Doprava zadarmo 3M polyester waterproof okres pul plienky materiál, priedušná TPU laminované textílie pre dieťa látkové plienky plienky

Nový produkt

Skladom

€22.86

Pridať do obľúbených

doprava zadarmo 3M 100% polyester waterproof okres pul plienky

materiál, priedušná TPU laminované textílie pre dieťa handričkou

plienky plienky

farby pre váš výber

K rukám: ak objednávku 10-1000pcs, pls kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny. ak je nejaký problém po prevzatí tovaru, pls kontakt s nami pred odchodom zlé spätnú väzbu.ďakujem:)

minimálne objednávacie množstvo pre jednu farbu je 3 metre, pls, informujte nás, farba číslo, ktoré si vyberiete,inak budeme posielať náhodné farby, ďakujem!

Veci NIE k tomu, aby vaše PLIENKY:

Nepoužívajte čistiaci prostriedok, ktorý bol postavený v Textílie zmäkčovadlá, Optické brighteners, Vôňa alebo enzýmov. Všetky tieto aditíva môžu srsť plienky a spôsobiť smrad, odpudzuje a zaparenín.

Nepoužívajte žiadne bleach produkty alebo Bac von, bleach je silný chemický a bude rozobrať vlákien na plienky. Ak chcete odstrániť škvrny, zavesiť alebo položiť svoj plienky na slnku, to robí divy!

Nepoužívajte textílie zmäkčovača. To bude srsť plienky, takže im vodu odpudzujúce a spôsobí úniku! Uvedomte si, že ak používate na vlasy listy vo svojom vlasov pre iné práčovňa to môže kabát vaše vlasy a preniesť na plienky.

Koľko plienky potrebujete?

- Dieťa do 4 mesiacov-20~30 plienky

- Dieťa (4-10 mesiacov) -- 20~25 plienky

- Batoľa (nad 10 mesiacov) -- 15~20 plienky

To závisí na tom, ako často budete robiť, práčovňa.

Objednávanie A Platieb:

Vážime si plná platba bude uskutočnená v lehote 7 dní , a môže svoju objednávku zrušiť, ak platba nie je podaný do tejto doby, a to bez predchádzajúceho oznámenia. Kontaktujte nás, ak nie je možné vykonať platbu v rámci tejto lehote (sme úplne pochopili to), aby sa zabránilo zrušenie vašej objednávky.

Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Akceptujeme zmiešané, ale musíte nás informovať Č. položky, ktoré chcete kúpiť. Č. je v obrázkoch.

Doprava:

1. Tovar bude dobre zabalený pred odoslaním von.

2. Vždy sme odoslať položku na registrovanú adresu, na zaistenie bezpečnosti položky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, alebo chcete nám zaslať na inú adresu, pls, dajte nám vedieť, keď ste na mieste objednávky.

3. Tovar bude dodaný Čína Príspevok Registrované Letecky.

Upozornenie:

Byť istí, kúpiť naše látkové plienky! Naše plienky sú vyrobené s vynikajúcou kvalitou materiálu a bezpečne testované.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok z dôvodu rozdielu zákazníkov v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky.

Návrat politiky:

1. Vaša spokojnosť je našou prioritou . Takže ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky. Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie poplatky za doručenie.

2. Kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

3. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi položky, stačí nám dať 5 hviezd . Ale ak niečo, čo prichádza z našich tovarov, ktoré sa ZNAČNE obťažovať; prosím, dajte nám prosím vedieť. Nemôžem vám povedať, ako srdcervúce to je čítať negatívnu spätnú väzbu, ak žiadny kontakt urobil s nami o probléme vôbec!!

Tak pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém. Vďaka proti.

Štítky: plienky materiál, okres pul plienky, plienky okres pul, Lacné plienky materiál, Vysoká Kvalita okres pul plienky, Čína plienky okres pul Dodávateľov.

Dizajn viac ako 200
Hmotnosť 160gsm
Vhodná hmotnosť 5-12 kg
Položka Druh Plienky
Vekové Rozpätie 0-3 mesiacov 10-12 mesiacov 4-6 mesiacov 7-9 mesiacov,13-18 mesiacov
Klasifikácia Plienky
Materiál(vonkajšie) 100%polyester(priedušný)
Certifikát SGS
Umývanie teplota pod 30 ° (menej ako 86 °)
Budúcnosť Opakovane a umývateľný
šírka 1.5meter
Číslo Modelu Ostatné
Materiál(vnútorné) TPU(nepremokavé)
Použitie pre látkové plienky,wetbag ,zmena mat ,prsia pad ,hygienické podložky
Názov Značky Pororo
Materiál Okres pul
Množstvo Tisíc
Názov Produktu nepremokavé okres pul/minky textílie
Veľkosť pul solid color, pul printed color
Pohlavie Unisex
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 11cm (7.87in x 7.87in x 4.33in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.81kg (1.79lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zadarmo 3M polyester waterproof okres pul plienky materiál, priedušná TPU laminované textílie pre dieťa látkové plienky plienky

Doprava zadarmo 3M polyester waterproof okres pul plienky materiál, priedušná TPU laminované textílie pre dieťa látkové plienky plienky

Súvisiace produkty

Porovnať