Go2linK Nabíjačku USB Portable Multi USB Port Rýchlu Nabíjačku 6 Port USB Zásuvky Rýchlo Nabíjačka s LCD Displejom pre Chytrý Mobilný Telefón

Nový produkt

Skladom

€19.70

Pridať do obľúbených

Go2linK Nabíjačku USB Portable Multi USB Port Rýchlu Nabíjačku 6 Port USB Zásuvky Rýchlo Nabíjačka s LCD Displejom pre Chytrý Mobilný Telefón POPIS:

Napájanie 6-Port QC Qualcomm Smart USB Nabíjačka ukazuje kábel nočná mora do čistej a organizované nabíjacej stanice, ktorá potreby len jeden výstup. Zabudnúť, že vaše smartphone, tablet, rodiny a priateľa zariadenia zapojené v rôznych zásuvky v stene všade, z ktorých žiadna nie sú vhodné na použitie. Jednoducho konsolidovať až 6 zariadení na jeden výstup s Výkonom 6-port Smart USB Nabíjačku, šetria priestor a vytvoriť organizované prostredie pre jednoduché použitie a pokoj.

FUNKCIE:

Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0, až 4X rýchlejšie ako klasické nabíjačky a spätne kompatibilné so všetkými verziami Qualcomm Rýchle Nabíjanie a non-Rýchle Nabíjanie tech, zahŕňa 1.0 2.0 a 3.0.

Všeobecne kompatibilný so všetkými USB-poplatok za značku digitálne zariadenia, vrátane iPhone, iPad a iné mobilné telefóny a počítače tablet Pc, na iPod, PSP, PDA, GPS, BT zariadení, MP3/4 a pod.

LCD displej ponúka napätie a výstup aktuálny stav, krištáľovo čisté a vhodné pre real-time monitoring.

Pokročilá ochrana, ochrana vášho zariadenia z elektrických úniku, skratu, prehriatiu, vstupné a výstupné prepätím, výstup cez prúd, zadajte anti-reverse, ohňovzdorný, preplatok a znovu vybite.

Kompaktné rozmery, ľahko sa prenáša, na celom svete univerzálny, ideálny spoločník pre cestovanie medzi jednotlivými regiónmi a krajinami s rôznymi napätie.

ŠPECIFIKÁCIA:

Materiál: Ohňovzdorné ABS + PVC

Farba: Biela

Vstupné napätie: AC 100V-240V 50-60Hz

Celkový príkon: 40W

Výstupné napätie: 5V 6A

USB porty: 6

Dĺžka kábla: 150 cm

Automatická identifikácia nabíjania: Áno

Liquid crystal display: Áno

Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0: Áno

Konektor: USA, EÚ, UK, AU(Voliteľné)

Položka veľkosť: 8.8 * 8.5 * 3.7 cm / 3.5 * 3.3 * 1.5 v(L * W * H)

Položka hmotnosť: Cca. 293g / oz

Veľkosť balenia: 15.2 * 10.7 * 5.2 cm / 6 * 4.2 * 2in(L * W * H)

Hmotnosť balenia: 358g / 12.6 oz

PACKAGE:

1* 6 USB portu sieťovej nabíjačky

1* US/EU/UK, Zapojte Napájací Kábel

BALENIE a DOPRAVA Vnútorné balenie: 6 portov usb QC pripojenej Nabíjačky AC kábel, Vonkajší obal : Go2link darčeka Dvojité chrániť, aby sa zabezpečilo 100% bezpečnosť počas prepravy tiež Sme schopní poskytnúť balík na váš voliteľný. Loď:Čína Príspevok Air Mail,Singapur post,4PX,Fedex,DHL,UPS,TNTor Shunfeng.

ZÁRUKA : Ak položka je chyba, keď ho dostanete, alebo nie ste spokojný s tým, prosím vráťte ho na svoje náklady prepravné náklady do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave. Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiacoch, by sme mohli odosielať vám nové náhradné zadarmo, alebo ponúknuť plnú náhradu po prijatí chybné položky. Ak položka je chybné v 12 mesiacov, tiež by sme mohli ponúknuť vám náhradnú službu, ale budete musieť zaplatiť dodatočné prepravné náklady.

FAQ

1,Ako dlho trvá, aby prijali?

Zvyčajne Tovar zaslané do 3 pracovných dní po obdržaní platby a prišiel zákazníkov o 5 - 25days závisí na prepravu model.

2,Čo je po predaji služby?

Ak žiadny problém, príčina našej strane,by sme určite pomáhajú zákazníkom riešiť tieto problémy,vrátenie peňazí , alebo odoslať tovar alebo iným spôsobom.

3, Aké druhy shippment metóda urobíte?

Online platba je radšej, pre off-line riešenie, prijímame paypal, bankovým, atď.

4,Čo je spôsob platby?

Paypal,Western union,BOC banky.

Štítky: rýchlo nabíjačka, , Rýchla Nabíjačka, USB Nabíjačky, Lacné rýchlo nabíjačka, , Vysoká Kvalita rýchlej nabíjačky, Čína usb nabíjačka Dodávateľov.

Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie Samsung Adaptívne Rýchle Nabitie,Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0,MTP Čerpadla Express
(Liquid crystal display) Áno
Celkový výkon 5V 6A
Plug štandard EÚ, USA, VEĽKÁ BRITÁNIA, AU
Automatická identifikácia nabíjania Áno
Konektor Typu EÚ, USA, VEĽKÁ BRITÁNIA
Č. Porty 6
Dĺžka kábla 1,5 m
farba Biela
Zdroj Napájania A. C. Zdroj
Certifikácie Kvality CCC,FCC,CE,RoHS
Qualcomm Rýchle Nabíjanie 3.0 Áno
Výstup 5V/2.4 A
Vstup 100-240V/1.2
USB Porty ≥6
Názov Značky Go2linK
Vstupné Napätie AC 100V-240V 50-60Hz
Číslo Modelu GLK-CHR-QC6
Kompatibilné Značky SONY,Meizu,LG,Blackberry,Nokia,HTC,Lenovo,Samsung,Motorola,ZTE,Univerzálny,xiao,Huawei,Ostatné,Apple
Výstupné Rozhrania USB
Druh Plochu
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.42kg (0.93lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 13cm x 10cm (5.91in x 5.12in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Go2linK Nabíjačku USB Portable Multi USB Port Rýchlu Nabíjačku 6 Port USB Zásuvky Rýchlo Nabíjačka s LCD Displejom pre Chytrý Mobilný Telefón

Go2linK Nabíjačku USB Portable Multi USB Port Rýchlu Nabíjačku 6 Port USB Zásuvky Rýchlo Nabíjačka s LCD Displejom pre Chytrý Mobilný Telefón

Súvisiace produkty

Porovnať