Z nehrdzavejúcej ocele náustok 510 drip tip na Diablo/Atlantis/Acrtic/Subtank mini

Nový produkt

Skladom

€3.62

Pridať do obľúbených

Z nehrdzavejúcej ocele náustok 510 drip tip na Diablo/Atlantis/Acrtic/Subtank mini Štyri studené farby s legrační shapa pre vaše možnosti. Položku detaily: 1. Tieto drip tipy bude zdobiť váš tank krásne, a pomôcť ochladiť na ejuice. 2. Každá jednotka je vyrobená z nerezovej ocele 3. Štýlové a účinné, tieto drip tipy vám pridať úplne nový dynamický do svojho vaping skúsenosti Špecifikácia: 1. Materiál: nehrdzavejúca oceľ Balenie zoznam: 1pc drip tip upozornenie: aj Keď sú takéto problémy nie sú typické, všetky nádrže (a najmä klony), nie sú nevyhnutne vykonané na presne rovnakej špecifikácie. Byť istí, že vaše rozprašovač nemá vlastnícke drip tip veľkosť (ako Aspire Nautilus). Všetky obutie problémy sa dajú ľahko opraviť s vlákna alebo nite podložka, alebo inej veľkosti, o-krúžok.

Zásielky

1. Zvyčajne sme usporiadať zásielky pre vás v rámci 24 hodín po peniaze potvrdené. Môžeme delate dopravu, pretože sviatok alebo v nedeľu.

2. Všetky naše spôsob dopravy mohlo byť sledované.

3. Prosím, uistite sa, že ponuka svoje Detail Meno/Adresa/ psč/telefónne číslo, je potrebné dopravcom na Medzinárodných Zásielok.Pri pozemok je vrátiť preto, že svoje zlé informácie, nie sme brať na zodpovednosť. Všetky náklady v dôsledku nesprávnej informácie budú poskytovať kupujúcim. Najmä priatelia z Ruska, prosím, skontrolujte, či je vaše celé meno.

4. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale niekedy, v niektorých krajinách, colný úradník môže byť prísny. nie sme zodpovední za všetky colné poplatky, kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.

5. Prosím, neváhajte conatct nás, ak budete potrebovať rýchlejší spôsob dopravy.

Vráti

1. Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie ako sa dá. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v 7 dní a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: z nehrdzavejúcej ocele mouthpieces, náustok 510, 510 Drip Tip, Lacné nehrdzavejúcej ocele mouthpieces, Vysoká Kvalita náustok 510, Čína 510 drip tip Dodávateľov.

Materiál kov
farba A, B, C, D
Kompatibilný Model RDA RBA nádrž
Názov Značky KADIER
Číslo Modelu Z nehrdzavejúcej ocele
Položka Druh Drip Tip
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Z nehrdzavejúcej ocele náustok 510 drip tip na Diablo/Atlantis/Acrtic/Subtank mini

Z nehrdzavejúcej ocele náustok 510 drip tip na Diablo/Atlantis/Acrtic/Subtank mini

Súvisiace produkty

Porovnať