LANDFOX 2018 Nový Príchod 10PCS 23A /A23 Mobilného Telefónu, Nabíjačky, Batérie 12V Clip Držiak na Okno Prípade Čierna veľkoobchod/Dropshipping

Nový produkt

Skladom

€1.05

Pridať do obľúbených

10PCS 23A /A23 Batérie 12V Clip Držiak na Okno Prípade Čierna

Funkcie:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Farba:Čierna

Veľkosť:Dlhé, 3,5 cm,šírka 1,2 cm

Typ batérie:Čierna 2-Káblové 1x12V 23A MN21 MS21

Hmotnosť: 5g/pc.

Obsah Balenia:

10 X Čierna 2-Káblové 23A 12V MN21 MS21 Batérie Prípade Box Držiak(batérie nie sú súčasťou)

1.Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. 2.Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. 3.Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

1.Tovar bude dodaný v lehote 1 - 5 pracovných dní na platby prijaté ,ak máme nejaký problém, o výrobok,budeme zanechať odkaz v čase,prosím, láskavo odpovedať nás v čase tiež, aby sa zabránilo omylom sa stalo.

2.Čína Príspevok Registrované Air Mail je doprava zadarmo pre väčšinu krajín. Okrem toho ponúkame ePacket, Rusko Vzduchu(Ruston), EMS, DHL a pod.

3.Keď sa zobrazí položky, ktoré si objednal.Prosím, pozrite sa pozorne do 24 hodín.Prosím, obráťte sa priamo na nás, ak máte akékoľvek problémy.

1.Ak máte akúkoľvek potrebu alebo problém,prosím, dajte nám vedieť, môžete sa na nás obrátiť s TradeManager.e-mailu.správa,máme vždy na tu!

2.Ak nie ste spokojní s kvalitou vášho nákupu môžete vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 30 dní od doručené dňom.

Žiadosť:Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Ak máte akékoľvek problémy plesae kontaktujte nás najskôr, zanechajte nám nagative spätnú väzbu alebo otvorený spor nemožno vyriešiť problém. Sme sú zamerané na poskytovanie najlepšie produkty a najlepšie služby. Takže, prosím, kontaktujte nás a budete mať radi výsledok!

Môžete chatovať s nami, keď sme areonline. Tiež môžete nám poslať e-mail.

Upozornenie: z Dôvodu rôznych colných predpisov v každej krajine. V záujme package hladké schválení. Pošleme na obale výrobku nie je to isté. Niektoré krajiny neposielajte pôvodnom obale. Dúfam, že ste pochopili . Máte otázky, neváhajte nás kontaktovať. šťastný nakupovanie!!!

Štítky: Nabíjačku mobilného telefónu, Telefón nabíjačka, veľkoobchod nabíjačky, Lacné nabíjačku mobilného telefónu, Vysoká Kvalita nabíjačka telefónu, Čína veľkoobchod nabíjačku Dodávateľov.

Drop shipping podpora
Zdroj Napájania Auto Ľahšie Slot,USB,A. C. Zdroj
Konektor Typu Univerzálny
farba Čierna
Číslo Modelu Mobilný Telefón Nabíjačku Na Samsung pre iPhone X/8/7/6S
Pätica Typu
Výstupné Rozhrania USB
Názov Značky LANDFOX
Certifikácie Kvality CCC
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie No
Druh cestovanie
Vstup 5V/2A
podpora ako pictuire zobraziť
kvalita A++++++
Výstup 5V/1A
Kompatibilné s Pre Samsung pre iPhone X/8/7/6S
Kompatibilné Značky Samsung,Univerzálny,xiao,Apple
USB Porty 1
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.029kg (0.06lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

LANDFOX 2018 Nový Príchod 10PCS 23A /A23 Mobilného Telefónu, Nabíjačky, Batérie 12V Clip Držiak na Okno Prípade Čierna veľkoobchod/Dropshipping

LANDFOX 2018 Nový Príchod 10PCS 23A /A23 Mobilného Telefónu, Nabíjačky, Batérie 12V Clip Držiak na Okno Prípade Čierna veľkoobchod/Dropshipping

Súvisiace produkty

Porovnať