Smart Priemyselné PH/ORP Radič Presnosťou 0.01 PH 1mV Hodnota pH Tester na Meranie ORP Analyzer ORP Detektor S ATC Funkcia

Nový produkt

Skladom

€131.26

Pridať do obľúbených

Smart Priemyselné PH Meter pH / ORP Radič CT-6659 Hodnota PH Detektor Tester ORP Analyzer ORP Detektor S ATC Funkcia

Názov produktu:pH/ORP radič CT-6659 Dotaz kľúčové Slová: PH controller ORP radiče PH / ORP radič priemyselné PH meter riadku PH meter stolový PH meter PH vysielač PH je nástroj na detekciu PH analyzer hodnota PH detektor ORP analyzer ORP detektor 1 Názov Výrobku: CT-6659-typ priemyselné PH meter 2 Produkty: CT - 6659 Priemyselné PH meter nástroj nastavenie pH merania a regulácie a redox merania a regulácie v jednom z multi-funkcia inteligentný nástroj. Jej plnohodnotný a stabilný výkon. A jednoduchá obsluha. To je najviac nákladovo-efektívny nástroj takýchto nástrojov. Široko používaný v pokovovanie továrne, doska, kvasenie, spracovanie potravín, čistiarní odpadových príležitostiach. 3 Funkcie: Mikročip čipu, 96 × 96 medzinárodný štandard bývania. Kvalitné komponenty, s LED displejom, izolované 4-20mA prúdový výstup, duálny ovládanie relé, vysoký a nízky alarm označenie, power-nadol pamäte, žiadne záložné batérie, uchovávaní údajov viac ako desať rokov.

Zásielky:

Keď si objednáte,zašleme položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, sprostredkovanie, poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame na 15 dní zadarmo náhradné. Kupujúci môže požiadať o náhradný do 7 dní od vášho prevzatia tovaru. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Najdôležitejšie!!!

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

Štítky: orp radič, meranie ph, orp ph, Lacné orp radič, Vysoká Kvalita meranie ph, Čína orp ph Dodávateľov.

Názov Značky Kedida
Číslo Modelu CT-6659
S Podsvietením Alebo Nie No
Typ Displeja Digitálne
DIY Dodávky Inštalatérske práce
Hmotnosť Balenia 0.8kg (1.76lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Smart Priemyselné PH/ORP Radič Presnosťou 0.01 PH 1mV Hodnota pH Tester na Meranie ORP Analyzer ORP Detektor S ATC Funkcia

Smart Priemyselné PH/ORP Radič Presnosťou 0.01 PH 1mV Hodnota pH Tester na Meranie ORP Analyzer ORP Detektor S ATC Funkcia

Súvisiace produkty

Porovnať