7 Palcový Auto opierky hlavy Monitor TFT LED Digitálne Obrazovky Vankúš Monitor MP5 Prehrávač a USB a SD Funkcie

Nový produkt

Skladom

€38.39

Pridať do obľúbených

7 Palcový Auto opierky hlavy Monitor TFT LED Digitálne Obrazovky Vankúš Monitor MP5 Prehrávač a USB a SD Funkcií Špecifikácie: Obrazovka meno:SH7038-P5 veľkosť Obrazovky: 7 palcov formát Zobrazenia: 16:9 Displej:LED digitálny displej Rozlíšenie: 800X480 pixelov Napájanie:DC12V, spotreba Energie: Farebný systém: PAL/NTSC(automatické vyhľadávanie systému) Dostupné farby: Čierna, Sivá, Béžová Funkcie : 1.7 Palcový opierky hlavy auto LED monitor 2.2 Video vstup 3.Multi-jazyk menu. 4.Reverzné obrázok: HORE/Dole/Doľava/Doprava 5.Prevádzková teplota:0-40 6.Teplota skladovania:-10-60 7.Prevádzka: Pri stlačení vypínača napájania a videa prepínač 8.S MP5 Funkcia, podpora SD karty,MP5, USB, karty, čítačky kariet. 9.OSD:Čínština a angličtina, Podporu pre viaceré jazyky Hrať. Príslušenstvo: 1*Monitor na opierku hlavy 1*Diaľkové ovládanie 1*Drôt 1*Používateľská Príručka Z reálneho hodnotenia ruských zákazníkov, dúfame, že sa vám ako odkaz o tomto produkte.

Doprava

1. Tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby.

2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položku založenú na vašu adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3. Normálne,20-60 dní na dosiahnutie miesta určenia, v rôznych krajinách prišli v rôznych časoch!Pozemok čas príchodu bude rýchlejší, než sa očakáva zvyčajne.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky v lehote 40 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať.

5. S cieľom zabezpečiť dostanete tovar bez dane pri dovoze, budeme deklarovať ako nižšiu hodnotu. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu tovarov a môžu sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky budú kupujúceho zodpovednosti.

6. Keď si objednáte výrobky úspešne, Prosím, majte na dotyk.

Návrat Politiky

1. Dúfame, že naše produkty, vždy sa budete spokojní!

2. Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte nás na prvýkrát, a to prostredníctvom on-line systému, alebo e-mailom do 3 dní po príchode, lepšie fotky alebo video, ktoré chcete zobraziť problém jasne.

3. Ak nie ste 100% spokojní s kvalitou tovaru a je potrebné vrátiť alebo vymeniť, to do 7 dní po príchode, a tie sú zodpovedné za doručenie poplatok.

Spätná väzba

1. Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. Venujte prosím niekoľko sekúnd, opustiť skvelú spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, ďakujem!

2. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby.

3. Veľké objednávky zľava: Ak potrebujete umiestniť veľké, aby čo je viac ako max množstve, prosím, kontaktujte nás získať špeciálnu zľavu, a podporujeme veľkoobchod.

Kontaktujte Nás

1. Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete akúkoľvek pomoc, neváhajte a kontaktujte nás!

2. Robíme snažiť reagovať tak rýchlo, ako je to možné. ale prosím, aby oneskorenie odozvy pre non-pracovný čas. Budeme radi odpovieme na akékoľvek otázky. Máte nejaké otázky neváhajte ma kontaktovať.

Diaľkové ovládanie na výrobok neobsahuje batériu , pretože batérie zvýši prepravné náklady, stačí stráviť trochu peňazí, ísť na trh kúpiť ! Okrem toho, tlačidlo na produkt môže byť priamo operačný ponuky! Ďakujeme! Prosím nezabudnite, že produkt napätie je 12V , spotreba energie je menšia alebo rovná 8W . Záruka: 1. Produkt polica život je jeden rok, nie vrátane človekom, poškodenie alebo zneužitie prijaté projektu. 2. Chybný tovar musí byť oznámené a vrátil sa do záručnej doby (ak je to možné, v pôvodnom obale). Potrebujete povedzte nám, čo vadou je, a povedzte nám vaše číslo objednávky. 3.Nebudeme vám opravu alebo výmenu položky s uplynutou platnosťou záruky.

Štítky: monitor tft, tft led, monitor na opierku hlavy, Lacné monitor tft, Vysoko Kvalitný tft led, Čína monitor na opierku hlavy Dodávateľov.

Farby čierna, sivá, Béžová
Veľkosť Displeja 7"
systém PAL/NTSC
Displej LED digitálne obrazovky
Funkcia Podpora SD karty,MP5, USB karty
Druh Materiálu ABS
Názov Modelu SH7038-P5
Položka Hmotnosť 1035g
Rozlíšenie 800x480
Položka Veľkosť 275*185*133mm
Umiestnenie opierky hlavy
Položka Druh Auto Monitory
Názov Značky SOPHY
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 42cm x 23cm x 32cm (16.54in x 9.06in x 12.60in)
Hmotnosť Balenia 2.0kg (4.41lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

7 Palcový Auto opierky hlavy Monitor TFT LED Digitálne Obrazovky Vankúš Monitor MP5 Prehrávač a USB a SD Funkcie

7 Palcový Auto opierky hlavy Monitor TFT LED Digitálne Obrazovky Vankúš Monitor MP5 Prehrávač a USB a SD Funkcie

Súvisiace produkty

Porovnať