AuMoHall 9 Palcový sklopenie TFT LCD Monitor 12V Auto Monitor Béžová Auto stropné Monitor Auto Stropný Monitor s 2 Video Vstup

Nový produkt

Skladom

€60.73

Pridať do obľúbených

Názov produktu:9 Palcový sklopenie TFT LCD Monitor 12V Auto Monitor Béžová Auto stropné Monitor Auto Stropný Monitor s 2 Video Vstup Špecifikácie: *veľkosť Obrazovky:9 palcov (16:9) *Resolition:480 (RGB) X 234 Pixelov *Systém:250 CDM/M2 *Kontrast:300:1 *Napájanie:DC 12V *Príkon:10W *Video/Autio:Dva video vstup *Prevádzková teplota:-20°C-70°C *Skladovacia teplota:-30°C-80°C *režim Prevádzky:Kláves&diaľkové ovládanie *Špeciálne funkcie:displej môže byť premenený v štyroch smeroch na nastavenie stupňa . Odbočte doľava 210 stupeň,Odbočte vpravo 90 stupňov balenie obsahuje : Strešné upevnenie monitora x1 Napájací kábel x1 Diaľkové ovládanie Príručka x1 x1

Spokojnosť Zákazníka

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívne feeback ak ste spokojný s našim výrobkom po obdržaní zásielky.

Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.haix.sk ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Doprava

1). Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo Doprava Obrátený trojuholníkové kartu na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2). Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

Dopravca Meno

Odhadovaný Čas z Číny do USA

Sledovanie Služby

DHL

2-4 dni

www.dhl.com

Fedex

2-4 dni

www.fedex.com

UPS

2-4 dni

www.ups.com

e-EMS

7-30 dní.

www.17track.net/en/

EMS

5-10 dní

www.ems.com.cn

Čína Mail Príspevok

20-90 dní

www.17track.net/en/

3). Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu. Väčšinou čas spracovania môže byť 1 až 15 pracovných dní. 4).Colné odbavenie: Všetky pozemky budú nárokované ako 'Gift', a preto sa vždy snažíme čo najlepšie na Právne Minimalizovať dovozného cla (alebo GST alebo V. A. T. alebo iných Daní). Avšak, žiadne ďalšie poplatky generované za colné odbavenie musí znášať zákazník.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: stropný monitor, auto strešné upevnenie monitora, strešné upevnenie monitora, Lacné stropný monitor, Vysoko Kvalitné auto strešné upevnenie monitora, Čína strešné upevnenie monitora Dodávateľov.

Položka Hmotnosť 1700g
Rozlíšenie 480x234
Umiestnenie Strechy
Veľkosť Displeja 9"
Názov Modelu R076
farba Béžová
Druh Materiálu Plastové
Položka Druh Auto Monitory
Názov Značky AUMOHALL
Veľkosť Balenia 42cm x 31cm x 21cm (16.54in x 12.20in x 8.27in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AuMoHall 9 Palcový sklopenie TFT LCD Monitor 12V Auto Monitor Béžová Auto stropné Monitor Auto Stropný Monitor s 2 Video Vstup

AuMoHall 9 Palcový sklopenie TFT LCD Monitor 12V Auto Monitor Béžová Auto stropné Monitor Auto Stropný Monitor s 2 Video Vstup

Súvisiace produkty

Porovnať