavé Spätné Späť Do Zadnej Kamery --Auto Vody-resistent Objektív s 18 jednotlivých Infračervené (IR) LED. Efektívny dosah až 15m.

3. 2 Fotoaparáty 2 Video Vstupy--kamery namontované na prednej časti auta a druhý v zadnej časti auta. Môžete stlačiť spínač tlačidlo pre zobrazenie zadnej a prednej časti auta

4. Jednoduchá inštalácia--Bezdrôtové parkovacie pomoci; monitor sa spustí automaticky, a synchrónne zobrazenie videa z spätné kamery, keď ste podklad alebo brzdení vozidla.

5. IP 67 nepremokavé triedy sa dokáže vyrovnať s morského prostredia. Pevný Kovový Prípadoch Fotoaparát; Nepremokavé a Bahna dôkaz, To môže trvať dlhšie, bez ohrevu, takže môžete zobraziť spätného všetkých čias.

V1 pre 2370 fotoaparát V2 2510 fotoaparátu, ako zmeniť V1/V2 podľa V1/V2 tlačidlo, ako zmeniť kameru pomocou tlačidla 2, Ak Signál Nie je Stabilný ,láskavo Prijať Nasledujúce Opatrenia 1. Vzlet Antény a Vložte ho Znovu skontrolujte, či Dobre Spojenie 2. Použiť Rozšírenie Antény Line Test

2,4 GHz bezdrôtové analógové 7 palcový farebný monitor Prevádzková Frekvencia: 2400-2483.5 Mhz Štandard: 2370Mhz prenosová vzdialenosť: 50 metrov Kompresný formát: MPEG 4 video Prenos frekvencie:18 dBm prenosová rýchlosť:12 mb / s FHSS: Frequency Hopping Spread Spectrum Hopping rýchlosť:1200 / S veľkosť Obrazovky: 7-inch16: 9 wide Rozlíšenie obrazovky: 800R.G.B x 480 bodov, Systém: PAL / NTSC Prevádzkové napätie: 12V / 24V DC Výkon: ≤8.64 W Prevádzková teplota: -10 stupňov do + 65 stupeň Voliteľné: audio

2,4 GHz bezdrôtové analógové kamery Štandard NTSC: 510 * 492 pixelov, PAL: 510 * 582 pixelov Rozlíšenie: 420 TVL Objektív: 2,5 mm, Minimálne osvetlenie: 0Lux (LEDKA ZAPNUTÁ) Infračervené svetlo: 18pcs Nočné videnie vzdialenosť:15 m Vodotesný: IP67 Uhol:120 ° Prevádzkové napätie: 12 / 24V DC Prevádzková teplota: -20 stupňov ~ + 70 stupeň Shell Materiál: Hliníková Mount materiál: Kov

Package Zahrnuté: 2 x Kamery 1 x 7" Farebný Monitor 3 x Antény 2 x Napájací Kábel 1 x Diaľkové ovládanie 1 x Mount Držiak 1 x Príručka pre Používateľa FAQ na Bezdrôtové Zálohovanie foto-video Otázka: nie je žiadny signál, ako si to fungovalo?

Odpoveď: 1. Prosím, vypnite FM rádio, bluetooth, wifi alebo iné elektronické výrobku, aby sa zabránilo rušeniu signálu.

2. Prosím stlačte tlačidlo 1. tlačidlo na monitor alebo stlačením Videoklipu Vyberte na Romote na AV2, ktorá pracuje pre bezdrôtové kamery. AV1 pre káblovú kameru.

3. K dispozícii sú 2 kanály pre fotoaparáty: 2370 a 2510. Prosím, prepínač každý stlačením tlačidla 2 tlačidlo na Monitor alebo stlačením Vyberte Model na Diaľkové.

4. Pre maximálny signál bod antény smerom k sebe.

5. Udržať monitor a fotoaparát o 2 metre' vzdialenosť, alebo kameru a monitor sa navzájom ovplyvňovať.

Otázka: kamera nie je presvetlený, je to normálne?

Od: Láskavo poznamenať, že tento fotoaparát je IR kamera s infračervené senzory. LED svetlo sa zmení na červenú, keď nedostatok svetla alebo v tme.

Otázka: Ako môžem získať prácu na plný úväzok ako security monitor? Odpoveď: Ak chcete, aby fotoaparát na plný úväzok, prosím, drôt fotoaparátu konštantný výkon.

O nás: 1.Máme nové na www.haix.sk,ale my sme poctiví a zodpovední. Dodávame najlepšie služby pre každý priateľa. 2.Ponúkame produkty Vysokej kvality, rýchle a pohodlné nákladné, ideálne po-predajný servis, žiadny problém, môžete sa obrátiť na nás. 3.Ako svetelné efekty, objekty možno trochu odlišné obrázky, pls láskavo pochopiť.Tks. 4.Náš tovar priamo pochádza z Čínskej továrne. Všetky spolupracovala továreň bude skúmať & overené.Všetky tovaru bude starostlivo skontrolovať pred odoslané. Dúfame, že sa majú dobre a dlho spolupráci s vami, ak chcete, aby veľké množstvo, pls pošlite nám e-mail, budeme dodanie najlepšia cena,množstvo,dodacie lehoty. 5.Existuje mnoho rôznych produktov v našej predajni, vyberte si čo sa vám páči ,a pls poznamenal, že "Inú cenu,rôznej kvality". Pošleme Malý Darček pri objednávke je viac ako 100 eur. Poštovné: 1.Ak objednávku amout viac ako $5 bude dodávaný do 7 dní s sledovania č.,sledovanie č. vám môže pomôcť Sledovať stav objednávky. 2.Doprava zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny Post Air Mail(asi 15-50days). 3.Ak objednávku amout viac ako $200, zašleme DHL,EMS,UPS, alebo inej váš choise pre dopravu zdarma, ktoré budú doručené do 7-12 pracovných dní. Návrat Politiky: 1. Ak položka je poškodená, môžete vrátiť na vrátenie peňazí alebo výmenu do 7 dní po obdržaní. 2. Kupujúci by mal byť zodpovedný za prepravné náklady na vrátený tovar. Pripomienky: 1.Pls opustiť pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste satified našich produktov, a budeme robiť rovnaké pre vás. 2.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Tks za vašu podporu!

Štítky: Zadné view monitor, hd 7, Pohľad Zozadu, Lacné zadné view monitor, Vysoká Kvalita hd 7, Čína zozadu Dodávateľov.

Umiestnenie In-Dash
Veľkosť Displeja 7"
Položka Veľkosť 7inch
Položka Druh Auto Monitory
Položka Hmotnosť 1000g
Názov Značky GSPSCN
Rozlíšenie 800x480
Druh Materiálu ABS,Sklo
Názov Modelu LIETAŤ-224
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 1.1kg (2.43lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Bezdrôtové HD 7

Bezdrôtové HD 7" LCD Farebný TFT RV Nákladných Prívesov Autobus Zadné View Monitor+ Nočné Videnie Infračervené Poveternostným vplyvom Spätného Záložný Fotoaparát

Súvisiace produkty

Porovnať