Originálne PowerGreen Mini Solar Power Bank 15000mAh Externé Solárnu Energiu Batérie Záložné Nabíjačky Solárnych panelov pre Telefón

Nový produkt

Skladom

€21.85

Pridať do obľúbených

100% Originálne PowerGreen Mini Solar Power Bank 15000mAh Externé Solárnu Energiu Batérie Záložné Nabíjačky Solárnych panelov pre Telefón Zákazníkom ruskej Venovať Pozornosť Prosím !!! - Aby sa zabránilo meškanie zásielky, vyplňte, prosím, prijímač meno a priezvisko v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej, inak by ste pravdepodobne nebude prijímať package konečne. - Nie sme zodpovední za nedoručení spôsobené zákazníkom, ktorí nemajú poskytnúť dostatok informácií pri vytváraní objednávky. solar power bank, 15000mah power banky, batérie telefónu Technické Špecifikácie

Značky

PowerGreen

Model

HW-15000N

Batérie

Li-polymer batéria

Kapacita

15000mAh

Veľkosť

160*80*17 MM

Hmotnosť

280 G

Vstup

5V 2A

Dvojité Výstup

5V 1A 2A

Slnečná energia

2W

Materiál

Plastov

Pôvodné Miesto

Guangdong , Čína Obrázok Produktu

Funkcia Produktu

* 1. 15000mAh vysokou kapacitou lítiovej batérie , môžete dobiť sám za slnečného svetla. * 2. Duálny USB nabíjačka porty ,univerzálne zariadenie kompatibility. * 3. Elegent malé a prenosné, jednoduché použitie . * 4. 4 LED stav nabíjačku ukazovatele naznačujú, nabíjanie a vybíjanie procesu. * 5. Kompaktný a pohodlný . * 6. Prichádza s hákom, takže môžete jednoducho ju pripojte na váš batoh . * 7. Super vodotesný , nárazuvzdorný a prachu dôkaz . * 8. Sú to skvelé ako blesk alebo ako núdzové osvetlenie v tme, blikajúce svetlo, režim môže byť použitý ako SOS. * 9. Vstavaná Lithium Polymérová batéria buniek , proti výbuchu , ľahký, kompaktný a spoľahlivý . * 10. Dlhá životnosť s viac ako 500 nabíjacích rimes . * 11. Je to užitočný nástroj pre kempovanie, alebo iné outdoorové aktivity . * 12. Oblek pre mnohé elektronické zariadenia , ako je napríklad mobilný telefón , fotoaparát , hry ,MP3 , MP4 , GPS ,rádio a iné USB nabitá zariadenia. Spôsob poplatok

1. Robiť starosti s adaptéry

* Pripojte USB port Notebooku cez USB kábel;

* Nabíjanie vášho prístroja pripojenie nabíjačky;

* Pilot lampa na pri, aby plnenie;

* Všetky 4 pilotné svetlo na keď je plne nabitá.

2.Nabíjanie pomocou slnečného svetla

Rada produktov tohto povrchu na slnku ( aby sa zabránilo vysokej teplote ) alebo svetlo.linka je dosť silný, v prostredí , LED kontrolka bliká pri nabíjaní.ak nevhodné prevádzkové skratu ochrana nie je schopný štartu pomocou štátu,prosím, nabíjanie pre tento produkt.

Zásielky

Spätná väzba

1. Doprava po celom svete .( S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie .

3. My len loď vašej objednávky adresu . Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu . Ruský zákazníkov použite prosím úplné meno .

4. Obrázky zobrazené sú skutočné položka a pre referenčné účely .

5. SERBICE TRANZITNÝ ČAS je poskytovaná kuriérom a vylučuje víkendy a sviatky . Tranzitné časy sa môže líšiť ,a to najmä počas prázdnin .

6. Pozemok sa normálnom doprava v tranzite .Tento čas dúfame, drahý priateľ trpezlivo čakať . Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní , prosím, kontaktujte nás . Budeme sledovať zásielky, a dá vám odpoveď čoskoro . Naším cieľom je spokojnosť zákazníka !

7 . Prosím neotvárajte spor, alebo nechať negatívnej spätnej väzby, bez komunikácie s nami na prvom mieste. Vážime si našich zákazníkov, ako aj spätnej väzby profil. Ak budeme ignorovať vašu správu, alebo sme sa dostali váš problém vyriešené, môžete otvoriť sporu.

8. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely , sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie . Ak sa zobrazí zásielky . Dúfam, že sa vám potvrďte ho prijíma a dáva nám pozitívne hodnotenie . Toto je pre nás veľmi dôležité . Ďakujem .

Poznámka:

Solárne nabíjanie je špeciálne určený pre prípad núdze , nie je to primárny zdroj plnenie z dôvodu kompaktný solárny panel veľkosť, ktorá môže trvať dlhý čas. V všeobecné použitie, odporúčame nabiť solárna nabíjačka prostredníctvom adaptéra alebo počítača do skrátiť doba nabíjania.

Štítky: solárna nabíjačka bunky, solárna nabíjačka panel, nabíjačka pre mobilné, Lacné solárne nabíjačky bunky, Vysoká Kvalita solárna nabíjačka panel, Čína nabíjačky pre mobilné Dodávateľov.

Číslo Modelu HW-15000N
Výstupné Rozhrania USB
Názov Značky powergreen
Certifikácie Kvality FCC,CE,PSE,RoHS,MKBÚ
Druh cestovanie
USB Porty 2
Výstup 5V/2.1
Zdroj Napájania USB,Slnečná Energia,A. C. Zdroj
Vstup 5V/2A
Kompatibilné Značky Univerzálny
farba Čierna, Zelená, Oranžová
Podpora Rýchle Nabíjanie Technológie Qualcomm Rýchle Nabíjanie 2.0
Konektor Typu Univerzálny
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 19cm x 11cm x 4cm (7.48in x 4.33in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Originálne PowerGreen Mini Solar Power Bank 15000mAh Externé Solárnu Energiu Batérie Záložné Nabíjačky Solárnych panelov pre Telefón

Originálne PowerGreen Mini Solar Power Bank 15000mAh Externé Solárnu Energiu Batérie Záložné Nabíjačky Solárnych panelov pre Telefón

Súvisiace produkty

Porovnať