Alexmos 32Bit Striedavé Gimbal Radič s Encoder BaseCam SimpleBGC 32-bit 3-os stabilizácia

Nový produkt

Skladom

€79.12

Pridať do obľúbených

Alexmos 32Bit Striedavé Gimbal Radič s Encoder BaseCam SimpleBGC 32-bit 3-os stabilizácia

Funkcie: 32-bitových MCU — ARM Cortex-M4. Účinne počíta komplexné úlohy pre 3-osou stabilizáciou. Umožňuje ovládanie kamery s RC alebo analógový ovládač. Použiť niekoľko prepínateľné profily pre rôzne režimy prevádzky Podporuje rôzne RC protokoly: PWM, Sum-PPM, spektrum a s-bus. Napätie batérie monitorovanie, náhradných poklesu napätia v PID-regulátor. Low battery alarm (výstup 5V aktívne bzučiak). Zvýšený počet vstupov pre ovládanie signály + 3 ďalšie vyhradené vstup/výstup AUX1-aux3 konektorov. Môže dodať až 1A prúd pre externé zariadenia na 5V napájanie linky. Reverse-ochrana polarity, prehriatiu a prepätiu ochrana Grafické používateľské rozhranie na správu nastavení. Windows / OS X / Linux verzie. Zlepšený postoj odhad algorythms Voliteľné druhé IMU, že zvýši krátkodobé presnosť stabilizácia 10x-30x krát a bude stabilnú prácu v akejkoľvek rám poloha. S puzdrom

Bez prípade

Špecifikácia: Hmotnosť: 17 g (vrátane snímača a drôt) základná doska veľkosť: 50 x 50 mm Vzdialenosť medzi upevňovacími otvormi: 45 mm Napájacie napätie: 8-25 V (3-5s LiPo) Maximálny motora prúd: 1,5 A - 5V výstupný prúd na napájanie externých zariadení: do 1 Firmvéru verzia: Oficiálne stránky rozšíriteľná na najnovšie 2.4b8 podrobnosti o konfiguráciu a nastavenie nájdete na oficiálnej stránke:Kliknite Tu Firmware na stiahnutie:Kliknite Tu od verzie 2.1, upgrade firmware je možné z GUI. USB PC ovládač na stiahnutie:Kliknite Tu balenie obsahuje: 1x AlexMos 32Bit APM gimbal radič 2x IMU snímač (s káblami)

Colná Deklarácia:Budeme deklarovať 10% Hodnoty a poslať ho ako darček pre daňové úniky.

1. Môžeme prijať T/T , Western Union a Paypal,najlepší spôsob je priame platby on-line,môžete vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám konw predtým, keď ste objednávku.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. e sur Mak e, aby ste dokončili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie.

4. Budeme odoslať tovar do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak platba nie je k dispozícii, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

5.Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie ,problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. A tovar bude Označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov. (ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

1.Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2.Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Vitajte v našom obchode, UUUSTORE Veľkoobchod RC Hobby Obchodu.

Sme úprimní na www.haix.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou.

Ak máte akékoľvek problémy, sme veľmi radi, ak nás môžete kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.Dúfam, že majú dobrú spoluprácu s vami na dlhú dobu.

Štítky: Striedavé Gimbal Radič, Gimbal Radič, alexmos 32bit, Lacné striedavé gimbal radič, Vysoká Kvalita gimbal radič, Čína alexmos 32bit Dodávateľov.

RC Diely a Accs Hlavné Osi
Názov Značky uuustore
Materiál kov
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Alexmos 32Bit Striedavé Gimbal Radič s Encoder BaseCam SimpleBGC 32-bit 3-os stabilizácia

Alexmos 32Bit Striedavé Gimbal Radič s Encoder BaseCam SimpleBGC 32-bit 3-os stabilizácia

Súvisiace produkty

Porovnať