Prírodné Santalového dreva Čistý Esenciálny Olej 10 ml Tvár Moisturizer Dry Skin Anti Aging Anti Wrinkle Pokožky Starostlivosti úrovni

Nový produkt

Skladom

€20.17

Pridať do obľúbených

2635529371785850 100% Čistý rastlinný Olej santal

About Product (O Výrobku

Esenciálny olej santal

Santal esenciálny olej pre starnúcu, suchú a suchú pleť, môžete zriediť jazvy, jemné linky, hydratáciu kože, čím zabraňuje tvorbe vrások; s sedatívne vlastnosti, môže upokojiť nervové napätie a úzkosť, ľudia relaxovať; s afrodiziakálne vlastnosti, efektívne obličiek, zlepšuje studený.

Skin efekt

Má úlohu podporovať rast buniek pokožky, rany, jazvy môžu byť rýchlo obnoviť, a potom boli flexibilné, sprísnenie účinok: rovnováha a zjemňujú pokožku, zlepšenie suché, zrieďte štruktúru, najmä na starnúcu, suchú pokožku a krku údržbu.

Pre suchú pokožku, tvrdenej kože nadržaný, suchý ekzém, trauma a tak môže byť použitý.

Aby pokožku jemnú, je ideálny krku krém;

Anti-bakteriálne účinky, ukľudňuje pokožku, svrbenie, zápal, zlepšiť vyrážky, vredy a infikovaných rán. Na kúpeľ nôh v horúcej kvapky vody niekoľko kvapiek esenciálneho oleja zo santalového dreva, môže dosiahnuť účel krvný obeh meridian, ale aj k dosiahnutiu účinku odstránenie beriberi nohy zápach.

Fyziologické účinnosti

1. V močovej a pohlavnej sústavy je veľmi užitočné, aby sa odstránili reprodukčného systému zápal, môže zlepšiť cystitída, používa sa na masáž v obličkách, s protizápalový účinok krvi.

2. To afrodiziakálne vlastnosti, môže zlepšiť sexuálne problémy, ako sú sexuálne studenej a sexuálnu neschopnosť.

3. Keď zápal sliznice, santalové drevo môže robiť pacienti cítili pomôcť spánku. A môže stimulovať imunitný systém, prevencia bakteriálnej infekcie. To je tiež vynikajúci pľúc fungicíd, vhodný najmä pre perzistentné a nepríjemné alergické suchý kašeľ.

4. Vyvážený hormónu: 5 kvapiek esenciálneho oleja zo santalového dreva tým, že pridá 5 ml masáž ropa, ktorá sa uplatňuje na reprodukčné orgány, môže regulovať vylučovanie hormónov, antibakteriálny účinok môže byť čistený a liečbu reprodukčného systému zápal, santalové drevo má afrodiziakálne účinky na mužov, A zvýšiť mužskú sebadôveru a osobné kúzlo.

Psychologický efekt

Tam je relax, pokoj účinok, zdvíhanie duševný stres, prináša pokojnú atmosféru, je zvýšiť pocit plnosti, relax tela, obzvlášť pre joga v praxi meditácie kadidlo, môžete rýchlo zadať uvoľnený stav.

Iné vedľajšie účinky

Muži môžu pridať strúhaný esenciálny olej do nastrúhaných vody po holení, na vyhladenie pokožky a zmiernenie svrbenia a potláčajú rast baktérií. Značka: Závod Darček Pôvodu: India Funkcie:

100% bio Extra Panenský Santalového dreva Essentia olej

Vhodné pre starnúcu, suchú a suchú pleť,

Môžete zriediť jazvy, zabraňuje tvorbe vrások;

S kľudným charakter, ľudia uvoľnene;

S afrodiziakálne vlastnosti, efektívne obličiek,

Relax nervy, zlepšuje studený. Zloženie:

100% Rose Sandalwoodoil Skladovateľnosť:

3 roky, (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Starostlivosť O Pokožku, Vlasy & Telo Výživným Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

1 KS Hmotnosť:

10 ML Ako používať: môže sa použiť ako čerstvé čistiaci prostriedok, make-up remover, telový masážny olej, starostlivosť o vlasy olej. Typ pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 3 ks, zľava 5%

Poznámka Olej pôvodu Čína, výrobcu, je Guangdong v Číne sú kozmetické výrobky triedy, iba pre vonkajšie použitie, nemôže jesť.

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Popis Obrázky na odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Tipy O Esenciálny Olej, iba Pre vonkajšie použitie.

Čistý esenciálny olej nie je možné aplikovať priamo na kožu.pretože čistota čistý esenciálny olej je 100%,To by mal byť zmiešaný s ropa pre používanie.(mali by ste náteru levanduľový esenciálny olej a tea tree olej na malom priestore.)

Ak vaša pokožka je citlivá alebo ste alergický na vôňa,ktorú by Ste mali urobiť alergie test . Skúšobná metóda:Dobre premiešajte pokles čistého esenciálneho oleja s 3 kvapky ropa uplatňovať trochu za ucho alebo cítiť.

To nemôžu nahradiť lieky.

Tehotné ženy a ženy počas menštruácie ues to s upozornenia.ženy v ranom štádiu tehotenstva nemožno použiť esenciálny olej na masáž alebo kúpanie.

Pozor na množstvo využitia.používajte správne množstvo . Nadmerné používanie bude robiť veľkú záťaž na telo.

To by mali byť skladované v tmavej sklenenej fľaši.vyhnúť silné svetlo a teplo . Uchovávajte pri izbovej teplote. Nedávajte ju do chladničky.

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nedávajte esenciálny olej v nádobách, ktoré sú ľahko rozpustné alebo majú farby v nich. Dať esenciálny olej v nerezovej ocele , Skla alebo porcelánu riediť.

Pomarančový esenciálny olej je fotosenzitívne(Pomaranča,Bergamotu,Grapefruitu a Citrónovej),bude mak e koža citlivá na UV žiarenie. Ochrana proti slnku a nočné použitie sa odporúčajú . O

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu. Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Štítky: Čisté Éterické Oleje, esenciálne oleje, Starostlivosť O Pleť, Lacné čisté éterické oleje, Vysoko Kvalitné esenciálne oleje, Čína starostlivosti o pleť Dodávateľov.

Účinnosť Bielenie pokožky, Vyblednutiu škvŕn, Opravy vrásky, jazvy
Kategória Produktu Čistý Esenciálny Olej
kozmetika funkcie čistota, pokoj upokojenie pokožky
Starostlivosť o starostlivosť o tvár, starostlivosť o pleť, starostlivosť o telo
kozmetika liečebný účinok funkcia použiť efekt
NET WT Santalového dreva, Olej 10 ml
kozmetika účinnosti vyvolávajúce chudnutie, zväčšenie prsníkov, roztrhnutý, iní, anti-wrinkle
Názov Značky Rastlina Darček
esenciálny olej tela liečebný účinok afrodiziakum
Číslo Modelu Santalového Oleja
Zložka 100% čisto rastlinných éterických olejov
Esenciálny Olej Typu Čistý Esenciálny Olej
Použitie wellness , masáž , aromaterapia,všetky pokožky
Položka Druh Esenciálny Olej
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prírodné Santalového dreva Čistý Esenciálny Olej 10 ml Tvár Moisturizer Dry Skin Anti Aging Anti Wrinkle Pokožky Starostlivosti úrovni

Prírodné Santalového dreva Čistý Esenciálny Olej 10 ml Tvár Moisturizer Dry Skin Anti Aging Anti Wrinkle Pokožky Starostlivosti úrovni

Súvisiace produkty

Porovnať