Digitálna Tlač Nepremokavé okres pul Textílie pre Plienky Priedušný Materiál TPU Textílie DIY Detské Plienky Mokré Tašky fraldas de treinamento

Nový produkt

Skladom

€8.24

Pridať do obľúbených

1M 2M 3M Polyester Waterproof okres pul Plienky Priedušný Materiál TPU Textílie pre Dieťa Látkové Plienky Látkové Plienky Tašky Mokré Tašky

Popis: Funkcia:vodotesný a priedušná umývateľný opakovane použiteľných plienky Materiál:okres pul Polyester, Šírka:150 cm (asi 60 palcov) Dĺžka:1/2/3 Metrov balenie Obsahuje: 1 m alebo 3 M nepremokavé tkaniny tkaniny v plastovom sáčku(D01-D18), Farba:Digitálna Tlač, Ako obrázok zobraziť

Poznámka:prosím, zanechajte poznámky k nám tlačiť číslo tak, aby sme mohli posielať to, ako si

požiadal,alebo budeme poslal ho v náhodnom

Vzhľadom na meracie nástroje a metódy merania nie sú rovnaké, tam môže byť 1-3 cm chyba, len pre referenčné účely.

Ako rôzne počítače displej farby inak,farba skutočné položky môžu mierne líšiť od týchto obrázkov,vďaka za pochopenie.

Skladom Farby

Objednávanie A Platieb:

Vážime si plná platba bude uskutočnená v lehote 7 dní , a môže svoju objednávku zrušiť, ak platba nie je podaný do tejto doby, a to bez predchádzajúceho oznámenia. Kontaktujte nás, ak nie je možné vykonať platbu v rámci tejto lehote (sme úplne pochopili to), aby sa zabránilo zrušenie vašej objednávky.

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Akceptujeme zmiešané, ale musíte nás informovať Č. položky, ktoré chcete kúpiť. Č. je v obrázkoch.

Doprava:

1. Tovar bude dobre zabalený pred odoslaním von.

2. Vždy sme odoslať položku na registrovanú adresu, na zaistenie bezpečnosti položky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, alebo chcete nám zaslať na inú adresu, pls, dajte nám vedieť, keď ste na mieste objednávky.

3. Tovar bude dodaný Čína Príspevok Letecky/EMS

Upozornenie:

Byť istí, kúpiť naše látkové plienky! Naše plienky sú vyrobené s vynikajúcou kvalitou materiálu a bezpečne testované.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok z dôvodu rozdielu zákazníkov v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky.

Návrat politiky:

1. Vaša spokojnosť je našou prioritou . Takže ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

2. Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

3. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky, stačí nám dať 5 hviezd . Ale ak niečo, čo prichádza z našich tovarov, ktoré sa ZNAČNE obťažovať; prosím, dajte nám prosím vedieť. Nemôžem vám povedať, ako srdcervúce to je čítať negatívnu spätnú väzbu, ak žiadny kontakt urobil s nami o probléme vôbec!!

Tak pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Vďaka proti.

Štítky: okres pul textílie na plienky, nepremokavé okres pul textílie, textílie na plienky, Lacné okres pul textílie na plienky, Vysoko Kvalitné nepremokavé okres pul textílie, Čína textílie pre plienky Dodávateľov.

Názov Značky Pororo
Vekové Rozpätie 0-3 mesiacov 4-6 mesiacov 7-9 mesiacov 10-12 mesiacov,13-18 mesiacov,19-24 mesiacov,2 roky Až
Materiál okres pul plienky textílie
Názov okres pul textílie 1 m
Číslo Modelu Ostatné
Veľkosť 1M, 2M, 3M
Klasifikácia Plienky
kľúčové slová tpu textílie okres pul materiál
Pohlavie Unisex
Vhodná hmotnosť 3-15 kg
Položka Druh Plienky
Názov položky nepremokavé okres pul textílie
Množstvo 1M 2M 3M vodotesné okres pul textílie
Farby piint okres pul textílie
Kľúčové slovo tejido okres pul nepriepustného
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 5cm (11.81in x 7.87in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Digitálna Tlač Nepremokavé okres pul Textílie pre Plienky Priedušný Materiál TPU Textílie DIY Detské Plienky Mokré Tašky fraldas de treinamento

Digitálna Tlač Nepremokavé okres pul Textílie pre Plienky Priedušný Materiál TPU Textílie DIY Detské Plienky Mokré Tašky fraldas de treinamento

Súvisiace produkty

Porovnať