FrSky TFR4B 2.4 Ghz 4CH Povrch/Air Prijímač FASST Kompatibilné

Nový produkt

Skladom

€31.30

Pridať do obľúbených

FrSky TFR4 4ch 2.4 Ghz Povrch/Air Prijímač FASST Kompatibilné

Nízka hmotnosť a kompaktná veľkosť, TFR4B je skvelou voľbou pre oba povrchu a vzduchu aplikácie. Jeho FASST kompatibilita je vynikajúcu hodnotu pre užívateľov so systémom 3PK/4PK/4PKS povrchu systémy, a tiež pre tých, ktorí využívajú FASST 2.4 G vzduchu systémy.

Kompatibilita:

FASST 2.4 G: Vetracie Systémy (7CH Režime/Režime Multi) a Povrch Systémy (C1 Režim) (3PK 4PK/4PKS atď.)

FrSky TF Moduly: TF-8M, TF-14M

Funkcie:

Kompatibilné s FASST 2.4 G: Vetracie Systémy (7CH Režime/Režime Multi) a Povrch Systémy (C1 Režim);

CPPM a RSSI (PWM) výstup - Ak CH3 a CH4 sú spojené jumper, K1 bude výstup CPPM pre CH1~CH8, a K2, bude výstup RSSI (PWM);

Nízka hmotnosť a malé rozmery;

Dve voliteľné dobrý nastavenie možnosti

Špecifikácie:

Počet Kanálov: 4

Prevádzkové Napätie Rozsah: 3.5 V~10V

Rozsah prevádzkových Teplôt: -10~80 stupňov Celzia

Rozmer: 42x19x7mm

Hmotnosť: 5.0 g

X 1 TFR4B

Upozornenie pred Objednávky:

Predvolené doprava zadarmo Čínske Registra Air Mail , ktorý dodá rýchlosť nie je stála, niekedy niekoľko dní bude dosah ruky, niekedy sa potrebujú viac než dva mesiace, prosím, na vedomie za to!

Ak potrebujete rýchlejšie a spoľahlivý spôsob dopravy, alebo naliehavé pre to, prosím, zvoľte EXPRESS !! Tento konsenzus je minimálne rešpektovanie serióznu prácu, pretože bez tela môžu ovládať post air mail prepravná rýchlosť!

****

Nie sme vítaní a odolať škodlivým kupujúcich, ktorí kupujú a vedieť post air mail doprava nevýhodu , a otvoriť dodanie odkladu spory účel, na vrátenie a zadarmo zobraziť produkty. Pre takýchto kupujúcich, raz našiel vytiahnuť do čierneho meno zoznam, nikdy spolupracovať znova!

* * * * * * Väčšina položiek bude expedovaný do 1~4 pracovných dní .Uistite sa, opustiť telefónne číslo pri vypĺňaní kupujúcemu informácie. Na zabezpečenie zobrazí na minimálne dane, parcela bude odoslaná ako DARČEK a urobiť malý Colné odbavenie hodnotu(ako $5), kupujúci sú zodpovední za všetky colné poplatky alebo sa DPH účtuje. ( Pls opustiť mesaage ak majú špeciálne požiadavky. ) Vezmite prosím na vedomie, medzinárodné dodávky hightly závisí na miestne zvyky a poštové služby. Chinapost Air mail zvyčajne trvá 18 - 35 pracovných dní väčšine krajín v Európe,30 -40+ pracovných dní ruskej Federácie, Brazília, Južná Amerika .Čas dodania závisí od destinácie a iný faktor, Sme nemôže niesť zodpovednosť za meškanie zavinené Poštou, miestne poštové služby alebo Medzinárodnými Colných Kontrol.

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívnu spätnú Väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Náš systém sa automaticky vráti do rovnakej spätnú väzbu, aby ste po prijatí vašej Pozitívnej Spätnej väzby. Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky alebo služby, len neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby, budeme robiť všetko, aby sme zaručili vašu spokojnosť.

Štítky: fasst kompatibilný prijímač, fasst prijímač, frsky fasst, Lacné fasst kompatibilný prijímač, Vysoká Kvalita fasst prijímač, Čína frsky fasst Dodávateľov.

Pre Typ Vozidla Lietadlá
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Nástroj Dodávky Iné
RC Diely a Accs Vysielače
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Iné
Číslo Modelu TFR4
Názov Značky SKYAREA
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Prijímače
Technické parametre Hodnota 2
Materiál Plastové
Upgrade Diely/Príslušenstvo Iné
Plastové Typ PE
Veľkosť Balenia 4cm x 5cm x 6cm (1.57in x 1.97in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

FrSky TFR4B 2.4 Ghz 4CH Povrch/Air Prijímač FASST Kompatibilné

FrSky TFR4B 2.4 Ghz 4CH Povrch/Air Prijímač FASST Kompatibilné

Súvisiace produkty

Porovnať