Vysoká Kvalita TDS Meter Filter Stick Vody Čistota Pero LCD Digitálny TDS3 Temp PPM Tester 8%ZĽAVA

Nový produkt

Skladom

€1.51

Pridať do obľúbených

Vysoká Kvalita TDS Meter Filter Stick Vody Čistota Pero LCD Digitálny TDS3 Temp PPM Tester 8%ZĽAVA

Na TDS meter (aka ppm pero, živín tester, tds stick) je lacný a pohodlný digitálny nástroj okamžite skontrolovať celkovú kvalitu vody. TDS = Celkovej Mineralizácie, ktorá je žiadne soľ, kovu alebo minerálov vo vode. Stlačením tlačidla, TDS vám povedať, že váš celkový vody úrovne čistoty,ktoré sa zobrazia na obrazovke v ppm (parts per million). Nižšie TDS úrovni, čistejšie voda, 0 ppm je čisté H2O. TDS je skvelé pre kontrolu vášho ťuknite na kvalite vody, alebo vedieť, kedy sa zmeniť filter. (Merač nie je test pre biologické kontaminanty.) TDS je skvelý nástroj pre pitnú vodu,vody, filtrácia a čistenie, koloidné striebro, hydroponics (test vaša živín), akváriá, RO/DI systémy, bazény a kúpele, komerčné a priemyselné aplikácie a ďalšie. TDS je robustný model, ktorý obsahuje ochranné púzdro. To je svet, je najviac populárne prenosné TDS meter pre priemysel profesionálov. ts Ideálne pre Komerčné účely Jeho Obsahuje puzdro s Opasok Funkcia Hold: Ukladá opatrenia na Pohodlné Čítanie a Nahrávanie Vysoko Efektívne a Presné Vďaka pokročilému Mikroprocesor Technology Vstavaný Digitálny Teplomer, Displej: Veľký a Ľahko čitateľný LCD Displej. Na AquaLutio Digitálne TDS Meter Vody je ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, bazény a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody, Vodný Filter. pitnej vody a ďalšie. TDS Meter Vody je ideálny pre testovanie aplikácie ideálny pitnej vody, Vodný Filter, uhlíkové filtre, pramenitá voda z tvrdej vody, priemer vodovodu, Chladnička Vodný Filter, Vodný Filter brita filter, Reverznej osmózy, reverznej osmózy filter

1.Na AquaLutio Digitálne TDS Meter Vody je ideálny pre testovanie aplikácie, ako je hydroponics a záhradníctvo, bazény a kúpele, akváriá a útes nádrže, ionizátory vody, Vodný Filter. pitnej vody a ďalšie.

2. Rozsah merania: 0-9990 ppm , 1 ppm Rozlíšenie, +/- 2% Presnosť odčítania hodnôt.

3. Teplota Tlačidlo: Test teplota vody, 31 - 200 F stupňov, 1 stupeň F rozlíšenie.Podržte 4.Funkcia: ukladá opatrenia na pohodlné čítanie a nahrávanie.

5.Auto-off funkcia - vypne meter po 10 minútach nepoužívania, aby sa šetrila energia batérie.

6.Najmenší a najľahší TDS meter na trhu k dispozícii.Vysoko Efektívne a Presné Vďaka pokročilému Mikroprocesor Technológie. (Farebný Veľmi)

7. Zdroj napájania: 2 x 1.5 V(LR44 Tlačidlo Bunky) ( nie je súčasťou )

1 x TDS meter

1 x Prémiové kožené puzdro

1 x návod na použitie

poznámka: to nebude obsahovať batérie

Štítky: ppm tester, TDS Meter, voda tester digitálne, Lacné ppm tester, Vysoká Kvalita tds meter, Čína voda tester digitálne Dodávateľov.

Číslo Modelu 1
Názov Značky JUANJUAN
DIY Dodávky Inštalatérske práce
S Podsvietením Alebo Nie No
Typ Displeja Digitálne
Hmotnosť Balenia 0.08kg (0.18lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 7cm x 8cm x 9cm (2.76in x 3.15in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoká Kvalita TDS Meter Filter Stick Vody Čistota Pero LCD Digitálny TDS3 Temp PPM Tester 8%ZĽAVA

Vysoká Kvalita TDS Meter Filter Stick Vody Čistota Pero LCD Digitálny TDS3 Temp PPM Tester 8%ZĽAVA

Súvisiace produkty

Porovnať