Vytiahnuť Štart Jeden Spôsob, ako HEX Ložiska Pre HPI Savage Firestorm Trofej 12 mm x 6 mm

Nový produkt

Skladom

€2.23

Pridať do obľúbených

Vytiahnuť Štart Jeden Spôsob, ako HEX Ložiska Pre HPI Savage Firestorm Trofej 12 mm x 6 mm

Vitajte na hobby Zóny.Dodanie rôzne R/C modely a súčiastky.Dobrá kvalita za rozumnú cenu,Pridajte si nás do svojich obľúbených predajcov a často navštevujete:)

√ Rýchle dodanie ,S Sledovacie číslo. Prijímať položky,alebo Odoslať/Vrátenie peňazí.

√ Poslať ako darček,vyhlásiť nízkou Hodnotou

√ Prosím, nenechávajte nás žiadne negatívne pripomienky ,Akékoľvek problémy,Obráťte sa na nás po Prvé,odpovieme vám do 24 hodín.

√ Veľkoobchod vyšetrovanie,zanechajte nám správu s vašou e-mailovej schránky.

Pekný deň vám všetkým :) Poznámka: Nie Pre Použitie S Elektrickým Roto-Štart Štýl Systémy

Bude vyhovovať väčšine modelov s 6mm motora, hriadeľa nainštalovaný. Skontrolujte svoj model je pomocou 6mm priemer hriadeľa - 12 mm hex (merané cez bytov) Jeden spôsob, ako ložisko pre nitro motor vytiahnuť začína. VYTIAHNUŤ ZAČAŤ LOŽISKO PRE VYTIAHNUŤ ZAČIATOK LEN 12 mm hex s 6 mm centre Ekvivalent HPI Súčasťou #1430 NIE PRE NOVÉ F4.6 Nitro Star Verzia 2 Motory (ako sú namontované v Savage Monster Truck 4.6 V2 a Trofej Truggy 4.6 V2 - najnovšie verzie týchto modelov), Určený na nosenie HPI modely vrátane: Savage .21, .25, 3.5 Savage Limited Edition X 4.6 (nie je V2) 25 RS4 EVO (nie T15) MT2 3.0 MT2 EVO (nie T-15) Bullet MT Bullet ST Firestorm Savage 3.5 Trofej 3.5 Truggy - 4.6, atď. (nie je V2) Buggy Lightning 10/Štadión/Športová Hodí HPI Motora #1495 Nie Pre Použitie S Elektrickým Roto-Štart Štýl Systémy VYTIAHNUŤ ZAČAŤ LOŽISKO PRE VYTIAHNUŤ ŠTARTÉRY, pozrite sa do návodu na číslo dielu a obraz Spokojnosti Zákazníka, Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Platby

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii,platobné Podmienky dovolené byť Viazaný, Visa, MasterCard, visa, Moneybookers, Western Union, Bankovým Prevodom, a tak ďalej.

Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.haix.sk, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

ak neviete, ako zaplatiť peniaze,

prečítajte si prosím tento link:http://help.www.haix.sk/payment_method.html

Doprava

1). Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2). Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3). Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.

Návrat Politiky

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

Štítky: ložisko groove, ložisko časti, ložisko 6301, Lacné ložisko groove, Kvalitné ložisko časti, Čína ložisko 6301 Dodávateľov.

Nástroj Dodávky Montované triedy
Číslo Modelu 12M
Upgrade Diely/Príslušenstvo 12 MM ložisko
Pre Typ Vozidla Autá
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Starter
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Montáž
Názov Značky HobbyPark
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
RC Diely a Accs Motory
Materiál kov
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 12cm (5.91in x 5.91in x 4.72in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vytiahnuť Štart Jeden Spôsob, ako HEX Ložiska Pre HPI Savage Firestorm Trofej 12 mm x 6 mm

Vytiahnuť Štart Jeden Spôsob, ako HEX Ložiska Pre HPI Savage Firestorm Trofej 12 mm x 6 mm

Súvisiace produkty

Porovnať