Miababy Onesize látkové plienky kryt s alebo bez bambusu vložiť,nepremokavé a priedušná, ľahko zmyť teleso.

Nový produkt

Skladom

€4.91

Pridať do obľúbených

Vážený zákazník, Vďaka za váš čas čítať túto správu. Existuje viac a viac zákazníkov otázkou, pre veľkoobchodné ceny, pre lepšiu komunikáciu, radi by sme zoznam niektoré odpovede, ako je uvedené nižšie: 1.Ak ste predajca a v pláne, aby 50pcs, 100ks alebo viac, pls nech ma správa, by som chcel ponúknuť vám podľa vášho qty. samozrejme niektoré zľavy pre väčšie objednávky. 2.Pre väčšie objednávky (50pcs,100ks a viac), bežne sa posielať balíky do express (DHL, Fedex, UPS, Arames alebo SF-express atď.).Ak uprednostňujete iné, dajte mi prosím vedieť. 3.By sme mohli vyhlásiť hodnotu, ktorú ste chceli, ale pravdepodobne budete tiež musieť zaplatiť niektoré dovozné dane. Platiť za dane je povinnosť občana, prosím, nedávajte náklady na mňa, ak sú účtované podľa vášho ciel. skontrolujte prosím vaše práva pred tým, než ma označenie. Užite si nakupovanie

Toto je onesize sa hodí pre všetky baby látkové plienky kryt, vznik zaskočí by mohli pomôcť vám nastaviť zahŕňa do S M a L, hodí dieťa od 5 - 15 kg. Každá plienka s manželskou výstuž, je akousi možnosťou úniku stráže; Nepremokavé okres pul tvár vnútri, ľahko utrite všetky tuhé.

Táto plienka kryt musí pracovať s absorpčné vložky, dôrazne odporúčame naše bambusové vkladačky. Bambus je druh prírodné vlákno, veľmi mäkké a lepšie dotyk detskú pokožku. Máte niekoľko možností, kúpiť sa vzťahuje iba na alebo kúpiť kryty a priehradky spolu.

Môžete si tiež kúpiť naše bambusu alebo z konope vybavené plienky, nasiakavosti je super dobrý, stačí nosiť vybavené plienky po prvé, potom plienky kryt na vybavený plienky.

Veľkosť: 13.5x35cm

Materiál: 3 vrstvy z bambusu plus 1 vrstva semiš handričkou na vrchole.

To je jednoduché:

Stačí dať jeden alebo dva kúsky, vložte ho do OS kryt. Ak chcete udržať suché, prosím, uistite sa, semiš handričkou na dotyk detská koža", ak chcete bambusové výrub, venujte, prosím, bambusové dotyk detskej pokožky.

Naše Bambusu s veľmi vysoká absorpcia, ale aby dieťa pohodlnejšie,zmeňte prosím vložte raz namočili (nezáleží na tom, či ste zistili, okamžite, ako vložiť bude držať niektoré moču a krytia, ktoré by mohli mať žiadny únik). Ale keď počujete dieťa plače, prosím, zmenu ihneď, ako to je singal, dieťa sa vám hovorím, to je príliš vlhká, aby pohodlné.

Pre deň, prosím, použite jeden alebo dva kusy; na Noc, prosím, dvojité to.

Poznámky

1. Pätka na podržte tlačidlo vložiť

2. Dva riadky zaskočí, č zvadlé

3. Nepremokavé okres pule, ľahko zmyť pevné

4. Dvojité výstuž, č vyteká z nohy oblasti

*** Koniec ***

Štítky: látkové plienky kryt, plienky kryt, látkové plienky, Lacné látkové plienky kryt, Kvalitné plienky kryt, Čína látkové plienky Dodávateľov.

Materiál Okres pul
Množstvo Tristo
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu Ostatné
Vhodná hmotnosť 3-15 kg
Položka Druh Plienky
Funkcia Priedušná
Veľkosť Diaper cover only, With 1 bamboo insert
Klasifikácia Plienky
Vekové Rozpätie 13-18 mesiacov 4-6 mesiacov 7-9 mesiacov,19-24 mesiacov 10-12 mesiacov
Názov Značky miababy
Hmotnosť Balenia 0.01kg (0.02lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 5cm x 5cm (7.87in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Miababy Onesize látkové plienky kryt s alebo bez bambusu vložiť,nepremokavé a priedušná, ľahko zmyť teleso.

Miababy Onesize látkové plienky kryt s alebo bez bambusu vložiť,nepremokavé a priedušná, ľahko zmyť teleso.

Súvisiace produkty

Porovnať