Digitálny LCD 4 Pin Dreva, Vlhkosti Vlhkosť Vlhké Meter Detektor Tester 5% - 40% NOVÝCH S08 Kvapka loď

Nový produkt

Skladom

€5.82

Pridať do obľúbených

Dúfajú, že máte príjemné nákupy, vďaka za váš príchod.

Táto vlhkosť meter je možné zistiť zloženie vody zo širokej škály materiálov ako drevo, bambus, bavlna, tabak, papier a pod. Má široký rozsah merania 5% do 40% vlhkosti úrovni. Má 4 ocele, ostrými sondy alebo kolíkmi a je jedným z najvšestrannejších Vlhkosti meter na trhu dnes. Pretože 4 piny sondy môžu získať viac vzoriek sumu ako 2 kolíky z materiálu testovaný získate viac spoľahlivé, presnejšie, presnejšie výsledky merania a presnejšie údaje z tejto vlhkosti meter. Je to opatrenie, od 5% do 40% vlhkosti na úrovni objektu testovaný, ktoré je základným nástrojom, a to buď pre amatérskych alebo profesionálnych inšpektori, woodworkers a remeselníkov. Skutočne účinný prístroj na kontrolu vlhkosti v budovách a umožňuje budovanie inšpektori a ostatní užívatelia na meranie úrovne vlhkosti mäkké a stredná hustota dreva, materiálov, ako sú bambus, kartón, Lepenka a papier, Drevotrieska, drevovláknité dosky, Pena, Rašeliny, Sadry a Piesku. Pomocou tohto meter na kontrolu alebo meranie vlhkosti je najbezpečnejší a najrýchlejší spôsob, ako udržiavať bezpečnosť v budovách a pomôcť minimalizovať vlhkosti problémy v rezivo výroba, sušenie a vo všetkých fázach výroby nábytku, spracovaní dreva a stavebných konštrukcií. Pomocou meter vpravo môžete poistiť, že drevo bude udržiavať rozmerová stabilita a bez nákladné chyby ako povrch kontroly, rozdelí, deformácie a delaminating.

Funkcie: Vybavené 4 oceľové kolíky pre presné vzorkovanie Digitálne veľkoplošné LCD displej Rozlíšenie: 1% Presnosť: ±1% Vlhkosti úrovni rozsah: 5% na 40%, Vysoké rozlíšenie a odpoveď rýchlo Dátum podržte a môže mať hodnotu (funkcia pamäte) Symbol a jednotky displej pre jednoduché znázornenie údajov indikácia slabej batérie Automatické Vypnutie funkcia Prevádzková teplota: 0°C až 40°C (32°F až 104°F), 0 až 70%RH Výkon: 1x 9V batéria 6F22 (batéria nie je súčasťou balenia) Farba: sivá Rozmer: 125*63*25mm/4.92"x2.48"x0.98"(cca.) Množstvo: 1 ks Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie. 1 x Digitálny Merač Vlhkosti 1 x puzdro, 1 x anglický Manuál

Štítky: tester vlhkosti meter, merač vlhkosti, Tester Meter, Lacné tester vlhkosti meter, Vysoko Kvalitný merač vlhkosti, Čína tester meter Dodávateľov.

Typ Displeja Digitálne
Názov Značky OOTDTY
S Podsvietením Alebo Nie No
Hmotnosť Balenia 0.144kg (0.32lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 12cm (11.81in x 7.87in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Digitálny LCD 4 Pin Dreva, Vlhkosti Vlhkosť Vlhké Meter Detektor Tester 5% - 40% NOVÝCH S08 Kvapka loď

Digitálny LCD 4 Pin Dreva, Vlhkosti Vlhkosť Vlhké Meter Detektor Tester 5% - 40% NOVÝCH S08 Kvapka loď

Súvisiace produkty

Porovnať